Vikipedi:Seçkin madde adayları/Arşiv/Nisan 2009

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır. Mızrakmsj 19:32, 13 Nisan 2009 (UTC)

Bıçak Sırtı (film)[kaynağı değiştir]

Maddenin yazımında çok dikkatli davrandım. Kriterleri sağladığını düşünüyorum. İngilizcesi 75,170 bayt, Türkçesi ise 49,018. Nedeni; İngilizce vikipediden başka hiçbir yerde bulamayacağım bilgiler hariç, elimdeki kaynakları kullandım ve İngilizce sürümdeki çok gereksiz bulduğum bazı kısımları "Madde yeterli uzunlukta olmalı ve gereksiz detaylara girmeden ana konuya odaklanmış bir biçimde yazılmalıdır" kriterine uyarak kestim. Adaylığında çabuk davranmadığımı düşünüyorum. Artık adaylıklarda hızlı davranmak istemiyorum çünkü antipati topladığıma dair içimi bir kuşku kapladı. --Olağan Şüpheli 14:08, 12 Mart 2009 (UTC)

  • Soru Madde çok güzel oldu, ancak yukarıda bahsettiğiniz konuya ilişkin bir şüphem var: İngilizce sürümünde bazı kısımları gereksiz bulduğunu söylüyorsunuz - ama İngilizce sürümü seçkin. Yanlış olduğunuzu söylemiyorum, ama sormak istiyorum: İngilizce sürümün tam nereleri gereksiz buldunuz? İngiliz herif"you've got mail!" 17:40, 12 Mart 2009 (UTC)
  • Şartlı destek - Oylama süresince kırmızı bağlantıların azaltılması ricası ve umuduyla.  Levent İleti Katkılar   10:40, 20 Mart 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Seçkin maddelerin "kapsamlı" olma şartı gereği, Belgeseller, Devamlar ve Versiyonlar bölümleri de maddeye dahil olmalıdır. --İnfoCan 15:13, 21 Mart 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Bölümler zaten madde de mevcut. Sadece gereksiz kısımları kestim.--Olağan Şüpheli 15:18, 21 Mart 2009 (UTC)
  • Destek Destek Birkaç kırmızı bağlantının halledilmesi gerekiyor; fakat genelde gerçekten güzel bir madde olmuş. Elinize sağlık.--Kullanıcı:ekinda Geçersiz oy: Kullanıcının henüz yeterli değişikliği yok (Bkz. VP:OY#Oyların geçerliliği Md. 4) İyivikiler... ho? ni! 17:06, 11 Nisan 2009 (UTC)
  • Şartlı destek Maddedeki kırmızı bağıntıların sayısı azaltılırsa oyumu değiştireceğim. --Böcürt 17:15, 11 Nisan 2009 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.