Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İkincil karakter Ravenclaw'lar

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--Vito Genovese 19:29, 6 Nisan 2011 (UTC)

İkincil karakter Ravenclaw'lar[kaynağı değiştir]

Vito Genovese ile konuştuğumuz bir konu bu. 2008 yılından beri çevirilmemiş. Köy çesmesine taşıyacaktım fakat burası daha uygundur diye söyledi. Bu gibi diğer maddelere de açıklık getirmesi için SAS'a taşıyorum. AlpFatihmesaj 16:05, 29 Mart 2011 (UTC)

  • Kalsın Kalsın İçinde çevrilmemiş cümleler çoğunlukta olmasına rağmen İngilizce kısımlar çıkarıldığında maddenin boyutu itibariyle silinmesi için bir neden göremiyorum. Bu tip maddelerde zamanı geçmiş çeviri şablonları çıkarılıp, kullanıcı bilgilendirilip içerik çıkarılmalıdır. Maddeyi çevirmeye niyetli olan kullanıcı maddeyi zaten gözden çıkardıysa ve maddenin çevrilmiş boyutu en azından kayda değer taslak bir maddeyse SAS'a çıkarmaya gerek olacağını sanmıyorum...--вяí¢αи76ileti 16:21, 29 Mart 2011 (UTC)
NOT: Madde adında bir sorun var gibi, İkincil karakter Ravenclaw'lılar demek gerek miyor mu?--вяí¢αи76ileti 16:21, 29 Mart 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Genelde belli bir süre çevrilmemiş maddelerin yabancı dildeki içeriği çıkarılmalı, geriye kalanlara göre karar verilmeli diye düşünüyorum. Bu belli süre, belki 6 ay olabilir, belki 1 yıl. Bu madde özelinde bakarsak İngilizce içerik çıkarıldığında kalması için zorlanabilir gibi, madde ismi doğru sanırım ama Harry Potter maddelerinde toptan bir düzenleme ihtiyacı var. --Sayginer 16:29, 29 Mart 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Sabri, onun adı daha önce değiştirilmiş sanırım.

    "Maddenin kurtarılabilirliği ve emsal karar olup olmaması bence burada önemli. İngilizceler çıktıktan sonra maddeyi kurtarabilecek içerik kalıyor mu? Eh, kalıyor. Ama madde bir liste yapmayı vaat ettiği için çok da işe yarar bir şey olmuyor bu." demişti Vito. Bu, benzer diğer maddelere de ışık tutacak bir oylama. Saygılar...--AlpFatihmesaj 16:33, 29 Mart 2011 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.