Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Erten Ersu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 19:33, 15 Temmuz 2016 (UTC)

Erten Ersu[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

şurada futbolcular kısmında gözüktüğü gibi;

  1. İlgili ülkenin futbol federasyonu tarafından profesyonel lig statüsü verilmiş, en üst seviye birinci ve ikinci liglerde en az bir maça çıkmış olan futbolcular,
  2. İlgili ülkenin futbol federasyonu tarafından profesyonel lig statüsü verilmiş olan liglerde, ulusal veya uluslararası çapta bir başarı elde etmiş (gol krallığı, yılın futbolcusu vb.) futbolcular,
  3. FIFA veya FIFA üyesi bir konfederasyon tarafından tanınan uluslararası bir maçta en az 21 Yaş Altı (U-21) seviyesinde forma giymiş futbolcular.

Şartları var, fakat futbolcu herhangi bir ligde maça çıkmamış. Herhangi bir başarısı da yok ve U-19'da forma giymekte, U-21 de bile değil, bu yüzden kayda değer olmadığını düşünüyorum.--Kürşad Avan (mesaj) 17:29, 14 Şubat 2016 (UTC)

Sayın @HakanIST, Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig olarak geçiyor sanırım yukarıda. Ziraat Türkiye Kupası profesyonel bir lig sayılmıyor diye biliyorum, bilgi kutusuna da bu yüzden sadece lig maçları ekleniyor olabilir. --Kürşad Avan (mesaj) 17:44, 14 Şubat 2016 (UTC)
  • Hızlı silinsin Maça çıkmamış "lig"de, direkt KD değil.--RapsarEfendim? 20:57, 14 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Türkiye Kupası, lig düzeyinde veya eşdeğer sayılmıyorsa KD değil o hâlde. Dr. Coalmesaj 22:46, 14 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin kayda değer değil.. --kibele 08:16, 15 Temmuz 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.