Vikipedi:Seçkin madde adayları/Nightwish/Arşiv1

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 12:39, 16 Nisan 2008 (UTC)

Arkadaşlar bu sayfa Nightwish ile ilgili her şeyi anlatmaktadır. Ayrıca tarafsız bir dil kullanılmıştır. Lütfen bunu da ekleyin.--88.234.16.5 19:56, 27 Mart 2008 (UTC)

Karşı Karşı Açıkçası maddeyi doğru dürüst okumadım. Ama ilk bakışta göze çarpan birçok eksiği vsr. Birebir kaynaklandırma hiç yok. Resim altlarında İngilizce kalmış kısımlar var ve çok fazla kırmızı iç bağlantı var.--2ulus 01:40, 28 Mart 2008 (UTC)

Karşı Karşı, kaynaklandırma çok eksik, ayrıca ingilizcesinde yer alan bilgiler daha geniş gibi. Sanırım en.wiki'den çeviri, en.wiki'de yer alan referanslar eklenirse Seçkin olamsa bile, Kaliteli Madde seçilebilir. --Khutuckmsj 18:25, 28 Mart 2008 (UTC)

Karşı Karşı Bu maddeye en çok katkı sağlayan kişilerden olmama rağmen seçkin madde olmasını doğru bulmuyorum. Örneğin çeviri büyük ölçüde bana ait. Ancak aceleye geldiğinden bazı cümleleri atladım. Henüz referansları da koyamadım. Eğer en.wiki den çeviriyi bitirir ve bulduğum yeni şeyleri de eklersem seçkin madde olabilir tabi.--Konu ile alakası yok fazla ama ben login yapmadan sayfaya bakınca yeni eklediğim şeyleri göremiyorum. Siz maddeye bakınca en üstteki yazı iki cümleden mi ibaret yoksa grup uzun uzun tanıtılmış mı? Cevabını tartışma sayfama yazın da içim rahatlasın.--Nazzzz 18:42, 29 Mart 2008 (UTC)

Referansları kapatırken </ref> kodu unutulursa bu tarz sorunlar oluyor, ancak sebep bu mu bilemiyorum. Khutuckmsj 22:17, 29 Mart 2008 (UTC)

Karşı Karşı Maddede kaynak eksiklikleri var. İlk okuyuşta görebildiklerimi belirttim. Hatta bu kısımların yanlı yazıldığı bile söylenebilir. Ancak kaynak bulunur ise sorun ortadan kalkar. Bu arada maddenin biraz da grup elemanlarının özgeçmişlerinin detaylarıyla daha iyi bir hal alabileceğini düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkürler, sayanizde Finlandiyalı bir grubu tanımış oldum. --Manco Capac 21:15, 31 Mart 2008 (UTC)

Karşı Karşı Resimler gelişigüzel yerleştirilmiş,Çok kısa görünüyor.Ama belki Kaliteli madde olabilir resimler düzelirse tabii--Kızıl Şaman 16:35, 2 Nisan 2008 (UTC)

Karşı Karşı Kaynakları az. Kırmızı bağlantıları çok. --Machinair ileti 16:34, 4 Nisan 2008 (UTC)

Destek Destek Resimler düzeltildi, kaynaklar konuldu, kapsam genişletildi, kırmızı iç bağlantılar düzeltildi bir tane bile yok artık kaliteli hatta seçkin madde olabilir. (Grup elemanlarını ekleyemedim onu teker teker en.wiki'den çevirmek lazım ve çok vakit gerektiriyor. Ben vakit bulabilirsem yapmaya çalışacağım fakat başka bir arkadaşımız yaparsa gerçekten sevinirim.)--Nazzzz 17:04, 4 Nisan 2008 (UTC)

Commons'da grupla ilgili oldukça fazla sayıda fotoğraf mevcut. Sayfanın alt bölümlerine biraz daha fotoğraf ekle bence. Bahsettiğin eklemeleri yaptıktan sonra oy kullanacağım. Sevgiler.--Math34 01:08, 6 Nisan 2008 (UTC)

Şartlı destek Özenilerek yazıldığı ve yaplan eleştrilerin dikkate alındığı belli. Sanırım Vikipedi'deki en kaliteli müzik grubu maddesi de bu. Fakat (muhtemelen ingilizceden çeviri olduğu için) birtakım cümle düşüklükleri var. Bir de kapsam biraz daha arttırılabilir sanki. Eğer bunlar düzeltilirse destek oyumu seve seve kullanırım.[Düzeltildi]--BlackDogg 19:08, 6 Nisan 2008 (UTC) Destek Destek Evet artık rahatlıkla destek olabilirim.--BlackDogg 13:02, 15 Nisan 2008 (UTC) Geçersiz; kullanıcının oy hakkı yok. Bkz. VP:OY (en az 150 değişiklik ve en az iki aylık (60 gün) kullanıcı) -- Dsmuratileti 17:53, 15 Nisan 2008 (UTC)

Maddeyi genişletmeye devam ediyorum. Her gün bir albümle ilgili kısmı genişletiyom. Bu gün Once ile ilgili kısım bitti. Yarın büyük ithimalle DPP'yi bitiririm. Genişletmeyi tamamladım ayrıca yeni resimler de ekledim. Dün sınavım olduğu için bir gün gecikti. Gün içinde gerçekten çok az vakit bulabildiğim için böyle gecikmeler oluyor. En yakın zamanda yukarda bahsettiğim eklemeyi de yapmayı düşünüyorum--Nazzzz 16:15, 8 Nisan 2008 (UTC)


Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.