Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Grayhatz (2. aday gösterme)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.Kaynakça güvenilir kaynaklardan oluşmuyor. Bahsi geçen oluşumun tüm diğerlerinden öne çıkan ve kayda değerliliğe yol açacak bir durumunu göremedim. Bağımsız ve güvenilir kaynak yoksa kayda değerlilik de yok, bunu kabul etmezsek afaki olarak her kendinden bahseden oluşuma yer açmak zorunda kalırız, kaynaklandırma kurallarını tavizsiz uygulamak zorundayız. Faaliyetler -metin itibariyle- dediğim gibi öne çıkan-çığır açan vs. değil, tanıtım-tanınırlık zaten KD'lilik ile ilgili değil.Vikiçizer (mesaj) 21:34, 16 Eylül 2016 (UTC)

Grayhatz[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

mayıs 2013'ten beri kayda değerlik etiketiyle duruyor. daha önceki adaylık da şuradan incelenebilir.--kibele 12:37, 19 Temmuz 2016 (UTC)

  • Çekimser Çekimser Kaynaklar sabit, yapılan işlerin bir ansiklopedide olmalı mı olmamalı mı kararsız kaldım. En azından şimdilik çekimserim. Chansey (mesaj) 20:11, 21 Ağustos 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın --II. Niveles (mesaj) 02:42, 27 Ağustos 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ne iş yaptıkları bile belli değil. "Legal" olmaya karar veren "web güvenliği" hizmeti sunan birileri. Daha önce "illegal" faaliyetlerde mi bulunuyorlarmış? Maddeyi -daha doğrusu bir tek cümleyi- kaynakla doldurmak kayda değer olmadıklarının en net göstergesi bence. --E4024 (mesaj) 13:44, 1 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Sayfada sadece üslup sorunu var, bu tür şeyler için bağımsız kurumlarca yazılmış tanıtımlar bulmak zor, faaliyetlerinin ve tanınırlığının medyaya yansımasına bakılmalı.--Kingbjelica (mesaj) 10:45, 12 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Benzeri birçok madde, İngilizce Vikipedi'de detaylı şekillerde kendine yer bulmuş. İçeriğindeki basit sorunlar aşılabilir. İlgili kişiler tarafından düzenlenebilir. Madde şahsi kanaatimce kayda değerdir. thecatchercintherye Mesaj 17:48, 12 Eylül 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.