Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hülya Koper (2. aday gösterme)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 11:36, 8 Ağustos 2015 (UTC)

Hülya Koper[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

daha önce silinmeye aday gösterilmiş ve silinmiş. şurada belirtilen soyadı meselesi yüzünden yeniden değerlendirilsin.--kibele 14:51, 27 Temmuz 2015 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Yukarıdaki yorumda verilen linklere göre, en fazla bağlantı veren site SinemaTürk. 5 yapımda görev aldığını belirtiyor. Bu yapımlara baktığımızda, kişinin genel olarak senaryo ekiplerinde yer aldığını görüyoruz. Tek başına bir filmin / dizinin senaristliğini yapmamış. Hülya Koper'in senaryosunu yazdığı filmler / diziler gibi bir kategori çıkaramayız buradan. Bu sebeple bence kayda değer değil. --Diyapazon, 22:23, 28 Temmuz 2015 (UTC)
Düzeltme: İlgili SinemaTürk sayfası güncellenmiş. (Oylama takip ediliyor sanırım). Daha fazla bağlantı verilmiş. Benim gerekçemde yine de bir değişiklik yok --Diyapazon, 14:26, 6 Ağustos 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.