Vikipedi:Seçkin resim adayları/Clandras Köprüsü.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Metal Militia ileti 20:27, 20 Temmuz 2007 (UTC)

Clandras Köprüsü[kaynağı değiştir]

Clandras Köprüsü
Gerekçe
Boyut olarak iyi, renk kalitesi iyi ve çok hoş bir görüntü
Resmin dahil olduğu maddeler
Karahallı, Uşak
Köprü (yapı)
Clandras Köprüsü
Üreten
Cretanforever İngilizce Vikipedi Kullanıcısı
Aday gösteren
--Ddenkelmesaj

Destek Destek — --Ddenkelmesaj 01:08, 22 Nisan 2007 (UTC)

Destek Destek --Etrüskileti 01:11, 22 Nisan 2007 (UTC)

Destek Destek --maderibeyzamsj 01:14, 22 Nisan 2007 (UTC)

Destek Destek - Şu köşedeki wow.turkey simgesi olmasa ne de güzel olurdu... --Danbury ileti 10:17, 23 Nisan 2007 (UTC)

Karşı Karşı - Baska bir sitenin amblemini tasiyan bir resmin burada bulunmasi ? beni rahatsiz ediyor (her ne kadar izin alinmis ise de, ki ben izni goremedim). Seckin resim adayligi bence soz konusu degil. Resim oncelikle buradan olmali diye dusunuyorum. Citrat 16:37, 23 Nisan 2007 (UTC)

Karşı Karşı Başka bir sitenin amblemini taşıyor.--Erkan 12:52, 26 Nisan 2007 (UTC)

Karşı Karşı aşağıdaki amblem sebebiyle kullanımı dahi tartışmalı olmalı... kriterler açısından da ucu-ucuna kurtarıyor gibi duruyor. - Noumenon mesajkatkılar 17:55, 4 Mayıs 2007 (UTC)

Karşı Karşı Bariz telif ihlali değil mi bu resim? --Metal Militia ileti 18:08, 4 Mayıs 2007 (UTC)

Karşı Karşı Telif ihlali içermiyor.sitede dediği gibi kullanıcılardan izin alınması gerek. en wikiye yükleyen arkadaşımızda en:Image:Arif solak KarahalliBridgeUsakTurkey.jpg izni almış ve bizimde kullanabileceğimiz şekilde lisanlandırmış. Oyumun sebebine gelince alttaki kaynak yazısından dolayıdır. Seçkin resim kriterlerine uygunluğununda incelemedim açıkcası, ondan daha önce dikkat etmemeiz gereken Aranan resim özelliklerine uysaydı seçkin resim kriterlerine bakardım. --Machiavelli' msj 19:03, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Karşı Karşı elbette öncelikle site ambleminden ötürü. ama bir şeyi daha eklemeliyim. tıpkı, 'önemli' konuların maddelerini ve resimlerini aday gösterme eğilimi gibi, 'etkileyici', 'güzel' resimleri aday göstermek de sık rastlayacağımız bir şey olacak sanırım. resmin ansiklopedik katkısı önceliklidir, 'güzelliği', 'etkileyiciliği' konuya yaptığı katkının ardından gelir ve bunun önüne geçmemelidir bence. --kibelemesaj 10:25, 13 Haziran 2007 (UTC)

Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.