Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Markiplier

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 19:44, 26 Ağustos 2017 (UTC)

Markiplier[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Madde şuan ki haliyle KD gözükmüyor --TmѰ e12 12:17, 16 Ağustos 2017 (UTC)

*Maddede KD'liğin kanıtlanmadığı kanaatiyle silinsin fakat (EnWiki'den anlaşıldığı üzere) kanıtlanabileceği kanaatiyle güncellenen oyum çekimser. İlgili kullanıcılarımız bir el atarsa sevinirim. chanseyMesajYaz 15:07, 18 Ağustos 2017 (UTC) Güncelleme: chanseyMesajYaz 07:41, 22 Ağustos 2017 (UTC)

  • Hızlı kalsın İngilizce Vikipedi'deki maddede onlarca bağımsız kaynak var, kayda değerliği halihazırda ispat edilmiş halde. Klasik örneğimi verirsem, Adidas da şu anki haliyle silinmeli o vakit.-RapsarEfendim? 16:36, 18 Ağustos 2017 (UTC)
Adidas ile bu şahıs aynı ayarda mı? Kıyasınız batıl.--Nushirevan11 17:05, 19 Ağustos 2017 (UTC)
Teknik olarak benzettim, ikisinde de kaynak yok ama diğer Vikilerde yeterince kaynaklandirilmis ve bu yeterli.--RapsarEfendim? 17:55, 19 Ağustos 2017 (UTC)
Diğer vikilerdeki kaynaklar eklensin o zaman @Rapsar. Bu konuda kriterlerimiz olmadığı sürece bu tartışmalar devam edecek. chanseyMesajYaz 07:12, 22 Ağustos 2017 (UTC)
Tekrar tekrar belirtiyorum, diğer Vikilerde bariz bir şekilde kayda değerliği ispat edilmişse burada bir daha ispat çabasına girismeye, Amerika'yı bir kez daha keşfetmeye gerek yok. Bu demek değildir ki diğer Vikipedi(ler)de mevcut, burada da olmalı. Yahut diğer projelerde zayıf kaynaklara sahip olanlar, yine onlar da şüpheli, onlar için de konusamayiz. Ancak bu madde için onlarca bağımsız ve güvenilir kaynak verilmiş.--RapsarEfendim? 17:43, 22 Ağustos 2017 (UTC)
@Rapsar Amerika'yı tekrar keşfetmeyelim ama bende diyorum ki herkes bu kadar tecrübeli olmayabilir ve derin düşünmeyebilir. Her yorum her madde sıfır bir kullanıcının anlayabileceği seviyede olmalı. SAS'ın amacı bu zaten kullanıcıların madde için tartışması. Çoğu kullanıcımız (ben de dahil) diğer Vikilerde aktif değil. Benim kendi kanaatim TrWiki'deki maddenin salt kendi başına değerlendirilmesi. Birisi çıkar oradaki kaynakları buraya ekler benim de içim rahat eder :) SAS'ların bir çoğunda KD'liği tartışmalı deniyor ve buraya paslanıyor. Bu aynı zamanda maddeleri geliştirebilmemiz için bir fırsat biliyorsun. Zaten fark ettiysen sana hak verdiğimden ikazından sonra ben oyumu zaten güncelledim :) chanseyMesajYaz 17:54, 22 Ağustos 2017 (UTC)
Herkesin derin düşünmemesi, politika ve yönergelere tam anlamıyla hakim olamaması, bizim bunlara aykırı, bunlar yokmuş gibi hareket etmemizi gerektirmiyor. Kimse doğuştan öğrenmiyor, böyle böyle öğreniyor herkes :) Ben karmaşık terimler kullanarak yorum yaptığımı düşünmüyorum ve izlenmesi gereken yolu söylüyorum sadece. Bu, yoruma ve tartışmaya açık bir konu değil, hani 5-6 kaynak olur sen yeterli dersin başkası aksini der, onu tartışırız. Ama onlarca kaybak olan maddenin nesini tartışalım? Her görünürde kaynaksız olan maddeyi silemeyiz, her görünürde kaynaklı olan maddeti de turamayiz. İngilizce Vikipedi değil burası maalesef, her yeni madde kaynaklı olarak açılmak zorunda gibi lükslerimiz yok :)--RapsarEfendim? 18:07, 22 Ağustos 2017 (UTC)
Yani şuraya bu kadar yazı yazacağımıza eminim ben 3, sen 3 kaynak ekler; 6 kaynakla kalsın der kapatırdık şu oylamayı:) Öğrenip öğrenme olayı değil bu Rapsar; dediğim basit ve şu: oraya milyon tane kaynak var benim Vikipedi'mde yok. Bu doğru değil. Madde içinde İngilizcesini Almancasını Fransızcasını İtalyancasını bir kenara bırakıp; Türkçesini tartışalım burada. Farkındaysan SAS adaylıklarında diğer Vikiler pek kimsenin umrunda değil. Biz kendi maddemizi geliştirelim. Evet geliştirilebilir madde, gayet hoş , güzel ama şu haliyle madde içinde KD'liği ispat edilmemiş. Birisi çıkacak (inşallah) edecek. Oradaki mükemmel madde burada silinecek gibi duruyorsa bu benim senin bizim ayıbımız. Hatırlarsın bunu daha öncede yaşadık seninle Undertale maddesinde. Orada doğrudan ben geri vites yaptım hala orada KM bizde ilaç niyetine bi kaynak yok:) Neredeyse bi sene olacak. Bu kadar tartışmak yerine kaynak eklemeliyiz. chanseyMesajYaz 18:22, 22 Ağustos 2017 (UTC)
  • Kaynaklandırıldı, lütfen tekrar kontrol ediniz. Oyum kalsın :) chanseyMesajYaz 18:40, 22 Ağustos 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın --TmѰ e12 15:47, 24 Ağustos 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.