Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Osmanlı-İngiliz Savaşları

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 22:09, 24 Haziran 2016 (UTC)

Osmanlı-İngiliz Savaşları[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

ayrı bir madde oluşturacak bir başlık değil. anlam ayrımı sayfaları ' benzer başlıklı maddeleri listeler', burada bu adda bir tek başlık mevcut. 1. dünya savaşı ve kurtuluş savaşı'nı burada listelemek bu savaşlar sadece bu ikili arasında olmuş izlenimi veriyor ve doğru değil. esas olarak Kût'ül-Amâre Kuşatması'nın popülerliği üzerine oluşturulmuş gibi görünüyor. --kibele 10:01, 5 Haziran 2016 (UTC)

- Burak 10:20, 5 Haziran 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin @BurakOtto'nun belirttiği sayfalarla bir ilgisi yok. Gerekçede demiş ki anlam ayrımı sayfaları ' benzer başlıklı maddeleri listeler', burada bu adda bir tek başlık mevcut. Kût'ül-Amâre Kuşatması'nın da bir savaş değil I. Dünya Savaşı muharebesi olduğunu ekleyelim. Gerekçe yerinde. --Kudyaz 11:07, 5 Haziran 2016 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın İlgili bir madde varsa Birinci Dünya Savaşı'nda savaştı iki devlet tek başlık olmayabilir ama ilgilendiren bir madde mesela Trablusgarp Savaşı maddesine yönlendirilebilir--Ormanlar Kralı Aslan (mesaj) 13:45, 5 Haziran 2016 (UTC)...
  • Silinsin Silinsin gerekçemde belirttiğim nedenlerle. içeriksiz maddeler silinir. --kibele 13:12, 6 Haziran 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Hatalı bir şekilde anlam ayrımı olarak işaretlenmiş. Olması gereken şey şu veya şu yahut şu. Ancak iki devlet arasında böyle süregelen bir savaş olmadığından madde de lüzumsuz.--RapsarEfendim? 07:53, 8 Haziran 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.