Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dede Korkut Anadolu Lisesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 12:33, 19 Mart 2017 (UTC)

Dede Korkut Anadolu Lisesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD etiketine istinaden SAS'a taşıyorum. Nushirevan11 ☾★ 20:55, 8 Mart 2017 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Haber olmuş yerel başarıları var.1, skandal olaylar gerçekleşmiş, eleştirilmiş23. Şöyle haberler ve başarılar da var.45678. VP:OKUL ve genel kayda değerlik kriterleri beraber ele alındığında kayda değer köklü bir kurum olduğu anlaşılıyor. (Tek başına VP:OKUL'un iki kriterine de uymakta) --Kingbjelica (mesaj) 06:48, 9 Mart 2017 (UTC)
  • Yanlızca kaynaklandırılması gerekmekte onun haricinde Hızlı kalsın. VP:OKUL kriterlerini sağlandığı kanaatindeyim. Sayın @Nushirevan11 yanlış anlamazsanız bir ricam olacak; sayfayı etiket dolayısıyla buraya taşımadan önce, ilgili kriterler doğrultusunda maddeyi değerlendirerek KD etiketini kaldırmayı ve kaynaksız etiketi eklemeyi değerlendirseniz? Böylece burayı şişirmemiş oluruz. chansey Mesaj 11:18, 10 Mart 2017 (UTC)
@Chansey Sayfa içeriğine bakarak ve KD etiketine istinaden SAS'a taşıdım. Kaynaklarda arama yapmayı unutmuşum. Uyarınız için teşekkürler. --Nushirevan11 ☾★ 23:08, 10 Mart 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.