Vikipedi tartışma:Lütfen yeni kullanıcıları ısırmayınız

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilmiyorum ama bu 'ısırmak' kelimesi kulağa çok saçma geliyor, tabiri caizse 'kulak ısırıyor'. Başka bir ifade bulunamaz mı? Saygılar.nozulani 13:51, 18 Eylül 2006 (UTC)

  • Dediğiniz doğru olabilir, biraz argo gibi, ama tam anlamıyla bence yerine oturmuş, tabi biraz espri de var, resmi görmüşsünüzdür. Bence iyi, ama genel görüşe göre hareket edilebilir.--renegademsj 13:59, 18 Eylül 2006 (UTC)
    • Yok aslında demek istediğim o değil, 'bite' kelimesi İngilizce'de gayet uygun bir seçim, benim aklıma bu kelimeyi 'kemirmek' diye Türkçeleştirmek gelmişti. Neyse, o kadar da önemli değil. Bu arada ben Bir 'ısırgan' olmamak için yapılması gerekenler bölümünü şimdi çeviriyorum. Saygılar.nozulani 14:16, 18 Eylül 2006 (UTC)
      • Teşekkürler, ben de yukarıdan aşağıya doğru iniyorum.--renegademsj 14:25, 18 Eylül 2006 (UTC)

Son iki bölümü çevirdim, gerisini siz halledersiniz ya da ben boş bir zamanımda halletmeye çalışırım. Saygılar.nozulani 14:56, 18 Eylül 2006 (UTC)

      • Merhababa Bence uymuş ısırmak çünkü çok sitede başıma geldi sitenin eskileri hep yenileri dışlıyor. Isımryanlar saygısızlık mı hayır zaten ustune alınmamalı ısırmayanlar kelime super bite kemirme olurmu hiç en iyisi ısırmak. Ögrnecez izin verin azıcık :)

mustang_06