Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mustafa Kemal Anadolu Lisesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.Metin itibariyle KD-OKUL kriterlerinin ulusal ödül kriterini karşıladığı görülüyor, küçük bir ünlü mezun listesi de verilmiş ama ödülün kaynağı bağımsız değilse de -düzeltilmek şartıyla- kabul edilebilirdi. Ünlü listesinin bir kaynağı yok. Başkaca bir kriteri karşılayacak bir metin yok. Metin de aslında telif hakkı korunan sayfadan kopyalanmış, bu sebeple hızlı silinmesinde de bir sıkıntı olmazdı. SAS böyle sonuçlanıyor ama okulun kriterleri karşıladığı telifsiz düzgün bir metinle rahatça ortaya konulabilir. Bu durumlarda görüyoruz ki, şu liseden dahi -kendi okulunun sayfasını düzgünce açacak- bir vikipedist olmaması ayrıca üzücü. Hemen hatırlatalım, bu tartışmalar sonucunda sayfanın silinmiş olması konunun ileride daha nitelikli ele alınmasına zemin sağlayacaktır. Vikiçizer (mesaj) 20:04, 30 Ekim 2016 (UTC)

Mustafa Kemal Anadolu Lisesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD degil. E4024 (mesaj) 18:33, 12 Eylül 2016 (UTC)

Size göre ne "ciddi"? TÜBİTAK ödülleri yönergedeki kriterlere gayet uyuyor. İsteyen kaynağından da okuyabilir alınan ödülleri. Maalesef "yok bana göre KD değil" demenin bir bağlayıcılığı yok. --Cobija (mesaj) 18:41, 13 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın kayda değerliğinde bir sorun yok. --kibele 19:21, 13 Eylül 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Bana gore, maddesi SAS'ta tartisilan bir kurumun kayda değerliğini o kurumun kendi sitesindeki bilgilerle saptamak "ciddi" degil. En azindan Vikipedi ilkelerine gore... --E4024 (mesaj) 20:47, 13 Eylül 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değerlik için yeterince güvenilir kaynak mevcut değil. -- Hakan·IST 08:15, 16 Eylül 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --II. Niveles (mesaj) 04:19, 22 Eylül 2016 (UTC)

Yorum Yorum Okullar için kayda değerlik kriterlerini karşılayacak kapasiteli bir okul ama internet sitelerindeki duyurular kısmı pek kullanılmıyor. Bu yüzden kalsın diyemiyorum. Ayrıca sayfanın telif sorunu olabilir.--Kingbjelica (mesaj) 09:29, 26 Eylül 2016 (UTC)


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.