Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dosya:Ermenilerden Özür Diliyorum Kampanyası.JPG

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 13:17, 23 Nisan 2014 (UTC)

Dosya:Ermenilerden Özür Diliyorum Kampanyası.JPG[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Görselin AK gerektirecek maddeye değer katan hiçbir yönü yok. Görüntünün üst bölümündeki metin zaten maddede alıntılanmış.--Sayginerv-posta 19:07, 26 Şubat 2014 (UTC)

  • Hızlı kalsın AK resmi olsaydı dediğine %100 katılıyor olurdum. Ancak bu şekilde yalnızca metinden oluşan resimler (telifli metin içermediği sürece) yeterince özgün olmadığından AK resmi olmuyor (bkz. Şablon:KM-metin logo).--RapsarEfendim? 19:37, 26 Şubat 2014 (UTC)
  • Silinsin SilinsinResim olmasını gerektirecek bir özellik bulamadım. Nitekim telif açısından da sıkıntılı olabilir. Birçok isim yer alıyor. Doğrulanması zor bir içerik.--Kafkasmurat- 19:52, 26 Şubat 2014 (UTC)
Artık erişilemeyen bir sitenin ekran görüntüsü olması yeterli bence.--RapsarEfendim? 20:40, 26 Şubat 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Rapsar'ın telif yönünden söyledikleri doğrudur. Fakat, yazı küçük olduğu ve ayrıca resme tıklanarak okunması gerektiğinden dolayı, maddeye bir katkı sağlamadığı da açıktır. Bu haliyle silinmesi gerektiğini düşünüyorum ama yorum ve oylar için biraz daha bekleyeceğim.--i.e.msj 20:56, 26 Şubat 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Eğer söylendiği gibi telifli değil ve AK gerektirmiyor ise kalmasında sakınca yok. Aday gösterirken ana motivasyonum AK ile önemli katkı sağlamayan bir görsel kullanılmasıydı.--Sayginerv-posta 22:19, 26 Şubat 2014 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Gerçi tüm web sitelerinin maddelerindeki yazılar okunmuyor ama bu madde web site sayfası mı? Kampanya sayfası mı belli değil gibi duruyor. Belki bu algılamaya etki ediyor olabilir. Küçük bir değişiklik yaptım ve şu anda edindiğim izlenim, bir web sitesi maddesi olduğu yönünde. Zaten sitenin 2008'deki arşivi ve 2014 yılı Ocak ayındaki arşivi, bu kararı almamda etkili oldu.--i.e.msj 06:29, 27 Şubat 2014 (UTC)
  • Çekimser Çekimser Görselin kalmasında herhangi bir mahzur yoktur. Ama arkadaşlarında dediği gibi önemli bir katkı sağladığını düşünmüyorum. --SiLveRLeaD mesaj 19:15, 2 Mart 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum önemli katkı sağlama argümanı sadece ak dosyaları için geçerli. zaten bu nedenle silinmesini isteyen saygıner de söylemiş. ulaşılamayan bir siteden alıntılandığı için belgesel önemi olduğu ve dolayısıyla maddeye katkı yaptığı ise açık, eğer bundan söz ediliyorsa.. dolayısıyla başka bir gerekçe yoksa oylama kapatılabilir. --kibele 15:55, 3 Mart 2014 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Rapsar'ın açıklamalarına katılıyorum. -esc2003 (mesaj) 17:24, 3 Nisan 2014 (UTC)
  • Hızlı kalsın resmin önemi; kampanyayı destekleyip özür dileyen aydınaların isimleri yer alıyor. - şebmesaj 17:13, 10 Nisan 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Birisi bu tartışmayı kapatıp, dosyayı uygun lisansla commons'a yükleyebilirse süper olacak. Zaman kaybı olması kimseye.--Sayginerv-posta 17:18, 10 Nisan 2014 (UTC)
  • Hızlı kalsın AK olsa da olmasa da silinmesi için hiçbir sebep yok. Maddeye de ciddi katkı sağlıyor çünkü kampanyaya katılan birçok kaydadeğer kişi hakkında bilgi veriyor. Ayrıca büyütüldüğünde okunur hâlde. AK mi özgür lisans mı emin olamadım zira ortada kısa da olsa bir metin var ve o metnin telif hakkı konusu tartışılabilir. Bu arada ilgili sayfa şu anda erişilebilir durumda, bunun arşiv kaydını alıp kaynak olarak resme verebiliriz. İyivikiler... [ho? ni!] 17:34, 10 Nisan 2014 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.