Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kozmik ışınların sağlık tehdidi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.@Evolutionoftheuniverse'in endişelerini anlıyorum ama bu gibi durumlarda silmekten çok mümkünse kurtarmayı yeğlemeliyiz. Bu durumlara uygun şablonlarımız var. "Düzenle" şablonu gibi, "Türkçe değil" gibi, ekleyeceğim. Sayfayı açan kullanıcı @İzzetcanatac, çok güzel bir işe girişmiş ve "çalışma var" şablonu eklemiş iken, bilemediğimiz bir sebepten inaktif kalmış, "çalışma var" şablonu da bot marifetiyle sayfadan kaldırılmış, aktif olsaydı çalışmasına devam edeceği izlenimi edindim, sonuçta maddeler herkesin olduğu için İzzetcanatac olmasa da başka bir kullanıcının ilgilenmesi her zaman mümkündür. Tam anlamıyla neticelenmemiş bu maddenin, gerekli şablonlar eşliğinde vikipedide kalması şimdilik uygundur. İleride tekrar bir SAS veya HS durumu olursa bir iki makaslama/şekil verme ile yine taslak olarak kalabilir. Bir de interviki ararken zaten halihazırda Kozmik ışınlarının sağlık tehdidi maddesinin varlığını keşfettim, silinmemesi için bir neden daha. Birleştir şablonu ekleyeceğim. --Vikiçizer (mesaj) 18:29, 22 Şubat 2017 (UTC)

Kozmik ışınların sağlık tehditi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Madde üzerindeki hızlı sil geri alınmıştı. Maddede yoğun çeviri eksiklikleri mevcuttur, bu durum maddenin anlaşılırlığına ve okunaklılığına etki etmektedir. Silinmesinin uygun olacağını değerlendiriyorum. evolutionoftheuniverse mesaj 12:10, 3 Şubat 2017 (UTC)

Silme politikamız diyor ki; "Vikipedi Silme politikası'na göre iki tür silme işlemi gerçekleştirilir: Hızlı sil ve tartışmayla sil. Her iki işlem farklı özelliklere sahip maddelerin silinmesi için tasarlanmıştır. Silme işleminde silme politikası'nın izlenmesi zorunludur." M-8 ise hızlı silme gerekçesidir. M-8 gerekçesiyle hızlı silinmemişse, izlenecek yol maddeyi aynı gerekçe ile SAS tartışmasına taşımak değil, ya açan kullanıcıdan maddenin düzeltilmesini istemek ya da başka bir hizmetliye konuyu aktarmak olabilir. Bu gibi durumlarda başka bir hizmetlinin de konuya bakış açısını öğrenmek iyi bir fikir olabilir. Şu an buraya yazmamın sebebi; SAS gerekçesini değiştirmek isteyebilecek olabileceğiniz için buna fırsat vermek, gelecekte benzer durumlarda hızlı sil ve SAS arasındaki farkı dikkate almanızı bu vesileyle sağlamaktır. Eğer SAS gerekçeniz değişmeyecekse bu SAS adaylığını çıkartmanızı ve M-8 konusunda başka bir hizmetli ile iletişime geçmenizi rica ediyorum. Vikiçizer (mesaj) 13:27, 7 Şubat 2017 (UTC)
@Evolutionoftheuniverse: Ping! :)--Vito Genovese 18:26, 7 Şubat 2017 (UTC)
@Vito Genovese @Vikiçizer İstek yapıldı Yapıldı.--evolutionoftheuniverse mesaj 22:35, 7 Şubat 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.