Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Rıza Esendemir

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--Reality (mesaj) 23:45, 26 Mayıs 2012 (UTC)

Rıza Esendemir[kaynağı değiştir]

Kayda değerliği incelenmeli...--вяí¢αи76ileti 08:16, 30 Mart 2012 (UTC)

Kayda değerlik öznel değildir -- esc2003 (tartışma) 15:34, 30 Mart 2012 (UTC)
Öznel değilse KD değildir diye SAS açılması garip değil mi? :) Ya hızlı silinir, ya hiç tartışılmaz bile. Bana biraz garip geldi. Neyse, verdiğin linkleri inceledim. Şu son ikisi zaten konuyla alakalı birer kaynak değil. Adı geçti diye bunları kaynak olarak adlandırmamız doğru olmaz. Diğerleri kabul edilebilir kaynaklar gibi. Şurayı da incelediğimde biraz kararsız kaldım açıkçası.--RapsarEfendim? 17:34, 30 Mart 2012 (UTC)
Bir üstteki kararın gerekçesineydi o bağlantı. esc2003 (tartışma) 18:01, 30 Mart 2012 (UTC)

Yorumumun neresi öznel? Viki kurallarına göre değerlendiriyorum ve kayda değer olmadığını söylüyorum. Kişi hakkında birkaç popüler haber dışında hiçbir ikincil kaynak, araştırma, değerlendirme, yorum mevcut değil. Saman alevi gibi parlayıp medyada ufacık yer almış birisi, açıkça kayda değer değil. İyivikiler... [ho? ni!] 13:03, 31 Mart 2012 (UTC)

  • Yorum Yorum Şu an radyocu kategorisinde yer alanların hiçbiri radyocu olduğu için yer almıyor ya bir dizide, sinema filminde oynamışlar ya da diğer görsel medya sayesinde adını duyurabildikleri için radyoculuk da yaptığı bilinmiş. Bu kategoriyi neden tutuyoruz ki öyleyse? Kişi kendisi de benzer bir şeyden bahsetmiş.

Türkiye'de radyo hiçbir zaman televizyonun anıldığı kadar anılmadı. Beni çok seven olabilir, sesimi duymak isteyen olabilir… Ama dinleyicilerim bana “ben sizin büyük bir hayranınızım” dediği zaman “ben öyle bir hayran kitlesine sahip olacak adam değilim” diyorum. İşimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar da yaptığımızı insanlara gösteriyoruz. RAYAD, “radyo yıldızı” dalında bir kategoride anket düzenlediği için beni böyle bir ödüle layık görmüşler. Teşekkür ediyorum ama dediğim gibi ödül veren çok yer var. Artık herkes, her yer ve hatta ilkokullar, utanmasa anaokulları bizi yılın radyocusu seçecekler. Ödüller ve ödül veren yerler çoğaldıkça ben aldığım ödüllerden çok fazla haz duymuyorum. Bugüne kadar aldığım birçok ödülüm var. Sağ olsunlar veriyorlar. Teşvik ödülü diyorum bunlara. Seviliyoruz ki, ismimiz duyuluyor ki bu ödülü bize layık görüyorlar. Yani önemi yok da demiyorum. RIZA ESENDEMİR'LE KONUŞTUK -haberaktuel.com -- esc2003 (tartışma) 13:14, 31 Mart 2012 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Best FM kayda değer midir? Eğer kayda değer ise, 15 yıldır aralıksız olarak bu radyoda kendi programını yapan bir radyocu kayda değerdir. Yok değilse, yukarıdaki bağlantılar doğrultusunda, gazete haberlerinden ötürü kayda değerdir. Bu açıdan da kayda değer değilse Radyoculuk kategorisinin de silinmesinde bir sakınca görmüyorum. --anerka'ya söyleyin 10:28, 10 Nisan 2012 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.