Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Kullanıcı Kemalin Askeri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 13:22, 16 Haziran 2017 (UTC)

Şablon:Kullanıcı Kemalin Askeri[kaynağı değiştir]

Varlığı olmayan bir askeri birliğin, kışlanın, alayın, orduevinin veya kuvvet komutanlığının askeri. Pivox (mesaj) 22:59, 7 Mayıs 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Gerekçenin kendisi aslında başlı başına da bir ihlal de neyse... İvedilikle silinsin şablon. Vikipedi:Kullanıcı sayfası, "Polemik kabul edilebilecek kişisel yorum ve söylemler, örneğin Vikipedi ile ilgisi olmayan meselelere dair fikirler" kullanıcı sayfasında olamaz diyor. Gereksiz yani, polemik yaratıyor işte.--RapsarEfendim? 00:40, 8 Mayıs 2017 (UTC)

bu ve aşağıdakiler için ortak yorum: bunların görüş şablon kategorisindeki diğer kutulardan farkı nedir? parti olunca siliyor, görüş olunca bırakıyor muyuz? bkz. şeriatçı, devrimci şablonları.. parti olarak da saadet partisi gözden kaçmış.. --kibele 06:56, 8 Mayıs 2017 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Bu şablonun cidden bir askeri birlik veya kışlanın ya da alayın hatta kuvvet komutanlığının askeri olduğunu belirten bir şablon olduğunu mu düşünüyorsunuz öyle ise ciddi şekilde komik bir yanılgı. Belirtmek isterim ki silme sebebini düzgün ve imla kuralları içinde yazmış olmanız o sebebin doğru olduğunu belirtmez, yukarıda belirttiğiniz sebep absürt olmuş. Gelelim sayın @Rapsar'a bu şablon sadece Şablon:Kullanıcı Atatürk şablonunun halk arasında yaygın kullanımından türemiş bir şablondur ve ben herhangi bir polemik yaratacağını düşünmüyorum, polemik yaratacak insan Şablon:Kullanıcı Komünist şablonundan da polemik yaratır. Ayrıca @Pivox ideolojik ve siyasal şablonlara resmen savaş açmış önüne geleni SAS'lıyor. Ben 1 yıl 4 aydır vikipedi üyesiyim ve neredeyse tamamında aktiftim ve gene neredeyse başından beri Şablon:Kullanıcı Atatürk ve Şablon:Kullanıcı Kemalin Askeri şablonlarını taşıdım ne kimse benle ideolojim yüzünden polemiğe girdi ne de ben başkası ile girdim örneğin bana göre Ahmet Turhan arkadaşımızın ideolojisi bana zıt fakat Ahmet Turhanla hiç polemiğe girmedim ya da Niveles isimli kullanıcı, onunda ideolojisi bana zıttı fakat onunla da hiç polemiğe girmedim aksine bu kullanıcılarla daha yakın oldum çünkü fikir ayrılıkları ortaya en tarafsız sonucu çıkarır bana göre. Eğer kullanıcılar politikaları ve yönergeleri doğru okuyup anlarsa bu tarz bir sorunla hiç karşılaşmayız. Vikipedi özgür bir ansiklopedi herkes ideolojisini belirtmekte özgürdür. Saygılar --By erdo can • msj 17:55, 8 Mayıs 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Pivox'a değil, ancak Rapsar'a katılıyorum ve eklemek istiyorum. Şablon:Kullanıcı_liberal, Şablon:Kullanıcı Komünist, Şablon:Kullanıcı faşist gibi şablonlar, bir siyasî ideolojiyi ifade etmektedir. Ve bence, ideoloji şablonları polemik yaratmıyor. Ama aynı şeyi “Şablon:Kullanıcı Kemalin Askeri” için söyleyemem, çünkü bu bir ideoloji değil; daha farklı bir şeyi ifade ediyor. Daha radikal bir şeyi çağrıştırıyor. Aynı şekilde siyasî parti şablonları da polemik yaratabilir. Hatta Pivox'un HDP ile ilgili tartışmada Jimbo Wales'ten yaptığı alıntıyı tekrar hatırlatmak iyi olurː Politik, veya daha genel anlamıyla polemiğe gebe kullanıcı kutuları, proje için zararlıdır. Yanlış kesimlerin ilgisini çekiyorlar ve ziyaretçilere "Vikipedist"in ne demek olduğu konusunda yanlış bir intiba bırakıyorlar. Özetle ideolojiler kalmalı, diğer politik şablonlar, partiler vb silinmeli. – Amillians (mesaj) 02.09, 10 Mayıs 2017
  • Kalsın Kalsın Kullanıcı kutusundaki ifadenin "Mustafa Kemal Atatürk'ün ve inkılaplarının fedaisi" anlamına geldiğini bilmek pek de zor olmasa gerek. Somut bir askeri birlik meselesine indirgenmesinin sebebini anlayamadım. Üstelik slogan niteliği taşıyan bir cümledir: Bkz. 1 2. Kayda değer bile denebilir. Nefret söylemi içermediği sürece tüm kullanıcı kutularının silinmesine karşı olduğum gibi bunun da silinmesine karşıyım. --bermanya 23:14, 9 Mayıs 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Rapsar'a katılıyorum. Cem 53 (mesaj) 09:09, 13 Mayıs 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Şimdi sevmek başka fedailiğini, milis kuvvetlerinde vazifeli olmak başka. Ne demek asker? Bu ne mana taşıyor? Bunların izahı maalesef muamma yarın öbür gün bir zat Sen Mustafa Kemal'in askeri isen bende falanca grubun, kişinin, örgütün, partinin askeriyim arkadaş der ise bu durumu nasıl idare edeceğiz? Muhabbet beslediğini belirten kutuların kalması taraftarıyım ancak fedailik, milislik barındıran şiddeti telkin ve tedai eden kutuların kaldırılması teklifine özellikle bu kutunun kaldırılmasına en içten dileklerimle bu oyu mütenasib buluyorum. --II. Niveles 05:27, 8 Haziran 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.