Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mister No

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Eldarion 14:05, 28 Ekim 2016 (UTC)

Mister No[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kaynaksız. Başka VP'lerde de güvenilir kaynak yok. (Örneğin yazarının kendi sitesine yapılmış olan bir bağ var; ya da başka "güvenilmez" yerlere.) Bence BS ile silinmesi uygun olurdu ama gerekçe göstermeden "SAS gerekli" diyen hizmetliler karşısında boynumuz kıldan önce. Yeri gelmişken, hizmetlilerin de herkes gibi gerekçe göstermesi gerekmiyor mu? Yani BS etiketini kaldırmanın gerekçesi "SAS gerekmesi". Peki "SAS gerekliliği"nin gerekçesi, o ne? KD olmadığı açık olan maddeler için neden SAS gerekiyor? E4024 (mesaj) 09:48, 28 Ekim 2016 (UTC)

  • Hızlı kalsın bariz kayda değer. maddeye kaynaksız etiketi eklendi. kaynak eklerim ama şimdilik şuraya şunu bırakayım. ingiliz değil italyan gerçi de.. :) --kibele 09:56, 28 Ekim 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın "Mister No" KD değil öyle mi? :) --Pragdonmesaj 11:03, 28 Ekim 2016 (UTC)
noo mister @Pragdon noo.. :) --kibele 12:08, 28 Ekim 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın Madde kayda değerlik kriterlerini karşılıyor. kaynaksız olduğu gerekçesiyle kaydadeğer olmadığının nasıl açık olduğunu anlayamadım. --Mskyrider ileti 11:44, 28 Ekim 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın denize teker teker geri attığınız deniz yıldızlarından teki karaya çarptı sanırım, oldu olacak tüm Vikipediyi silelim yeniden oluşturun :) Burakolik (mesaj) 12:26, 28 Ekim 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın Aday gösterilirken yeterince araştırılmamış, "kaynaksız" veya "kayda değerlik" etiketleri konulmadan, konuyla ilgili olanların dikkatini çekmesine fırsat verilmeden silinmeye aday gösterilmiş. En basitinden, her şeyi yok sayarak en basitinden şu bir şu iki (ilkinin tamamı ikincisinin ise büyükçe bir bölümü) sırf bu çizgi roman/karakter üzerine yazılmış. Bunlar öyle çok derin araştırma gerektiren şeyler değil, madde adını tutup İnternet tarayıcınıza sürükleyince otomatik olarak yapılan İnternet aramasında karşılaşacağımız şeyler. Sırf bu ikisi bile kayda değer olduğunun ispatı için yeterli, maddede şu an fazlası var. İyi açısından bakmaya çalışırsam, bu sayede madde kaynaksızlıktan kurtulmuş oldu.
Geleyim ikinci kısma. Yukarıda yorum yapan bazı kullanıcılar, aday gösteren kullanıcının -bana göre- alay edici ve iğneleyici üslubuna, yine aynı tarzda yanıtlar vermiş. Bunun sebebini ben, benim görüşüme göre alay edici ve iğneleyici olan bu üslubun diğer kullanıcılar tarafından da fark edilmesine bağlıyorum. Aynı adaylığı bir başkası açsa bu tip yorumlar gelmeyecekti diye tahmin ediyorum. Kimse burada kimsenin bu tip üsluplarını çekmek zorunda değil. Aday gösteren kullanıcının üslubundan duyduğum rahatsızlığı defalarca kendisine ilettim, hizmetliye bildirdim onlar da hemfikir olarak uyarılarda bulundu. Vikipedi'ye faydalı olan her kullanıcıdan her şekilde faydalanmamız, onları kazanmamız lazım. Ancak bu faydalardan çok zarar verme durumu da olursa bir düşünmek lazım. Bir değil beş değil on değil yirmi değil bu belkide. Ben bir kez daha hizmetlilere durumu bildirmek istiyorum. Eğer onlar da benim burada gördüğüm problemin aynısını görüyorsa, gereken her ne ise yapılsın lütfen.--RapsarEfendim? 12:37, 28 Ekim 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın Efendim kanaatimce KD'dir ve ansiklopedik olmasından ötürü kalmalıdır. Geçenlerde bende bu şekilde bir maddeyi SAS işaretlemiştim oy teveccühünde bulunan kullanıcılarımız anımsayacaktır. Oluyor bu tip durumlar önemli olanın VP:İNV ve VP:N korumak olduğu kanaatindeyim. VP:İÜYYKÜD gereğince devamını -en azından bu sayfa için- kendime saklıyorum. Saygılarımla. chansey Mesaj 12:45, 28 Ekim 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.