Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Aydın Boşgelmez

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 20.05, 18 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Aydın Boşgelmez[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer olmayan hukukçu maddelerinden. Nushirevan11 19.29, 13 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

  • Kalsın Kalsın bu maddeye dair bir sürü kaynak var yapmayın Allah aşkına adamın FETÖ'nün beyin takımı olduğuna dair vs. pek çok haber yapılmış --SarvSarv 21:14, 13 Nisan 2018 (UTC)
  • @Sarv, buna dair herhangi bir kaynak göstermezseniz (ki maddede de verilmemiş) yukarıdaki yorumunuz VP:YİB ihlali olacaktır ki bu ilgili kısmın kaldırılmasını gerektirir. İlgili politikayı gözden geçirip ifadenize dair dayanak eklemenizi veya çıkarmanızı rica ediyorum. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 22.24, 15 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]
Uyarı için teşekkür ederim @Seksen iki yüz kırk beş bu ve bu kaynaklarda ifadeye dayanarak yer almış, haklısınız iftira durumu gibi algılanabilirdi. Ben de yukarıda çok kesin olarak kullanmışım ama yine de yorumumun özüne dair bu maddenin silinmemesi ve kişiye dair bir sürü kaynak olduğuna dair kısımda halen aynı görüşüm. --SarvSarv 23:53, 15 Nisan 2018 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.