Vikipedi:Seçkin resim adayları/Sunflowers.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 02:05, 7 Mayıs 2008 (UTC)

Ayçiçeği tarlası[kaynağı değiştir]

Gerekçe
Maddesini iyi tanımlayan, ansiklopedik değeri olan, teknik özellikleri yeterli bir çalışma. Görsel olarak da göze hitap ettiğini ve ana sayfaya yakışacağını düşünüyorum.
(not:commons ve ing. wikide de SR)
Resmin dahil olduğu maddeler
Ayçiçeği
Üreten
USA/Agricultural Research Service
Aday gösteren
Rhnileti

Destek DestekRhnileti 12:37, 28 Nisan 2008 (UTC)

  • Destek Destek-- Teşekkürler ve iyi çalışmalar. Mızrakmsj 12:51, 28 Nisan 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Öncelikle Rhn'ye gösterdiği aday için teşekkürler; fakat resmin kalitesi hakkındaki noktalara değinmeden geçemeyeceğim. Önceden Commons'ta da seçkin olan bu resim, daha sonra Commons'ta seçkinlikten çıkarılmış. Gerçekten çok estetik bir resim olmasına rağmen, ayrıntılara inidiğinde resmin kusurları kendini belli ediyor. Resmi büyütüp resimdeki gökyüzüne bakınca, tarayıcıyla dijital ortama aktarılmış bir resimmiş gibi bir görünüme sahip olduğunu görüyoruz. Bu tür kusurların, resmin seçkinlik statüsüne sahip olmasının önünde engel teşkil ettiğini diye düşünüyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Yurtta Sulh, Cihanda Sulh... Dsmuratileti 15:56, 28 Nisan 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Murat'a açıklama için teşekkürler. --Manco Capac 20:56, 28 Nisan 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Evet ben dikkat etmemişim, çok beğenmiştim sarı sarı ona kapılmışım :) Büyütünce özellikle gökyüzünün sorunu görünüyor. Bir de şu var ama, bu resim için de yorum yaparsanız belki bir ayçiçeği çalışması seçebiliriz. --Rhnileti 21:04, 28 Nisan 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı İki resme de :( Üstteki resimde arkadaşların belirttiği sorun var... alttakinde ise alan derinliği ve ışık kötü, arkaplan da çok rahatsız edici kalmış. Ayçiçeği sık rastlanan bir bitki olduğu için çok daha güzel fotoğraflarını çekebileceğimize, erişebileceğimize inanıyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 22:11, 28 Nisan 2008 (UTC)
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.