Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/ArchLord

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
M-8 Hızlı silindi. Madde 4 cümleden oluşuyor. Giriş cümlesi sonrası, ikinci cümle yoruma dayalı -bağımsız ve güvenilir kaynaklarla desteklenmemiş- oyunun ünlenmesiyle ilgili 3 kelime, ansiklopedik değeri yok. Üçüncü cümle yoruma dayalı -bağımsız ve güvenilir kaynaklarla desteklenmemiş- oyunun 25 milyon oyuncusu olduğuyla ilgili 3 kelime, ansiklopedik değeri yok. Son kelime "birçok dalda ödül kazanmıştır" şeklinde, ne ödülü nasıl belli değil, -bağımsız ve güvenilir kaynaklarla desteklenmemiş- yoruma dayalı. Hızlı silinmesi için iki sebep varsa da zaman içinde buraya SAS olmuş. KD olmadığı veya kaynaksız olduğu için değil, ayıklama sonucu M1 veya ayıklamadan M8'den silinmesi konunun ileride nitelikli ele alınmasını sağlayabilir. Açan kullanıcı sadece bu maddeyi açıp herhangi bir başka katkı katkıda bulunmamış, bu maddeye dahi ikinci bir dokunuşu yok. Çalışma var şablonu barındırmıyor, taraflı ve yanlış bir içerik barındırıyor. Vikiçizer (mesaj) 20:37, 31 Ekim 2016 (UTC)

ArchLord[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Neden: Maddenin haline bakmak yeter. E4024 (mesaj) 11:15, 22 Eylül 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin --E4024 (mesaj) 15:26, 2 Ekim 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Daha önce Vikiçizer bundan daha fazla içerikli bir sayfamı silmişti --Bozok33 (mesaj) 16:15, 6 Ekim 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Madde kayda değer, yalnızca kaynaklandırılmamış. Şuradaki kaynaklarla "zaten ispat edilmiş" kayda değer olduğu. Bizdeki madde zayıf kalmış yalnızca.--RapsarEfendim? 17:45, 6 Ekim 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.