Vikipedi:Seçkin madde adayları/Türk tarihi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "Seçkin Madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır. --Metal Militia ileti 18:26, 11 Eylül 2007 (UTC)

Türk tarihi[kaynağı değiştir]

Türk Tarihini ayrıntılı olarak anlatmış,büyük bir madde olduğu için...

Destek Destek --Çarşıhastası 17:03, 2 Temmuz 2007 (UTC)

Karşı Karşı Bence henüz yetersiz, maddenin son paragrafı maddenin hala bitmediği, yazımının sürmekte olduğu hissini uyandırıyor. Ayrıca iç bağlantılar çok az, yetersiz. Önemli başlıklar olan öntürkler, Talas savaşı, Selçuklular, Safeviler vs.... gibi başlıklar altında neredeyse hiç iç bağ verilmemiş. Bu madde üzerinde çalışma kesinlikle bitmemiş. Şu an için SM olabilecek nitelikte değil bence. --maderibeyzamsj 06:35, 3 Temmuz 2007 (UTC)

Karşı Karşı Bence de henüz SM için yetersiz, tam olarak bitmemiş. Not: Türk tarihi hakkında fotoğraf sıkıntısı çekiliyor.--Orijinnal 06:41, 3 Temmuz 2007 (UTC)

Karşı Karşı Güzel madde fakat kaynak sıkıntısı yaşıyor. --Dreamer 06:52, 3 Temmuz 2007 (UTC)

Karşı Karşı Her büyük madde Seçkin olacak diye bir kural mı var? Vikipedi:Seçkin madde nedir? diye bir sayfanın varlığından kaç kişinin haberi var merak ediyorum. Varsa bile kaç kişi okumuştur onu merak ediyorum. --Danbury iletihehehe 08:55, 3 Temmuz 2007 (UTC)

Karşı Karşı Madde oldukça doyurucu ama kaynakçası yok ve fotoğraflar az.--kürşat altınordu... 09:52, 3 Temmuz 2007 (UTC)

Karşı Karşı Aşırı düzensiz, zaten daha bitmemiş.Bazı yerlerde hiç link yok, buraya koyulmadan önce bunların halledilmesi gerekirdi.Kaynaklar diye bir bölüm de yok, bu kadar bilginin kaynakçası nasıl oluşturulacak muamma.Her şeyden önce böyle bir madde gerekli mi değil mi emin değilim.--Çağatayileti 10:14, 3 Temmuz 2007 (UTC)

  • Destek Destek kızılsungur®©ileti 14:20, 9 Temmuz 2007 (UTC)
  • Yorum: Konu başlıklarını gizleye tıklarsanız seçkin bir madde olduğunu görebilirsiniz belki. Ayrıca her devletin altında iç bağlantı var. Bilgiler az gibi gözüküyor ama bu şekilde özet geçilmesi dahai iyi olmuş.kızılsungur®©ileti 14:20, 9 Temmuz 2007 (UTC)
  • Yorum: Bence böyle bir madde gerekli. Zaten çok önceden beri bu sayfa açıktı ve oldukça karışıktı. Ben sadece tarihi kronolojiye göre sıraladım ve foto koydum o kadar. Böyle bir sayfa olmalı ama henüz seçkin madde boyutunda değil. Bilgiler ve yöntem de anlaşılabilir bence.--Orijinnal 10:20, 3 Temmuz 2007 (UTC)
  • Karşı Karşı düzensiz bir madde düzensizliği giderilirse seçkin madde olabilir.--William Wallace 10:09, 28 Temmuz 2007 (UTC)
  • Karşı Karşı Oldukça resim ve tablo eksikliği yaşıyor bu madde.Ayrıca yazılara biraz daha çalışılmalı --Kızıl Şaman 23:56, 6 Ağustos 2007 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.