Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kublay Özkan

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 19.48, 27 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Kublay Özkan[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer olmayan hukukçu maddelerinden. Nushirevan11 19.36, 13 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

  • Kalsın Kalsın 1, 2 Makamları geçtim bizzat TBMM Başkanı Bülent Arınç'a dava açıp bu konu ile gündeme gelmişliği var ki bu kaynaklar o yönde. "Bu kaynakları maddeye geçir görelim" diyecekseniz ancak maddeler üzerine tartışma sonlanıp KD olduğu anlaşıldıktan sonra düzenleme yapabilirim. --SarvSarv 21:47, 13 Nisan 2018 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değer olduğu ispat edilemiyor. Arınç'a dava açmış olması maddede bahsedilebilir mi bilmiyorum (siyaasetçilere onlarca dava açılıyor ve haber oluyorlar zaten, ama sırf "açılmış" olması ansiklopedik değil gibi), bahsedilse dahi yeterli değil kayda değer olduğunun ispatı için.--RapsarEfendim? 05.28, 25 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]
Benim kastım Meclis Başkanı ile Yargıtay üyesinin böyle gündeme gelmeleri idi, "haber değeri" taşıması, tabii haber değeri olmasının KD kriterini karşılaması konusu tartışmalı ama yani yine de bilemiyorum ben kalmasından yanayım. Zaten fark etmişsinizdir son görüş bildirdiğiniz maddelerin @Rapsar büyük çoğunluğunda yorum dahi yapmadım bir tek Ferruh Atbaşoğlu ve bu madde. --SarvSarv 13:12, 25 Nisan 2018 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.