Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yemek Vergisi Hakkında

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 20:29, 30 Kasım 2016 (UTC)

Yemek Vergisi Hakkında[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Gerekçe için bakınız: Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sovyet Gücü Nedir? ve Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Partisiz İnsanlar ve Sovyet Gücü. Aynı kullanıcı tarafından açılan rastladığım üçüncü ansiklopedik olmayan, tamamen siyasal görüşleri doğrultusunda kişisel olarak kaydadeğer bulup vikipediyi kullanrak propaganda amaçlı açılmış madde. Ansiklopedik olmamasına rağmen eklenmekte.--Mskyrider ileti 20:36, 27 Kasım 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin İşlenmeye değer kayda değerliğe sahip olmadığı sebebiyle silinsin seçeneğini seçiyorum. --II. Niveles 20:42, 27 Kasım 2016 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Lenin maddesinde bir alt başlığa özet cümleler halinde aktarılsın.--Alperen (mesaj) 20:45, 27 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin @Mskyrider ve @II. Niveles'e katılarak.--Locos Turcos (mesaj) 20:55, 27 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Tek başına madde olacak içeriğe sahip değil/olamayacaktır diye düşünüyorum. Propaganda kısmı geçersiz bir argüman, madde içinde propaganda yapılmıyor. Bu bağlamda SSCB sayfasının Lenin sayfasının varlığı bile propaganda olur, ki bu da sosyalizme yönelik algıda seçicilik yapıldığını gösterebilir. -seyit. 10:04, 28 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin İlk aday gösterilen madde hangisiyse onda açıklama yaptığımı düşünüyorum yeterince. Bu da hemen hemen aynı kalibrede.--RapsarEfendim? 18:05, 28 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Belirttiğim gerekçem geçerlidir. chansey Mesaj 21:57, 29 Kasım 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.