Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kenan Yumuşak

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 19:32, 26 Nisan 2017 (UTC)

Kenan Yumuşak[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD değil. Nushirevan11 ☾★ 01:05, 1 Nisan 2017 (UTC)

@Nushirevan11: Bunları gruplayarak tek bir tartışma yapalım, hatta daha önce yargıtay üyeleriyle ilgili bir karar aldıysak hiç SAS'a çıkarmadan o kararı uygulayalım, zira SAS emsal usulüyle işler. İstisnai bir durumu olan bir madde varsa da o toplu tartışmada dile getirilir.
Vito Genovese 01:48, 1 Nisan 2017 (UTC)
@Vito Genovese haklısın. Direk HS yapsak olur sanırım bundan sonra.--Nushirevan11 ☾★ 01:50, 1 Nisan 2017 (UTC)
@Vito Genovese, böyle bir uygulamada istisnai durumlar ne kadar kolay tespit edilebilir? Kurunun yanında yaş da yanmaz mı? Bir Yargıtay üyesinin KD olmaması diğerlerinin çoklu bağımsız kaynaklar tarafından konu edilemeyeceği anlamına gelmediğinden burada emsal uygulamasının KD içerik kaybına yol açabileceği yönünde endişem var. Lenin'in makalelerinden farklı olarak burada ara sıra KD maddelerin de çıkacağını düşünüyorum. Bunu şuradaki durum sonrasında yazıyorum. @Nushirevan11, sizin fikriniz de bu noktada benim için önemli. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 17:23, 12 Nisan 2017 (UTC)
@Seksen iki yüz kırk beş toptan hepsini silelim demedim ki. Elbette ki her madde tek tek araştırılır ona göre HS etiketi konulur ve ardından bir de hizmetli süzgecinden geçer. Mehmet Faik Ateş maddesindeki kaynaklar şu kriteri sağlamıyor: "Söz konusu kişiden bağımsız olarak, birden fazla, birbirinden fikirsel olarak bağımsız, yayımlanmış, güvenilir ikincil kaynaklar tarafından bu kişinin konu edilmiş olması." Ayrıca "Kişi hakkında gösterilen ikincil kaynakların konuyu sıradan bir şekilde işlemiş olması kayda değerliği belirlemek için yeterli değildir." Makama atanmasından ötürü yapılmış aynı içeriğe sahip haberler. Ben kaynaklarda KD göremedim.--Nushirevan11 ☾★ 17:33, 12 Nisan 2017 (UTC)
Seksen, anlıyorum dediğini. İdeal bir dünyada sil şablonunun araştırılarak konması ve gereğinin araştırılarak yapılması gerekir, ama bu her zaman olmayabiliyor. Biraz ikilem durumu bu. Bir yandan emsal kararlar alıyor ama uygulayamıyoruz, diğer yandan aslında KD olan maddeleri kaybedebiliyoruz. Sil şablonlarını revize edene kadar şu anki düzenin devamı daha "verimli" olabilir sanki, evet. Fakat belki Lenin maddelerinde önerdiğim gibi gruplama yapabilir ve araştırmaları tek bir sayfada toplayabiliriz.
Vito Genovese 06:51, 13 Nisan 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin mevcut içeriğe göre KD değil.--Muratero 16:23, 1 Nisan 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın SarvSarv 17:15, 1 Nisan 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Nushirevan11 ☾★ 17:27, 1 Nisan 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değer olduğu ispat edilemiyor.--RapsarEfendim? 18:06, 12 Nisan 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.