Vikipedi tartışma:Vikibahar 2015

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Vikipedi tartışma:CEE Spring 2015 sayfasından yönlendirildi)

Projenin bir sorunlusu olmalı. Olmak isteyenler belirtebilir. Bir çok vikide etkin olduğumdan belki bu işi yapabilirim diye düşünüyorum. Sorumlu olmak isteyen varsa buyursun. Khutuck, Mclovinx'de bunu yapabilir. --Uğurkentmesaj 20:42, 15 Mart 2015 (UTC)

  • Dükkan senin :) --Khutuckmsj 20:44, 15 Mart 2015 (UTC)
*1) Projenin yerel sorumluluğunu üstlenecek biri (duyurular, kullanıcı motivasyonu vb.) 2) Uluslararası iletişimi üstlenebilecek biri (diğer CEE koordinatörlerle IRC/Skype toplantılarına katılım vb.) katılabilecek biri gerekiyor. İkincisini bulunduğum saat dilimi nedeniyle yapmam pek mümkün değil ama ilkini biraz yapıyordum, devam ettirebilirim. --Bahar (yine ben!) 21:46, 15 Mart 2015 (UTC)
Projenin iki tane sorumlusunun olması bence daha mantıklı olabilir. Uğurkent hem toplantılar tarafını hemde içerideki işleri halleder. Bahar'da içerideki işler için Uğurkent'e yardımcı olabilir. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:05, 16 Mart 2015 (UTC)
Bahar'a hep destek, tam destek! --Khutuckmsj 10:02, 16 Mart 2015 (UTC)
Benim sınavlarım başlıyor. İlgilenemeyebilirim. Uğurkentle Bahar olsun. Katkılarımı yapmaya devam edeceğim ama kategorilere. •Mclovinx• Mesaj 10:37, 16 Mart 2015 (UTC)
Eğer hemfikirsek sorumluluklar tamamdır. Bahar'a destek. :) --Uğurkentmesaj 15:55, 16 Mart 2015 (UTC)

Maddeleri kimler neye göre belirliyor?[kaynağı değiştir]

Arkadaşar metada Türkiye için belirlenen maddeler neye göre kim tarafından belirleniyor. Sabiha Gökçen ve Baklava maddeleri bir kişi tarafından gerekçesiz çıkartılmış. Kendisine mesaj attım şuana kadar dönüş olmadı. Birilerinin keyfine göre maddeler mi, yoksa Türkiye ile alakalı önemli maddeler mi ekleniyor? Eğer ikincisi ise Sabiha Gökçen ve Baklava maddeleri diğer eklenen maddelerden daha mı az öneme sahip. Atıyorum Atakulenin kültürel değeri baklavadan daha mı çok, ya da vicdani retçi bir kadının women başlığında Sabiha Gökçen'den daha mı fazla bir önemi var. Bu sorulara hala cevap alamadığım için bu projeye katkılarımı sürdürmeyeceğimi belirteyim.Sait71 16:24, 16 Mart 2015 (UTC)

Sayfa geçmişine baktım, kullanıcı kendi maddelerini eklerken sanırım sayfanın eski sürümüne bakarken sayfayı kaydetmiş ve arada sizin değişiklikleriniz kaybolmuş. Kasti bir şekilde maddelerinizin silindiğini hiç düşünmüyorum. Türkiye hakkındaki maddeleri bırakın diğer Vikipedi'leri daha biz kendimiz bitirebilmiş değiliz. Çeşmede de belirttiğim gibi proje herkese açık, gelip diğer Vikipedilerden kullanıcılar da listeye katkıda bulunabilir. Projeye katkılarınızı esirgememeniz dileğiyle, --Bahar (yine ben!) 17:02, 16 Mart 2015 (UTC)