Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Tamer Hartevioğlu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 10:23, 4 Şubat 2017 (UTC)

Tamer Hartevioğlu[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerlik. evolutionoftheuniverse mesaj 02:56, 29 Ocak 2017 (UTC)

  • Yorum Yorum Maddede ulusal ve uluslararası ödülleri bulunduğu söylenmiş. Önemli ödüller almış ise kayda değer olduğundan söz edilebilir. Şunu buldum (pdf, ss.11) ama orada da yazmamışlar hangi ödüller olduğunu. --Selahattin ilhan (mesaj) 04:01, 29 Ocak 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Selahattin ilhan'a katılıyorum. Birçok internet sitesinde ulusal ve uluslararası ödül aldığı yazıyor. Bu ödüllerin ne olduğundan bahseden yok. Aldığı ödüller, fotoğraf yarışmalarına ait de olabilir, çok daha büyük çaplı da olabilir. Aldığı ödüller belirtilemediği müddetçe kayda değerlik sorunu ortaya çıkabilir. thecatchercintherye Mesaj 10:02, 29 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin O siteler muhtemelen Vikipedi'den almışlar içeriği. Aldığı ödüllerin ne olduğu bilinemiyor / doğrulanamıyor ise kayda değerliğin ispatı için kaynak var mı ona bakacağız. Maddede şu anda hiç bağımsız ve güvenilir kaynak yok. Bu durumda silinmesi yönünde görüş bildiriyorum. Maddeyi geliştiren, kaynak ekleyen olursa veya ödüller bir şekilde doğrulanabilirse bu konudaki fikrimi değiştirebilirim. --Selahattin ilhan (mesaj) 16:44, 29 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kaynaklandırılmamış. KD değil. --Nushirevan11 ☾★ 18:16, 29 Ocak 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.