Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Morpa Kültür Yayınları

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Mskyrider ileti 07:42, 19 Ocak 2017 (UTC)

Morpa Kültür Yayınları[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Madde şurada dile getirilen duruma emsal teşkil etmekte. Köy çeşmesinde ifade edilen duruma bir itiraz gelmemesi sebebiyle bu yayınevinin kayda değer olmadığını düşünüyorum. Toplulukça SAS'ta tartışılması gerekmekte. Ahmet Turhan (mesaj) 12:39, 12 Ocak 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kayda değerliği ispatlanmamış. --Selahattin ilhan (mesaj) 19:31, 12 Ocak 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kitap yayınlarının kayda değer olmasının yanında teknolojik içerik de sunmakta ve bunun ülkedeki öncüsü olmaktadır. http://dergipark.ulakbim.gov.tr/hunefd/article/view/5000048085/0 Elektronik içerikte ve özellikle eğitsel çalışmalarda en çok kullanılan ürünlerin yayıncısıdır. http://www.eba.gov.tr/arama?q=kampus --Kafkasmurat- 21:15, 12 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Evrensel Basım Yayın'ın da yayınları kayda değerdi ama ona silinsin dediniz. Böyle ikircikli tavırlar yakışmıyor. Bu argümanın, herhangi bir yönergeye dayanmadığını, dolayısıyla zaten baştan, geçersiz bir argüman olduğunu da belirteyim. Sonrasında belirttiğiniz argümanlar da sizin kendi kişisel kriterlerinizi sağlıyor olabilir, ancak Vikipedi yönergelerine göre hareket ediyoruz. Ben de çıkıp "40 yıl önce kurulmuş, nasıl kayda değer değil?" dersem bir gün, kendim kişisel kriterler koyarsam, o zaman bu yorumumu da gösterin lütfen. Her neyse, maddenin kayda değer olduğu ispat edilememiş. İspat edilirse kalsın elbet, ama ispat edilene kadar hiçbir madde kayda değer değildir.--RapsarEfendim? 10:32, 13 Ocak 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.