Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ali Rıza Babaoğlan (2. aday gösterme)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--kibele 22:22, 7 Mayıs 2013 (UTC)

Ali Rıza Babaoğlan[kaynağı değiştir]

Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK
Bu sayfa daha önce silinmeye aday gösterilmiştir. ANADOLU (mesaj) 14:34, 21 Nisan 2013 (UTC)

Yorum Yorum daha önce silinen içeriğin bugünkü ile hiçbir benzerliği yok. kişinin kayda değerliğinin de aradan geçen beş yıl gözönünde bulundurularak yeniden gözden geçirilmesi gerekir. --kibele 22:09, 21 Nisan 2013 (UTC)
Yorum Yorum Maddeye konu kişi maddenin tartışılarak silindiği 2007 yılında 21 yaşındayken bugün 26 yaşında. Aradan geçen 5 yıl bu açıdan da önemli. Bu sürede Kd birşeyler yapmıştır belki. yani yeniden değerlendirmekte fayda var. ANADOLU (mesaj) 22:14, 21 Nisan 2013 (UTC)
Yorum Yorum Birincisi sayın Kibele'nin gördüğü maddenin eski halini göremiyorum. İkincisi aradan geçen zamandan sonra yine de KD olmadığını düşünüyorum.--i.e.msj 06:39, 22 Nisan 2013 (UTC)

güvenmenizi tercih ederdim ama buraya da yapıştırabilirim:

Mersin Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi'nden 2004 yilinda mezun oldu ve Başkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde (burslu) eğitim hayatına başladı. Eğitim hayatına devam etmek için Yıldız Teknik Üniversitesine yüksek lisansı için başvuruda bulundu. Şu an PC Magazine dergisinde İnternet Editörlüğü görevine devam etmekte olan Ali Rıza Babaoğlan, üç yıla yakın süredir Türkiye'nin tanınmış bilgisayar dergilerinde (PcNET, Byte, PC Magazine) editörlük ve yazarlık yaptı. MOSS sertifikasına ve MSP ünvanına sahip olan Ali Rıza Babaoğlan çok sayıda kişisel ve kurumsal proje de geliştirici ve yönetici görevleri üstlendi. Microsoft Yaz Okulu 2007'ye katılan ve başarıyla tamamlayan Ali Rıza Babaoğlan, halen Türkiye'nin birçok noktasında Microsoft tabanlı programlama teknolojileri ve geleceğin internet teknolojileri hakkında Microsoft Türkiye destekli birçok seminer vermeye devam etmektedir.

--kibele 09:29, 22 Nisan 2013 (UTC)

  • Hizmetli olarak zaten topluluğa güvenilir olduğunuzu kanıtlamışsınız. Benim aklıma böyle düşüneceğiniz gelmedi ve gelmezdi. Neyse, maddeyi kopyaladığınız içerikten ve şu andaki içerikten faydalanarak biraz daha incelediğimde oyumu değiştirmeye karar verdim. Teşekkürler.--i.e.msj 21:09, 25 Nisan 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.