Vikipedi:Seçkin madde adayları/Chris Isaak

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--İnfoCan 14:20, 1 Ocak 2010 (UTC)

Chris Isaak[kaynağı değiştir]

Chris Isaak ile ilgili tüm bilgileri eklemeye çalıştım, hiç kırmızılık yok ve referanssız bilgi bırakmamaya çalıştım, biraz kısa gibi gözüksede iyi incelendiğinde seçkin madde kriterlerini karşılayan bol emek harcanmış bir madde, topluluğumuzun maddeye gereken değeri vereceğinden eminim, sevgilerimle... --e.c. 20:09, 7 Aralık 2009 (UTC)

  • Destek Destek --e.c. 20:12, 7 Aralık 2009 (UTC)
  • Destek Destek Chris Isaak ile ilgili aranan her türlü bilgiyi barındıran harika bir madde. Kaynaklandırma, resimler ve anlatım gayet güzel.--Gökhan 20:45, 7 Aralık 2009 (UTC)
  • Destek Destek -- Tam bir kaynakça demeti. =] Mehmet KAPLAN
  • Destek Destek--Reality 20:23, 9 Aralık 2009 (UTC)
  • Destek Destek Üsttekilere katılarak. --Captain BradleyMesaj Sayfam 04:55, 11 Aralık 2009 (UTC)
  • Destek Destek--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 05:05, 11 Aralık 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı madde daha da geliştirilebilir. sürekli değişim içinde --DLT (Son Kahraman) Türkçe Vikipedi 13:39, 11 Aralık 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Maddenin ilk kısımları güzel fakat diskografi ve sonraki bölümler biraz daha toplanmalı.--95.15.223.189 20:17, 11 Aralık 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Ayrıntılı olarak inceleyemedim ancak üzerinde büyük emek olduğu anlaşılıyor. Olanak bulduğumda değerlendireceğim. --.dsm. 00:57, 14 Aralık 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Madde dahada geliştirilmelidir. Şu anda KM olabilir. SM olması için maddenin dahada geliştirilmelisi gerekmekte.--FinlandiyalıMesaj 15:02, 14 Aralık 2009 (UTC)
Merhaba Finlandiyalı eksik gördüğün yerleri söyleyebilir misin? Teşekkür ederim.--Gökhan 15:05, 14 Aralık 2009 (UTC)
Madde daha da geliştirilebilir derken acaba araştırma yapılarak mı söyleniyor bunlar bilemiyorum, madde içerisindeki tüm bilgiler kişi ile ilgili internette kaynak olarak gösterilebilecek tüm bilgilerdir, sevgilerimle... --e.c. 15:17, 14 Aralık 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Madde daha uzatılabilir mesela. Kaynaklarda sorun yok.--FinlandiyalıMesaj 12:07, 16 Aralık 2009 (UTC)
  • Destek Destek Seçkin madde kriterlerini karşılıyor. Diğer dillerdeki sürümlerinden çok daha detaylı ve iyi kaynaklandırılmış. Elmacenderesi'ne teşekkürler. --Eldarion 15:21, 14 Aralık 2009 (UTC)
  • Destek Destek-Bilgiler güncel ve yerinde, kısalığı kimseyi yanıltmasın derim.--Bora_msj 19:52, 14 Aralık 2009 (UTC)
  • Çekimser Çekimser Epey bir araştırma yapılmış olduğunu görüyorum ama, dikkatimi çekti, İng Wiki'deki en:Chris Isaak maddesi orada "başlangıç düzey" olarak değerlendirilmiş. Bu madde ordakinden biraz daha bilgi içeriyor, İng Wiki'nin standartlarıyla bir, belki iki kademe daha yukarı (C veya B) olabilir. Türkçe Vikipedi'de SM olmuş müzik kategorili maddelere bakıyorum (Evanescence Hilary Duff Iron Maiden, Janet Jackson, Madonna, Nightwish, Thriller (albüm)) ve o maddelerin bu maddeden çok daha kapsamlı olduğunu görüyorum. Somut önerilere gelince, Isaak'ın çalışmalarının nasıl karşılandığı hakkında daha fazla yazılabilir, ayrıca maddeye bir "kalıt" bölümü eklenebilir belki. İnternet ortamında bu kadar bilgi bulunmuş olabilir ama basılı kaynaklarda daha çok daha bilgi vardır. Amazon.com'da Chris Isaac hakkında bir biyografi [1] bir de özel tanıtım dergisi var [2] var örneğin (kendisi bir de gitar eğitim kitabı yazmış [3]). Rollingstone.com'da hakkında epey sayıda makale gördüm, Google News'da da bir sürü eski haber var, bunlarda yararlı bilgiler olabilir. --İnfoCan 20:56, 14 Aralık 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Öncelikle, gerçekten güzel bir madde. Katkıda bulunanların ellerine sağlık. Bununla birlikte, seçkin maddeler haklarında olabilecek her şeyin maddede yer aldığı, daha fazla içerik eklemenin ancak maddede parçalamaya gidilmesiyle mümkün olduğu maddeler olamalıdır. Elbette bazı konulardaki "tüm" bilgi 1-2 sayfayı aşmayabilir; fakat Chris Isaak'ın böyle bir konu olmadığı aşikârdır. Bu sebeple bu madde henüz geliştirilebilir seviyede. Örneğin albümlerindeki sound değişimi, müziğinde görülen trendler ve yenilikler konu edilebilir, kayda değer albümleri için alt başlık açılıp kısa birer tanım ve tanıtım geçilebilir vs. Örnekler çoğaltılabilir - şu an için seçkin olmaya bu sebeplerle hazır değil. Fakat geliştirildiği takdirde oyum destek olacaktır. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 16:11, 21 Aralık 2009 (UTC)


Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.