Vikipedi:Seçkin resim adayları/Mimar Sinan heykeli.JPG

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--B.S.R.F. 💬 19:16, 17 Ağustos 2015 (UTC)

Mimar Sinan heykeli[kaynağı değiştir]

Kayseri Mimar Sinan Parkında bulunan, 15. yy'da yaşamış Osmanlı Başmimarı Mimar Sinan'ın heykeli.
Gerekçe
Kriterleri karşıladığını ve ana sayfada çıkmaya uygun olduğunu düşünüyorum.
Resmin dahil olduğu maddeler
Mimar Sinan
Üreten
DemirciMehmed
Aday gösteren
DemirciMehmedİleti
Sergi sayfası
Vikipedi:Seçkin resimler/Sanat

Destek DestekDemirciMehmedİleti 08:25, 23 Temmuz 2015 (UTC)

  • Karşı Karşı D7000 için yüksek kalitede değil, iyi bir perspektiften çekilmemiş ve VP:SRN'nin 7. kriterini karşılamadığını düşünüyorum. Maurice Flesier msj 23:16, 24 Temmuz 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Fotoğraf kalitesini çekilen makinaya göre mi belirliyoruz? En az 1000 piksel olmalı diyor ancak bu fotoğraf 3173x2730 piksel. VP:SRN'nin 7. maddesi konusunda haklı olabilirsiniz--DemirciMehmedİleti 05:29, 25 Temmuz 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum - Hayır. Resim kalitesi fotoğraf makinası ile doğrudan orantılı değil. Sadece söz konusu makinenin böyle bir fotoğraf çekmesine şaşırdım. Piksel olarak uygun fakat çözunurluk konusunda bir sıkıntı olduğu aşikâr.Bunun yanında heykelin büyük bir kısmı gölgede kalmış.Sanki arkadaki ağaçlar ile bir bütünlük oluşturmuş gibi duruyor. Maurice Flesier msj 15:25, 27 Temmuz 2015 (UTC)
  • Karşı Karşı VP:SRN'nin 7. maddesi konusunda haklısınız. D7000 güzel makina, ben ana sayfada Mimar Sinandan da birşeylerin olmasını istemiştim ancak kısıtlı bir sürede fotoğrafı yanlış zamanda ve uzaktan çektim.Bu imzasız yazı demircimehmed (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Karşı Karşı Resim için teşekkürler fakat gözü okşaması lazım. --Uğurkentmesaj 10:11, 3 Ağustos 2015 (UTC)
  • Karşı Karşı Yorumlara katılıyorum.--Śαвяí¢αи76ileti 17:45, 13 Ağustos 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Alan derinliği azaltılabilirdi. (Heykel dışındaki ögelerin flu olması gerektiğini kastediyorum.) Heykel dışındaki detayların kadraja fazlaca girmesi Vikipedistlerin olumsuz değerlendirmesinde önemli etken sanırsam. Konu olarak gayet iyi bir seçim fakat teknik manada bahsettiğim sıkıntı var. Vaktiniz imkanınız varsa tekrar çekin derim. --Mecnun (mesaj) 21:14, 15 Ağustos 2015 (UTC)
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.