Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Halil Adıgüzel

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 10.43, 3 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Halil Adıgüzel[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer olmayan hukukçu maddelerinden. Nushirevan11 19.37, 13 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

  • Kalsın Kalsın Gerekçenize katılmıyorum, şike davasına bakmış ve bizzat Odatv internet sitesinde kim olduğu irdelenmiş, başsavcıvekilliğine geldikten sonrasını hiç zaten söylemiyorum çünkü o makam gereği haber olmuş oysa burada verdiği karar üzerine gündem olmuş isimlerden. --SarvSarv 22:06, 13 Nisan 2018 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değer olduğunu ispat eden bağımsız ve güvenilir kaynaklar yok. Yine şahsi kriterleri karşılayan bir madde, Vikipedi yönergelerindeki kriterleri ise karşılamıyor.--RapsarEfendim? 22.42, 13 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]
Şahsi kriterlerimi karşılamasaydı zaten bizzat ben açmazdım @Rapsar ama burada şahsi kriterlerden bahsetmiyorum. --SarvSarv 10:12, 14 Nisan 2018 (UTC)
Ayrıca @Rapsar şurada şöyle bir cümle var "Aşağıdaki kriterleri sağlayan bir kişinin genel olarak kayda değer olduğu kabul edilir. Ancak, bu kriterlerin sağlanamaması bu kişinin ansiklopedide yer almaması gerektiğinin kesin delili sayılmamalıdır" dolayısıyla vikipedi yönergelerini yorumlarken biraz bu cümleyi de dikkate alınız, tabii @Nushirevan11 için de geçerli bu. --SarvSarv 19:50, 14 Nisan 2018 (UTC)
  • Ekseriyetle tek bir atamayla medyada konu edilmiş. Bunun dışında sadece Odatv'nin hakkında yayımladığı bir paragraflık yazı var. Belki adalet komisyonu döneminden ek bir kaynak çıkabilir diye düşünüyorum; ancak bunun dışında görüşüm silinsin yönünde. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 14.28, 16 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]
  • @Seksen iki yüz kırk beş özellikle sizi pingliyorum çünkü benim bulamadığım kaynakları da siz bulabiliyorsunuz. Halil Adıgüzel Eylül 2016'daki adli yıl açılış töreninde cübbesini bağlaması üzerine pek çok internet sitesinde ve dahi sosyal medyada gündem olmuştu ama o haberi bulamıyorum. Eğer bulabilirseniz maddenin gelişmesi açısından önemli olabilir. Ama o katkının silinip silinmemesi konusunda etkili olabileceğinden emin değilim. --SarvSarv 21:42, 19 Nisan 2018 (UTC)
@Vikiçizer, bence artık ciddi baman lazım "Aydın'da ikamet etmiş olmak" gibi "cübbe bağlamamak" gibi bilgi(!)ler falan artık kayda değerlik göstergeleri arasında sunulmaya başlandı. Kullanıcı Vikipedi yönergelerini yok sayarak bu maddeleri bir şekilde burada tutmak niyetinde. Yurttaş Tete'den bir farkı var mı hareketlerinin (onun ettiği hakaretler ve islup bambaşka o ayrı)?--RapsarEfendim? 04.46, 20 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]
@Rapsar eğer gerekçelerimi anlayamıyorsanız o sizin idrak sorununuz. Yargıda cübbe bağlamanın ne anlama geldiğini bütün toplum biliyor. Ayrıca Aydın'da ikamet etmek bir gerekçe değildi gerekçemi ifade etmek için bir giriş cümlesiydi, Aydın belediyesinin yönetimi ile ilgili bir haber yapılmış ve orada sadece o cümleyi kullandım uzun tutmamak için çünkü "cümlenin tamamı ahmaklara anlatılır" diye bir tabir vardır ve bütün vikipedi kullanıcılarının üstün zeka sahibi olduğunu düşünürüm hep o yüzden kısa geçtim. Ama siz böyle küçümseyici tavırlara devam ederseniz artniyetli bir kullanıcı olduğunuzu düşüneceğim. @Vikiçizer lütfen Rapsar'ın bu küçümseyici tavrını da dikkate alınız. --SarvSarv 14:08, 20 Nisan 2018 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.