Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Kardeş projeler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 19:41, 19 Ocak 2017 (UTC)

Şablon:Kardeş projeler[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kardeş projelerde arama yapmak için yapılmış bir şablon. Bana oldukça lüzumsuz geldi.--Selahattin ilhan (mesaj) 20:57, 16 Ocak 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin --Selahattin ilhan (mesaj) 20:57, 16 Ocak 2017 (UTC)
  • Hızlı kalsın Oldukça işe yarayan, düzenli ve gerekli, ben kullanıyorım, @Cobija'nın da bazı çok yönlü sayfalarda kullandığını biliyorum: pingleyelim görüş bekleyelim.--Kingbjelica (mesaj) 21:08, 16 Ocak 2017 (UTC)
Kingbjelica, bunu kullanın: {{Kardeş proje bağlantıları}}. Niye arama yapıyor? Sayfa mevcutsa, doğrudan sayfaya gitsin --Selahattin ilhan (mesaj) 21:12, 16 Ocak 2017 (UTC)
  • Hızlı kalsın Hiç olur mu? Belli konular hakkında Viki siteleri arasında gezi yapmak çok faydalı. Bir film maddesini okurken hop Vikisöz'e geçmek, yerleşim yeri maddesini incelerken Commons'a veya Vikigezgin'e geçmek falan çok yararlı. "Arama yapmak" tanımı hatalı, direkt bağlantı veriyoruz (sanırım sizin denk geldiğiniz sayfada, diğer Viki Projesinde o sayfa mevcut değildi ve bu yüzden arama yaptı otomatik olarak).--RapsarEfendim? 21:13, 16 Ocak 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Böyle gerekçe de ilk defa görüyorum. --Cobija (mesaj) 21:16, 16 Ocak 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Peki bu şablonu maddelere ekleme kriteri ne? Bağlantılara tıkladığım zaman çoğu projede sayfa mevcut değil. Her maddeye ekleyeyim o zaman bu şablonu? Boş veya değil, önemi yok nasılsa. --Selahattin ilhan (mesaj) 21:19, 16 Ocak 2017 (UTC)
İngilizce Vikipedi'den çeviri yapıldığından ya da başka maddeler örnek alınarak yazıldığından, hatalı olarak eklenmiş zannedersem bazı maddelere. Diğer projelerde karşılığı varsa eklenmeli, yoksa kaldırabilir(sin)iz.--RapsarEfendim? 21:58, 16 Ocak 2017 (UTC)
Şablonda 7 tane kardeş proje sayıyorum. Bunların çoğunda genel olarak 2 proje sayfası dolu. Diğerleri boş. Bunlar gibi 2 kardeş projede de yer alan çok sayıda sayfa var. Bunların hepsine eklenebilir o halde?? Ek olarak, şurada bahsettiğim konu var. Kardeş proje sayfaları Vikiveri'ye eklendiği zaman otomatik olarak sol kısımda görünüyor zaten. Maddeye eklemeye lüzum yok bu şablonları. Dil bağlantılarını kutulu bir şekilde maddelere ekliyor muyuz? Eklemiyoruz. Çünkü solda görünüyor. Bunlar da aynı şekilde. Maddelere bu şablonları eklemek gereksiz. --Selahattin ilhan (mesaj) 22:14, 16 Ocak 2017 (UTC)
  • Bu arada şunu belirteyim: Şablonun Vikiveri öğesi yanlış bağlanmış. Başka hiçbir dil sürümünde bu şekilde bir şablon yok sanırım. Gözattıklarımın çoğunda bu kullanılmış: {{Kardeş proje bağlantıları}} --Selahattin ilhan (mesaj) 23:38, 16 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Benim anlattığım şablon sizin gösterdiğiniz şablon, yani Şablon:Kardeş proje bağlantıları idi :) Şablonu açmış, ancak yeteri kadar incelememişim. Dediklerize katılmamak mümkün değil. Dediğiniz şablonun kullanılması gerekiyor, bunun değil. @Kingbjelica ve @Cobija, siz belki fark etmişsinizdir ama ben yine de bildirim göndereyim.--RapsarEfendim? 08:01, 17 Ocak 2017 (UTC)
Ben de senin bahsettiğin şablon sandım, ne yalan söyleyeyim. Kardeş proje bağlantıları varken bunun durması gereksiz gerçekten de. Yalnız silme işlemini yapacak olan hizmetli şablona verilen bağlantılarla da ilgilenirse güzel olur :) --Cobija (mesaj) 17:08, 18 Ocak 2017 (UTC)
Şablona bağlı fazla sayfa yok. Tartışma sonuçlandırıldıktan sonra ben ilgilenebilirim. Diğer bahsettiğim şablona aktarırım. --Selahattin ilhan (mesaj) 19:13, 18 Ocak 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.