Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Giriş yeniden yaz

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Mskyrider ileti 21:57, 6 Ocak 2017 (UTC)

Şablon:Giriş yeniden yaz[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Hiçbir spesifik sorun belirtmeden "yeniden yazılmalı" ifadesinin anlamsız olduğunu düşünüyorum. Düzen sorunu varsa düzenle, temizlenmesi gerekiyorsa temizleme, kaynak yoksa kaynaksız gibi şablonlar kullanılabilir. Bu sorumlar da giriş kısmına özgü sorunlar değil. Sorunları; giriş kısmındaki sorunlar, başlıklardaki sorunlar gibi maddenin bölümlerine göre ayırmak faydasız. Sırf giriş kısmı için, amacı belli olmayan bir şablonun gereksiz olduğunu düşünüyorum.--RapsarEfendim? 18:17, 3 Ocak 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 18:17, 3 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin tartışma sayfaları bunun için var, sorun gören gider tartışma sayfasına yazar. her sorunu ayrı ayrı şablonlaştırmak gereksiz. --kibele 18:32, 3 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Sayın Rapsar'ın tespiti yerinde... chansey Mesaj 18:42, 3 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılarak --Pragdonmesaj 19:22, 3 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılarak -- Etkesah (mesaj) 08:18, 4 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin bu şablon için (giriş ...) olan gerekçeye katılarak. Birçok "yeniden yaz" maddesi, ne yazık ki açıklamaya ihtiyaç duyacak bir halde bile değil. --Deniz (mesaj) 08:05, 5 Ocak 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.