Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Caner Taslaman

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 11:23, 26 Ağustos 2014 (UTC)

Caner Taslaman[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerlik sorunu.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 06:20, 26 Temmuz 2014 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kişi TV programlarına katılıyor fakat akademik anlamda bir kayda değerliği olduğunu düşünmüyorum. Nisan 2014'de KD şüphesi ile işaretlenmiş. Tartışma sayfasındaki metni ve yeni yapılmış değişikliklerdeki "Gençlik yıllarındaki bazı bilgileri ekledim. Bilgiler asılsız değil bizzahiti TBMM tutanaklarından kaynak gösterilerek verilmiştir." ve "kendisi yaptigim degisiklikteki iddialari reddetti. asilsiz oldugunu soyledi." özetleri makalenin tarafsızlık sorunu olduğuna işaret ediyor. Kaynaksız olması da cabası. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 06:20, 26 Temmuz 2014 (UTC)
  • Yorum YorumCaner Taslaman sayfasındaki bilgiler meclis tutanaklarindan bir vekilin sorusundan ibarettir. Mahkeme söz konusu değil. Bu nedenle duzelti yapma gereği duyduk. Meclise taşınan her soru önergesini buradaki maddelere girmemiz kaynak olusturmaz. Bu nedenle bu ifadeleri KD konusunda delil oluşturma çabasına girmeniz etik değildir. İyi Vikiler.Bu imzasız yazı abdullahdamar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Zaten KDlik için değil tarafsızlık için sorun oluşturmakta değişiklikleriniz. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 19:51, 26 Temmuz 2014 (UTC)
  • Yorum YorumKanıtlanmamış, doğru olmayan bilgiler ile tarafsızlığın gündeme getirilmesi bence abestir ayrıca Wikipedia'da kanitsiz/kaynaksız bilgi degersizdir. Dunyanın sayılı üniversitelerinde öğrenim görmüş/eğitim faaliyetlerine bizzat katılmış, kariyerinde profesörlüğe kadar yükselmiş, onlarca TV programına katılıp tartışmalar yapmış, toplumun bir kesimini düşünceleri ile etkisi altına almış, birçok kitabı bulunan bir akademisyeni kayda değer göstermemeye çalışmak katki sağlayan kişilerin kişisel tarafsızlığını sorgulamaya götürebilir. Yansız, tarafsız ve özgürlüklerle dolu bir dünya temennisi ile... Teşekkür ederim.Bu imzasız yazı abdullahdamar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Durumu tekrar izah edeyim; " Bilgiler asılsız değil bizzahiti TBMM tutanaklarından kaynak gösterilerek " diyip ardından "kendisi yaptigim degisiklikteki iddialari reddetti. asilsiz oldugunu soyledi." demek bu maddede taraflı davrandığınızı ve söz konusu kişinin madde üzerinde yaptırımı olduğunu gösterir. Bu tarafsızlığa aykırıdır. Kayda değerlik politikası açık. Bu tartışmanın amacı bu politikaya uygunluğunu belirlemektir. Tartışmanın açılmasının sebebi silinmeden önce fikir alınması ve doğru kararın bulunmasıdır. Kimse kayda değer değil gibi gösteremez. Politika açık ve net. İmza atmayı unutmayınız. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 07:49, 27 Temmuz 2014 (UTC)
  • Yorum YorumDurumun farkındayım fakat yaptığım değişiklik ciddi bir degisiklikti, emin olup birinci ağızdan dogrulama gereksinimi duydum. Bunu değişiklik yapmadan önce yapmam gerekliydi. Wikipedia'da en temel kural doğru bilgi vermekse yaptığım değişiklik kural ihlaline veya tarafsızlık ilkesine bir zıtlık taşımaz. Ayrıca dediğim ilk değişikliği yaparak bir hata yaptığımın farkındayım. Bunun için önce Caner Taslaman'dan sonra da siz sevgili Wikipedia gönüllülerinden özür dilerim. Yaptığın hatayı "sayfanın silinmesi" için bir delil olarak sunmaniz da benim tarafında bir mahcubiyete ve üzüntüye sebep oldu. KD konusu ayrıca tartışılmalı fakat bu konuda yaptığınız değişiklikleri geri almanız beni sevindirecektir. İyi vikiler diliyorum.abdullahdamar 13:37, 27 Temmuz 2014 (UTC)
Siz neden olmadınız KDlik sorgulamasına. Nisan 2014'de bir kullanıcı KD'lik şüphesi ile işaretlemiş. Şuan gördüğünüz süreç Nisandaki sürecin devamıdır. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 13:52, 27 Temmuz 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum.--RapsarEfendim? 16:00, 3 Ağustos 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Adam, televizyon programlarına çıkabilir. Fakat onu KD yapan bağımsız ve doğrulunabilir kaynaklardır. --Uğurkentmesaj 22:44, 13 Ağustos 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Eldarion 08:10, 26 Ağustos 2014 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.