Vikipedi:Seçkin resim adayları/Iğdır at night.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.

--Mızrakmsj 19:31, 3 Ağustos 2009 (UTC)

Iğdır'dan gece görünümü[kaynağı değiştir]

Iğdır'dan gece görünümü
Gerekçe
SR Kriterleri sağlıyor. Ayrıca gece modunda çekmek, biraz daha zordur.
Resmin dahil olduğu maddeler
Iğdır
Üreten
Sabri76
Aday gösteren
вяí¢αи76ileti 12:23, 24 Temmuz 2009 (UTC)
  • Destek Destek--вяí¢αи76ileti 12:23, 24 Temmuz 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı İlgi çekiciliği olmayan sıradan bir resim. Evlere yakın köşedeki arabanın üzerinde iki sıra ışık parlıyor. Hoş durmuyor. Ayrıca görüntü pek net değil. --Veritasileti 12:26, 24 Temmuz 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum İlgi çekicilik göreceli bir kavramdır. Evlere yakın köşedeki arabanın üzerinde iki sıra ışık parlamasaydı gece modunda çekilen fotoğrafın ışık koşulları zifiri karanlığa yaklaşacaktı ve dosya bir şeye benzemeyecekti (Bir ara elektrik de gitti, onu denedim). Zaten gece modunda çekince 8 sn. kadar bekletiyor ve yarım santim oynatsan inanılmaz bulanık çıkıyor. Bu netlikte çekebildiğim için kendimi şanslı sayıyorum. Ayrıca özellikle bir araç geçerken düğmeye bastım ki, kartpostallardaki gece fotoğrafları gibi görünerek farklı bir kompozisyon ortaya çıkarsın... Sanırım bunları başta yazmalıydım--вяí¢αи76ileti 21:13, 24 Temmuz 2009 (UTC)
ÖSS öğrencisi gibi düşünürsek sınav öncesi uykusuz kaldım da yapamadım normalde çok rahat çözerdim o soruları gibi bir şeyi üniversitelere söylesek de üniversiteler bizi kabul etmeyecektir. Bu da aynen öyle bir şey Umarım doğru anlatabilmişimdir. --Veritasileti 16:02, 25 Temmuz 2009 (UTC)
Anlıyorum ancak, Vikipedi'de bu modda çekilmiş bir fotoğraf yok. Sebebi de belli, ne kadar sabitlesen de bu modda %100 netlik yakalanmıyor. Tarihi birçok fotoğraf tam anlamıyla kriterleri sağlamasa da tarihi değerine istinaden seçilebildi. Kannatim, bu fotoğrafın da özel ve zor koşullarda çekilmiş olduğundan bir değer alabileceği yönünde... Belki seçilemeyecek ama hiç olmazsa kendimi gece fotoğrafı çekiş konusunda geliştirmek ve Vikipedi'ye güzel gece fotoğrafları kazandırmak için bu konuda deneyimli kullanıcıların da yorumlarını almam gerekli...--вяí¢αи76ileti 18:08, 25 Temmuz 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Teknik kriterleri karşılamıyor; aşırı grenli, net değil, kompozisyon kötü... içeriksel kriteri de karşıladığını düşünmüyorum: şehrin ana görünümü değil ki şehri yeterince anlatabilsin sadece şehrin bir köşesinden bir kare - şehri tanımlayamıyor... Bugüne kadar seçkin seçtiğimiz gece resimlerine bakılırsa teknik kriterleri karşılayan gece resmi hususunda daha fazla bilgi edinilebilir... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 18:22, 25 Temmuz 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı yorumlara katılıyorum. --Kerem233 10:07, 28 Temmuz 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Netlik sorunlu, ışık patlamaları var kısaca teknik ölçütleri karşılamıyor. Ayrıca şehri tam anlamıyla betimlemede yetersiz kalıyor. --Kemal K.ileti 11:07, 28 Temmuz 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Özellikle Noumenon'na, yapıcı yorumları için teşekkür ederim. Artık ben de SR olacağını düşünmüyorum...--вяí¢αи76ileti 17:28, 30 Temmuz 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Maalesef bu resim SR olamya uygun değil. Kaan 123 14:19, 1 Ağustos 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı SR olamaz.ɮ.ɠūzin. 14:10, 2 Ağustos 2009 (UTC)
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.