Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ardaşes Harutyunyan

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.Maddenin kayda değerliği gösteren kaynaklandırması kabul edilebilir nitelikte, kaynakçanın daha da geliştirilmesi mümkün. Öte taraftan içeriği geliştirilmeye muhtaç, ilgili bir kullanıcın eline bakıyor...Vikiçizer (mesaj) 21:01, 16 Eylül 2016 (UTC)

Ardaşes Harutünyan[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Ekim 2013'den beri kayda değerlilik etiketi var,tartışılsın. Yaratmayıcı evet? 13:04, 15 Temmuz 2016 (UTC)

Nereden bileceğiz o kişinin yazılarının topladığını? Adı üstüne blog herkesin kurabileceği bir yer. VP:GÜVEN ihlalini 3 kez sildim süpürdüm takdir başka kullanıcılara kalmıştır. --II. Niveles (mesaj) 15:56, 24 Ağustos 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın, Kibele'nin argümanları doğrultusunda. Rober Koptaş ile bağlantıya geçilebilir. Ne yazık ki archive.org'ta bile 2011 öncesi yazıları yok. pen.org.tr ve Zakarya Mildanoğlu'nun yazısı (... Derbend yakınlarında katledilen ünlü yazar Ardaşes Harutyunyan’ın da doğum yeriydi... ) yeterli. Kaynaklar kısmında verilenler var, bir de. KD'liği kanıtlanmış. Kanıtlandığı andan itibaren KD şablonu silinebilirdi, silinmemiş. Mıntzuri gibi yazarları da etkilemiş.Deniz (mesaj) 19:48, 25 Ağustos 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum KD'ligin kanıtlanmasi bu kadar basit bir işse neden burada zaman zaman gunlerce tartisiyoruz? Bundan sonra size soralim, siz soyleyin kim KD ya da degil... --E4024 (mesaj) 20:04, 25 Ağustos 2016 (UTC)
  • Sakin olalım. Düşüncelerimi yazıyorum. Kanıtlandığını düşünmem yanlışsa yanlıştır, okuyan istediği gibi değerlendirir. Zaten başkası ile hemfikir olduğumu belirtmişim. Yüz yıl önce yaşamış bir insan, çağının konusunda önderi olarak (en azından 'kendi' toplumunda) anılıyor (Kayda değerlik genellikle kalıcıdır), kendisinden sonra gelenleri de etkilemiş, bir çok kişi en iyi yazar/eleştirmenler arasında olduğunu belirtmiş. İnterwiki meselesine girmiyorum bile. Güvenilir kaynaklar var, Pen Türkiye belki de en güvenilir kaynaklardandır, muhabirlik vs. alanında. Kendisi adına kitap yazılmış olma kriteri, olsa olsa duruma göre seçici uygulanabilecek bir kriter, ki görüldüğü kadarıyla bir tane yazı var, şimdilik sorunlu olsa da. Deniz (mesaj) 20:17, 25 Ağustos 2016 (UTC)
  • Ayrıca, bir kısa madde için gayet iyi durumda. Lisans sorunu olmayan iki tane resim var. Taşıdığım iki tanesini saymazsak, 5 kitap kaynağı, 5 de diğer kaynak var, 8 cümle için. Bu kadar kaynak niye var, bunun arkasında bir motivasyon var mı, yok mu, beni şahsen ilgilendirmiyor. Beklentilerimin dışında da değil. Ansiklopedik olmamak bir kenara, biri uğraşır da geliştirirse yakın zamanda iyi maddelerden biri olabilir. Deniz (mesaj) 20:29, 25 Ağustos 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Olun. Ben sakinim zaten. --E4024 (mesaj) 20:22, 25 Ağustos 2016 (UTC)
  • Peki, teşekkürler. Deniz (mesaj) 20:29, 25 Ağustos 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --II. Niveles (mesaj) 02:42, 27 Ağustos 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Uzun uzun yazmaya gerek yok. Yeterli gerekçe gösterilmiş. Citrat (mesaj) 14:02, 31 Ağustos 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kaynaklar Agos, Agos, Agos ise sadece belli bir kesim için önem taşıdığı ortaya çıkar. Bir de Hırant Dink araması yapalım bakalım, azınlık (cemaat) gazetesi dışında ne çok haber ve yorum var. (Cinayetten ve davadan bahsetmiyorum, doğrudan "gazeteci Dink"i ele alan, onu anlatan yazıları kastediyorum.) --E4024 (mesaj) 14:52, 1 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Silinmesi için sunulan argümanların bir kısmında yeterli olgunluk yok. Belirli bir kitlece adının daha çok bilinmesi KD değildir anlamına gelmemektedir zira bunun çok örnekleri var. Osmanlı Ermeni toplumunun temsilcisi olarak Ermeni basınında kendine yer bulması oldukça normal. --Kudyaz 14:05, 9 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Tartışmadan çıkardığım sonuç KD olduğu yönünde. İlk Ermeni edebiyat ve şiir eleştirmenlerinden biri olması KD olmasının dışında önemli bile yapıyor. Mukaddimeileti 15:49, 9 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın KD bir şahıs olduğunu düşünüyorum. Kaynaklar düzenlendiğinde kayda değerliği pekiştirilmiş olur. --Maurice Flesier message 08:41, 10 Eylül 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.