Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Laz Marks

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 20:00, 9 Ocak 2017 (UTC)

Laz Marks[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer olduğunu ispatlayan yeteri kadar bağımsız ve güvenilir kaynak yok gördüğüm kadarıyla.--RapsarEfendim? 11:41, 3 Ocak 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 11:41, 3 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin 2 kaynak ekledim. Tiyatro oyunu olarak da sahnelenmiş bir eser. Tiyatro oyununun kaynakları daha fazla ama maddede bahsi geçmediği için eklemek için uğraşmadım açıkcası. Yazarının sayfasını bir ara düzenlemeye çalışacağım. O sıra oyun ile ilgili bilgi ve kaynakları da eklerim. Bu haliyle aktarılması uygun olur diye düşünüyorum @Rapsar --Pragdonmesaj 11:56, 3 Ocak 2017 (UTC)
Eser mi karakter mi? Maddeden anladığım kadarıyla karakter. Karakteri aktarmak gerekir mi?--RapsarEfendim? 18:18, 3 Ocak 2017 (UTC)
Yarısı karakter yarısı kitap olmuş maddenin. Aslında bu karakter ön plana çıkmış daha çok. Google aramaları öyle gösteriyor. Bunun sebebini de tiyatro oyununa bağlıyorum. "Devlet büyüğü"ne hakaretten ceza falan almış oyun. Sanırım en iyisi silmek maddeyi. Ben uygun bir zamanda Yılmaz Okumuş'un maddesini de düzenleyerek oraya eklerim. Okumuş'un sayfasını da düzenleyip kaynaklandırmak gerekiyor çünkü. Bu sebeple güncelliyorum oyumu. --Pragdonmesaj 19:35, 3 Ocak 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.