Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Oğuzhan Özcan

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.

Oğuzhan Özcan[kaynağı değiştir]

Maddede bahsedilen kisinin basarilari daha cok CV niteliginde. Kisi mimar egitimli ama Masaustu Yayincilik uzerine yogunlasmis ve bu konuda ansiklopedik degerde bir basarisi oldugu tartismali: "dünyanın en prestijli ödüllerinden Unesco-Aschberg Fellow "...? Yazi Otobiyografi havasinda ve bir katilimci disinda anlami bir katkida bulunan kimse yok. Sahsen ben kaldirilmasindan yanayim ancak kisinin ansiklopediklik kriterlerini toplulugun degerlendirmesini rica ediyorum. Saygilar, Citrat 14:35, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Silinsin Silinsin Ansiklopedik olmayışınndan değil de otobiyografik olmasından ötürü silinmeli --Manco Capac 20:25, 21 Ağustos 2008 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Maddenin üslubu düzeltilip kalmasından yanayım.--Aycanileti 00:56, 23 Ağustos 2008 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Düzeltilirse diğer bazı profesör maddelerinden bir farkı kalmayacak, mesela bir Korkmaz Alemdar, bildiri ve makalelerinin maddede yer alması bir yana, tek başına yazdığı kayda değer kitabı yok, ama profesör mü? evet, üniversitede mi? evet...Bu ve bunun gibi akademisyenlerimizin vikipedide de övgüyle okuyacağımız yayınları ve başarıları olsun isteriz ama yok. Sadece şu ana kadar yaptıklarının şimdilik tr:vikipedi için kayda değer olduğunu düşünüyorum. Üslup düzeltilmeli, gereksiz ayrıntılar çıkartılmalı, Oğuzhan'da kalsın bakalım...Hoşcakalın...Vikipedist 13:58, 25 Ağustos 2008 (UTC)
Not:Korkmaz Alemdar'da SAM oldu. Bu maddeden üslup dışında bir farkı yok onun da...Bir ilgili çıkarda kayda değerliliğini belki ortaya koyar...Bu maddede de bir gelişme yok henüz...Vikipedist 00:11, 21 Eylül 2008 (UTC)
  • Silinsin Silinsin kayda değerlik hususu sorunlu, otobiyografi, CV tarzında, taraflı ve bu sebeple de reklam kokuyor... gitmeli. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 03:11, 30 Ağustos 2008 (UTC)
  • Kalsın Kalsın -- Biraz düzeltildi ama daha düzeltilmeli. Takabeg ileti 06:15, 30 Ağustos 2008 (UTC)
  • Kalsın Kalsın -- Sayfa düzeltilmeli. Kerem 233
  • Çekimser Çekimser Madde düzenlense daha iyi olacak gibi. --Mefistofales Messaggio 15:03, 31 Ağustos 2008 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Düzenlendiği takdirde kalmasında sakınca yok. --Kemal K.ileti 11:30, 1 Eylül 2008 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değerliğini gösteren güvenilir bir kaynak yok.--Eldarion 07:51, 2 Eylül 2008 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kayda değer bence--ÖrdekÖzgürileti 14:28, 16 Eylül 2008 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değer olma, asiklopedik olma, olağanüstü, olağan dışı, meslektaşlarından farklı şekilde birtakım çalışmalar yapmış olmayı, bilim dünyasında ses getirici yenilik ve gelişmelere ön ayak olmuş olmayı gerektirir (Ali Erdemir, Oktay Sinanoğlu, vb.). Yoksa profesör olmak, tek başına ansiklopedik olmayı garantilemez. Aksi takdirde Vikipedi, CV çöplüğüne döner. Sevgili hocamıza saygılar, ama kendisinin, meslektaşlarından "kayda değer" şekilde ayırt eden bir özelliğini göremedim. --M. M. ileti 17:03, 20 Eylül 2008 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Otobiyografi tonundan kurtulması gerekiyor. Fakat bu maddeyi silersek bunun gibi birçok akademisyen maddelerini de silmemiz gerekmektedir. Bunun gibi meslek grupları için objektik kayda değerlik kriterleri getirilene kadar kalsın. dirimemat 23:10, 20 Eylül 2008 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.