Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Osmanlı-yapı-taslak

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Superyetkinileti 17:43, 1 Ocak 2012 (UTC)

Şablon:Osmanlı-yapı-taslak[kaynağı değiştir]

Gereksiz bir taslak şablonu olduğunu düşünüyorum. Bir yapı hangi dönemde yapılırsa yapılsın günümüzde bir ülke sınırları içerisindedir. Ona göre uygun taslak şablonu (Türkiye-yapı-taslak gibi) eklenebilir. İki taslak şablonunun maddeye eklenmesi ise şablon kalabalıklığından başka bir şeye yol açmayacaktır.--RapsarEfendim? 10:36, 18 Aralık 2011 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 10:36, 18 Aralık 2011 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum. Utku Tanrıveremesaj 15:03, 18 Aralık 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Tarihi eserlerin hangi dönemde yapıldığı, hangi medeniyete ait olduğunu belirtmek ansiklopedi için zorunluluktur. Burada mesele, eserin hangi devlet sınırları içerisinde kaldığını göstermek değildir. esc2003 15:24, 25 Aralık 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Hangi kritere göre gereksiz? Hem yapıldığı dönemdeki devletle ilgili taslak şablonu, hem modern zamandaki devletle ilgili şablonu eklenebilir. VP:Taslak der ki (ben demiyorum): Eğer bir madde birkaç taslak kategorisine giriyorsa birden fazla taslak şablonu kullanılabilir; fakat konuyu kayda değer kılan ana öğeleri kapsayan şablonların kullanılması tavsiye edilir. Mümkünse en fazla üç, eğer çok gerekliyse dört taslak şablonu kullanılmalıdır. "Gereksiz" diye bir silme gerekçesi yoktur.--Alperen 15:35, 25 Aralık 2011 (UTC)
  • Kalsın KalsınSilme gerekçesinin doğru olmadığını düşünüyorum. Osmanlı mimarisi ile ilgili bu taslak yapıları bu kategoriye göre sınıflandırıp taslak listesi oluşturmak için kullanılmış. Yapıların günümüzde bulunduğu ülke sınırları ile ilgili değil.--Mskyrider ileti 15:57, 25 Aralık 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın yukardaki gerekçelere ek olarak.. yapıların nüfus kağıtlarının, bulundukları ülkeye göre çıkartılmasının eksik ve yanlış olduğunu söylemek isterim. --ki bl 15:57, 1 Ocak 2012 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.