Vikiproje:Ankara/İş birliği projesi/Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar


25 Nisan 2024 Perşembe
  • Oylanan proje önerileri içinde en fazla "kabul" oyu alan öneri %75 olumlu oy oranını da sağlıyorsa, sıradaki haftanın veya ayın işbirliği projesi olur.
  • Oylamalar, en fazla 2 ay boyunca açık kalır. Bu süre içinde "işbirliği projesi" seçilmezlerse arşivleneceklerdir.
  • Eğer bir ay sonunda yüzde %50 veya altında destek aldıysa, 2 ay beklemeden arşivlenir.
  • Oylamaların gereken ilgiyi göremeyip oylama sayfasının işlemez hale gelmesi durumunda, projenin devam etmesi amacıyla işbirliği projesi sorumlusu kendi inisiyatifini kullanarak oylamaya sunulmuş bir projeyi gelecek işbirliği seçebilir. Bu karşı oy toplamış adaylıklar için geçerli değildir.

Lütfen madde başlıklarını sadece önerilen maddenin bağlantı olarak açın, altına yapılması istenilenleri açık şekilde yazın. Lütfen yeni proje önerilerini en alta açın. Oylamalar yukarıdan başlayarak arşivlenir.

Önerilen projeler (öneri ekleyin)[kaynağı değiştir]

Ankara maddelerinin fotoğraflandırılması[kaynağı değiştir]

@SAİT71'in önerisi; Ankara ile ilgili maddelerin fotoğraflandırılması başlangıç olarak iyi olacaktır bence.--

Destek Kabul

Karşı Karşı

Yorum Yorum

  • Önce görseli olmayan maddelerin tespitini yapmak gerekir mi acaba? --Pragdonmesaj 12:01, 20 Haziran 2017 (UTC)

Maddelere proje şablonunun eklenmesi[kaynağı değiştir]

Üzerinde çalışabileceğimiz maddeleri görebilmek için {{Vikiproje}} şablonunun eklenmesi elzem. Ben elimden geldiğince eklemeye çalıştım, çalışıyorum ama bunu bir İBP ile yaparsak daha hızlı bitirmiş oluruz.--Pragdonmesaj 11:54, 20 Haziran 2017 (UTC)

Destek Kabul

Karşı Karşı

Yorum Yorum

Anıtlar ve heykeller[kaynağı değiştir]

Şu sayfada listelenen anıtlar ve heykellerin sayfalarının oluşturulması, geliştirilmesi. Hep istiyordum, birlikte yapılırsa güzel olur.--Başak (mesaj) 14:09, 25 Haziran 2017 (UTC)

Destek Kabul

  1. Temmuz ayı için çok güzel bir İBP olur kesinlikle. --Pragdonmesaj 12:30, 26 Haziran 2017 (UTC)
  2. Katılabilecek miyim bilmiyorum ama bu benim de aklımda olan bir fikirdi. En azından yıllar önce. :) --Kudyaz 22:27, 27 Temmuz 2017 (UTC)

Karşı Karşı

Yorum Yorum

Eksik Ankara Müzeleri[kaynağı değiştir]

Öncelikle herkese selamlar. Amatör bir vikipedist olsam da burada 4. yılımı devirmiş bulunmaktayım. :) Naçizane çabalarımla Ankara'daki birçok müzenin maddesini başlatmış, bazılarını geliştirmiş bulunmaktayım. Şu an için sanıyorum ki var olan tüm maddelerin bilgi kutuları ve kategorileri tamamlanmış durumda. Ancak hala Vikipedi'de bulunmayan veya içerik yönünden zayıf olan onlarca Ankara müzesi var. :( Bilhassa en ciddi sıkıntımız ise görsel medya azlığı. Birçok müzenin bırakın içeriğine dair görselleri, bulunduğu binaların bile fotoğrafları yok. Acaba diyorum ki uzun zamandır aktif olmayan bu Ankara portali iş birliği projesini canlandırsak ve her yönden eksik olan maddelerin iyileştirilmesi, hiç var olmayanların da açılması için ortak bir girişimde mi bulunsak? :) --Gargarapalvin (mesaj) 21:27, 15 Haziran 2019 (UTC)

Destek Kabul

Karşı Karşı

Yorum Yorum

  • Çok iyi düşünmüşsünüz @Gargarapalvin, ancak malum engel dolayısı ile vikiprojelere olan katkılar gün geçtikçe azaldı. Böyle bir proje başlatsak bile katılımın çok az olacağını bu sebeple bunu ilerleyen zamanlarda (sansürlenmediğimiz bir zaman diliminde) hayata geçirmeyi teklif ediyorum ben. Görsel açısından Ankara'da yaşayan bir vikipedist olarak ben elimden geldiğince destek atarım. --Pragdonmesaj 08.59, 18 Haziran 2019 (UTC)[yanıtla]