Vikipedi:Seçkin madde adayları/Arşiv/Eylül 2008

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 12:43, 28 Eylül 2008 (UTC)

Behemoth[kaynağı değiştir]

Maddenin seçkin madde kriterlerine uyduğunu , kaynaklarının bunu sağladığını ve müzik grubunu bir hayli kapsamlı bir şekilde ele aldığını düşünüyorum. Trianculaileti 19:20, 11 Eylül 2008 (UTC)

  • Destek Destek--Triancula 19:25, 11 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Açıkçası henüz maddeyi doğru dürüst okumadım. Ancak ilk gördüğüm hataları söyleyeyim. Birincisi: Maddede kullanılan kaynakların yarısı güvenilir kaynak değil (örn. Metal-archives). İkinicisi: Aynı kaynakların <ref name="..."/> ile belirtilmesi gerekiyorken tekrar yazılmış. Üçüncüsü: Çok göz yorucu. Okuduğum zaman ayrıntılı olarak olumlu/olumsuz eleştiri yolunda gideceğim. Saygılar.--Ms. Naz mesaj 16:59, 11 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek Eğer resimleri biraz daha küçültüp kırmızı bağlantıları doldurursanız (veya bağlantıları kaldırırsanız) destek vereceğim. Ama Naz'ın da dediği gibi maddede göz yorucu bölümler var. Yine de çok emek sarfetmişsiniz. Tamam şimdi çok iyi. Başarılar. --♪♫Atakan0652|mesaj 17:06, 11 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Yok yanlış anlaşılma olmasın, bu maddeye benim en ufak bir katkım yok ama çok güzel bir madde olduğunu düşündüm ve buraya en azından aday olması gerekiyordu bana göre. resim değiştirme konusunda ise şunu demek istiyorum ki, orjinal sayfası olan Lehçe'de SM durumunda bu sayfa ve resimler orda da aynı boyutlarda. Maddenin kapsamı ya da uzunluğu da neredeyse aynı. Yorumlarınız için teşekkürler. --Triancula 20:08, 11 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek Resimlerin küçültülmesi daha iyi olmuş. Bence seçkin olmayı hak ediyor. --Kemal K.ileti 18:53, 11 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Maddedeki resimler küçültüldü ve kırmızı bağlantılar yok edildi. --Triancula 19:10, 11 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı
  1. Vikipedya en saygın metal müzik sitesi metal-archives.com'u (nasıl oluyorsa artık) güvenilir kabul etmiyor (ama allmusic.com güvenilir; işe bak)
  2. Kaynakların düzenlenmesi gerek.
  3. Müzikal özellikleri özgün çalışma, pek bir kaynağı yok.
  4. Parça kesitlerinin kaliteleri yüksek ve %10 barajını biraz aşıyor.
  5. Giriş bölümü yeterli değil.
Ayrıca; kırmızı bağlantılar, sayfa seçkin olacak diye nasıl yok edilebilir? Onlar vikipedyada var olması gereken sayfalar.--Kuz 19:14, 11 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Grubun diskografisi ayrı bir sayfa açılıp ana maddedeki diskografi kısaltılabilir.--Aycanileti 14:24, 12 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Grubun diskografisi ayrı bir sayfaya açıldı ve ana maddedeki diskografi mümkün olabildiğince kısaltıldı. --Triancula ileti 14:43, 12 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek Süper bir sayfa olmuş. --Kerem 233ileti 16:51, 12 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Kuz'a katılıyorum. Kaynakça biraz zayıf.--Eyalvac 19:59, 12 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek Yeterince uzun ve detaylı bir madde. Eksik olarak, Leh Vikipedi'de grubun sembolleriyle ilgili ilginç bir bölüm var. O bölüm de maddeye eklenebilir. --joseph msj 20:11, 12 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Ne yazık ki çeviri yapabilecek kadar lehçe bilgim yok, bu çeviriyi yapan arkadaştan mı rica etsek acaba? çünkü ingilizce vikipedideki sayfa bizimkinin yanında sönük kalmış (: --Triancula ileti 20:39, 12 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Madde de görüldüğü gibi Yıllara göre grup üyeleri şablonu biraz görüntüyü bozuyor. Bunun için teklifim grup üyeleri ile ilgili alt bir madde açıp o şablonu oraya eklemek grup üyeleri ile ilgili detaylı bilgiye sahip arkadaşlar konuyla ilgilenebilirse güzel olur --Aycanileti 20:49, 12 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Bilgi kutusundaki plak şirketleri, eski üyeler, etkilendikleri, İlişkili hareketler vs gibi etiketlere bağlantı verilmesi gerekiyor. Giriş bölümü yetersiz kalmış. --c3mâL 10:08, 13 Eylül 2008 (UTC)
  1. İlişkili hareketlerin ve eski üyelerin adı sanı duyulmamış.
  2. Vikipedya'da kaç tane etiketin (müzik firmasının) sayfası var ki? Diğer seçkin maddelerdeki grupların etiketlerinin de bağlantıları yok.--Kuz 10:20, 13 Eylül 2008 (UTC)
Plak şirketlerine iç bağlantı gerek. Açılması o kadar zor değil bence. Vaktim olsaydı kendim açardım ama hiç zamanım yok girip bi iki maddeye bakıp çıkıyorum.--c3mâL 10:28, 13 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Aycan'ın getirdiği grup üyeleri hakkındaki bilgi kutusunun daha üstlerde bir yere konması gibi bir isteği ben SM seçilen lehçe sayfadaki görüntüyle karşılaştım ve orda da aynen bu haliyle onay almış ve Aycan'a da burdaki şeklini değiştirdiğimizde daha az estetik olan bir görüntüyle karşılaşacağımızı söylemiştim. Giriş maddesini ben yeterli buldum ama yorumlara bakıldığında karşı çıkanlardan ya da yeni fikirler getirenlerden bazı vikipedistler, "daha fazla çeviri olabilir" ya da "giriş bölümü yetersiz" gibi çevirinin gelişmesi yönünde bir istekle paralel bir düşüncede. Ancak lehçe bilgim olmadığını söyledim ve ingilizce sayfasından da birçok bakımdan oldukça üstün bir halde sayfa. Zaten ingilizce bilen birçok insanın yapabileceği çeviri gerçekleştirilmiş. "Giriş bölümünün yetersizliğinden" bahseden arkadaşlara burdaki birçok insanın lehçe bilmediğini hatırlatmak istiyorum. Müzik firması konusunda ise açıkçası Kuz'a katılıyorum, dediği gibi çok önemli bir safhada değil sonuçta sırf maddeyi açmak için açmak da doğru değil, açılsa çok az hatta niteliksiz sayfalar mı olması önemli yoksa sırf açılmış olması mı? --Triancula ileti 13:21, 14 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Birkaç kaynak göster ekledim - zannımca daha fazlası da eklenebilir... sorun şu ki bazı ifadeler biraz yorumsal kaçıyor, bu ifadeler kaynaklandırılırsa bu sorun çözülebilir. Kaynakçanın geliştirilmesi gerektiği kanaatindeyim. Giriş bölümünün biraz daha geliştirilmesi iyi olur; aşağıdaki ana kısımları özetleyen 3-4 cümle koyabiliriz ^_^ İllâ ki Lehçe veya başka bir dildeki Vikipedi'den alıntı olmasına gerek yok... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 15:27, 14 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Yazanların ve emeği geçenleri ellerine ve bilgilerine sağlık. Noumenon'a katılıyorum. Ben tek tek kaynak belirt şablonu eklemektense genel olarak kaynakların belirtilmesinde ve seçiminde problem olduğunu düşünmekteyim. Ayrıca TBA'yı ihlal eden çok sayıda yorumlu ifade de bulunmakta. Teşekkürler, --Manco Capac 10:17, 22 Eylül 2008 (UTC)


Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 12:43, 28 Eylül 2008 (UTC)

2008 Güney Osetya Savaşı[kaynağı değiştir]

Madde oldukça ayrıntılı ve kaynaklandırılmış. Seçkin olabileceğini düşünyorum.--Aycanileti 13:07, 13 Eylül 2008 (UTC)

Yorum Yorum -- Merhaba Aycan, maddenin çoğunu nerede ise ben düzenledim ve ekledim. Bu madde'nin SMA adaylığını erken buluyorum. En başta hâlâ güncelliğini korumakta ve imla kuralları ile anlatım hataları ile dolu. Ayrıca kaynaklandırmanın çoğu haber siteleri olduğundan en azından belli başlı bir kaç kayda değer kabul edilebilecek makale yazıldığında, doğrulanabilirliğini o zaman kaynaklar ile sağlayabiliriz. Dahasın madde üzerindeki {{çalışma var}} şablonu koymasamda, üzerinde günden güne yeni olaylar geldiğinden eklemeler yapacağımı belirteyim ve çalışmanın bitmediğini kısaca ekleyeyim. İyi günler ve iyi çalışmalar--Muratsahinileti 15:17, 13 Eylül 2008 (UTC)

  • Yorum Yorum Giriş bölümü çok daha geniş olması gerekiyor. Herşeyi özetleyen birkaç paragraf tamam olur. Runningfridgesrule 20:07, 13 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Ayrıca üzgünüm, ama homonihilis'in dediklerine (aşağa bakınız) katılıyorum. Runningfridgesrule 22:53, 13 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek Bence çok iyi, gayet bilgilendirici. Destekliyorum. --♪♫Atakan0652|mesaj 18:56, 13 Eylül 2008 (UTC)

Karşı Karşı Maddenin konu aldığı olayın kendisi tam anlamıyla sonuçlanmadı ve olası etkileri henüz ortaya çıkmadı. Maddeye ilişkin kaynaklar şu an için gazeteler ve haber siteleri. Birkaç ay içinde olayın nedenlerinin, sonuçlarının, etkilerinin irdelendiği pek çok kaynak ortaya çıkacaktır. Bu durumda, oldukça gelişmiş durumdaki bu madde, çok daha tafsilatlı hale gelecektir. Bence olayların sonuçlanmasına ve yeterli kaynakların oluşmasına kadar beklenmeli. Bir de Karadeniz'e çıkan NATO gemileri, Rusya'nın bundan duyduğu rahatsızlık, Montrö Boğazlar Sözleşmesi şartlarının ABD tarafından ihlal edilip edilmediği, Ruysa'nın misilleme olarak Güney Amerika'da deniz tatbikatına katılma kararı gibi savaşın ikincil sonuçlarından gördüğüm kadarıyla maddede bahsedilmemiş. İyivikiler... homonihilis // ileti 20:35, 13 Eylül 2008 (UTC)

  • Karşı Karşı Geçenlerde bu madde seçkin olabilir mi diye sormuştu bana Khutuck ^_^ Ben de kendisine, "bence hayır zira..." diyerek klasik uzun mesajlarımdan birini yazmıştım. Aynı şeyleri tekrarlamayayım, o mesajımdan alıntılarsam sorunlar şunlar: Kaynakçasının neredeyse tamamı haber organlarından, büyük çoğunluğu Türk haber organları ki Türkiye Gürcistan'ın yanında olduğunu açıklamış bir ülke... yani bu haber kaynaklarını doğrudan bağımsız ve tarafsız 3. parti kaynaklar olarak görmemiz pek mümkün değil. Bu biraz da normal; neredeyse tüm güncel konuları ele alan maddelerin kaynakçaları böyle. Sadece bizde değil diğer Vikilerde de; işbu sebeple bildiğim kadarıyla diğer Vikipedilerde de güncel maddeler kolay kolay seçkin olamıyor. Çıta biraz daha yüksek; zira henüz yaşanmış olan şeyin üzerinde doğru dürüst bilimsel araştırma, tez vs. bile yapılmamış oluyor... Güney Osetya Savaşı'nın cidden, seçkin bir ansiklopedi maddesi savaşın üzerinden birkaç yıl geçmeden, savaşın net sonuçlarının etkileri iyice gözlemlenmeden, savaşın kendisi, sebepleri ve etkileri üzerine birçok bilimsel araştırma yapılmadan yazılamaz. Eğer Vikihaber olsaydık kesinlikle seçkin bir haber olabilirdi (formatı biraz fazla ansiklopedik kaçardı belki ^_^). Ama şu an için seçkin bir ansiklopedi maddesi olabileceğini düşünmüyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 00:25, 14 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum-- Merhabalar. Bence tamamlanmamış bir maddeyi SM Adayı göstermek yanlış. Daha savaşın yaratmış olduğu kriz hala tüm dünyayı gerilimde tutuyor. Zaten maddeye en büyük katkıyı sunan Vikipedist Murat'ın dediği gibi madde henüz bitmemiş. SM Kriterlerinin 1. maddesi c ve e şıklarına lütfen dikkat edelim. Kolay gelsin. Mızrakmsj 01:41, 14 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Olay henüz çok yeni. Etkileri tüm dünyada ortaya çıkmış bile değil. Madde henüz tamamlanmış durumda. --Kemal K.ileti 11:20, 14 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Ben de yukarıda bahsedilen olumsuzluklara katılıyorum. Ayrıca madde diğer Vikipedilerle bir bilgi çatışmasına düşüyor. Örneğin; ölen Rus askeri sayısı Türkçe'de 21 iken İngilizce'de 71. Gürcü zayiatına bakıldığında sayfada yuvarlak rakamlar kullanılıyor ancak; yine İngilizce sayfaya baktığımız zaman kesin rakamlar var. Burada iki sayfayı karşılaştırmıyorum fakat; eğer bir madde SM olacaksa bilgiler kesin olmalı ve diğer kaynaklarla çelişmemeli diye düşünüyorum.--Eyalvac 11:25, 14 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde oldukça iyi gidiyor ama henüz olay çok yeni ve herkesin dediğine katılıyorum, "ortada objektif olarak bazı şeylerin söylenmesi" için henüz erken. bir de ingilizce maddesinin bile kaynakları 300'ün üstündeyken henüz bir adaylığı olmaması, maddenin SM için vaktinin daha olduğunu gösteriyor gibi. Ama gerçekten iyi bir madde olmaya adım adım gidiyor. --Triancula ileti 13:45, 14 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Daha bitmeyen bir savaşın (Rus askerleri hen üz tam olarak çekilmediler) ve daha bitmemiş bir maddenin adaylığı zaten yanlış. Sırf bunlar bile SM olamayacağı anlamına geliyor. Ancak emeği geçen arkadaşların emeklerine teşekkürler, dolgun bir madde olomuş. --Manco Capac 14:35, 15 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı--Sağlamcıileti 18:28, 15 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde için gerçekten çok emek harcanmış ancak bu savaşın dünya üzerinde yarattığı etkiler sona erince aday gösterilmesi daha isabetli olur.--Oğuz256 14:40, 27 Eylül 2008 (UTC)


Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.

Ek: Özellikle "Politik başarıları", "Skandalları", "Açıklamalar", "Alternatif bakış açıları" alt başlıklarında birebir kaynaklandırılması gereken pek çok cümle içermektedir. Aşağıdaki yorumlara ek olarak Vikipedi:Seçkin madde nedir? 1(c) gerekçesiyle başarısız olarak sonuçlanmıştır.--Machiavelli' msj 00:05, 25 Eylül 2008 (UTC)

Caligula[kaynağı değiştir]

Madde ayrıntılı ve kaynaklandırılmış SM kriterlerini karşıladığını düşünüyorum. Diğer vikilerden çevrilmiş bir madde.--Aycanileti 22:18, 16 Ağustos 2008 (UTC)

  • Yorum Yorum-- Maddenin bu hali KM olmaya daha yakın. SM olabilmesi için daha çok geliştirilebilir. Lütfen bu bağlantıya bakınız. İngilizce olan madde de yüzün üzerinde kaynak olup bizim maddeden biraz daha geniş. Anlatılması gereken cümleleri çevirip maddeye ekleyebilirsek, çok iyi olur. Kolay gelsin. Mızrakmsj 09:30, 18 Ağustos 2008 (UTC)
  • Destek Destek Runningfridgesrule 18:30, 18 Ağustos 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Madde yarım kalmış gibi. Sanki çalışması bitmemiş. Ayrıca kaynak atamasının eksik olduğu bir sürü yer var. Bu hali ile SM olamaz kanısındayım. --Manco Capac 08:46, 19 Ağustos 2008 (UTC)
  • Destek Destek OnurTkatkılar 10:04, 2 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek--herşey güzel referansı da var.Lucasileti 16:21, 2 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek Benden tam destek; tek kusurları kırmızı bağlantılar. Emeği geçen herkese teşekkürler. Atakan0652 15:37, 3 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek Maddenin Seçkin Madde olması için bir kusur yok.--Alperviki 06:08, 4 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek Kırmızılar da giderilirse süper olur--Eyalvac 15:28, 4 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek Seçkin madde olabilir. --Kerem 233ileti 18:27, 7 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek Kırmızılar mavileşirse çok daha iyi olur. --Kemal K.ileti 13:44, 8 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum-- SMA olduğundan bugüne kadar sadece tek bir ufak değişikliğe uğramış ve bence de çalışması bitmemiş bu maddenin adaylığını geri çekmek mümkün mü? Caligula hakkında anlatılabilecek daha çok bilginin olduğunu düşünmekteyim. Kolay gelsin. Mızrakmsj 02:06, 14 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı - Kırmızıları azaltılmalı.--2ulus 19:30, 17 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı yukarıda yaptığım yorumun üzerinden epey bir zaman geçmesine rağmen madde üzerinde bir gelişme olmamasından ötürü oyumu karşı olarak netleştiriyorum. --Manco Capac 08:42, 18 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Manco Capac haklı.--Gökçє Yörük mesaj 16:16, 22 Eylül 2008 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.

Ek: Maddede telifli içerik bulunması sebebiyle başarısız olarak sonuçlanmıştır.--Machiavelli' msj 23:30, 24 Eylül 2008 (UTC)

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Uzun zamandır vikipedi'de yazanlar bilir. 8-9 ay öncesinde uğraşmaya başladığım maddeydi bu. 1 kilobyattan 80 kilobaytlara çıkarttığım bir maddeydi. Nihayet onu seçkin madde adaylığına getirmek istediğim o gün geldi. Çünkü tüm maçların bitmesini ve herşeyin güncellenmiş olmasını bekliyordum. Çok uğraştım, kaynaklandırmaya ve size en somut bilgileri sunmaya çalıştım. Bu yolda bana yardımcı olanlar da oldu. Onlara da teşekkür ediyorum. Almanca Wikipedia'da da seçkin madde adaylığına hazırlanan bu maddeyi ilk kez Türkçe Vikipedi'de sizlerin beğenisine sunuyorum. Saygılar, iyi çalışmalar... SBM ileti 12:24, 30 Haziran 2008 (UTC)

  • Destek Destek --Gezginler06 20:48, 2 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek -- SBM ileti 12:24, 30 Haziran 2008 (UTC)
  • Destek Destek -- Madde üzerinde uğraşıldı. Çok kırmızı yok edildi. Şuanda sayfada kırmızı bir şey kalmadı. Herşey güncel. Seçkin madde olmaya aday.. Frexy 12:29, 30 Haziran 2008 (UTC)
  • Destek Destek -- Lord Lєəthєrfəcє ileti 13:25, 30 Haziran 2008 (UTC)
  • Destek Destek Runningfridgesrule 17:42, 30 Haziran 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Gruplar bölümünde sadece A grubunda yazınsal olarak içerik mevcut. Diğer gruplarda ise tablolar yer alıyor. Diğer gruplara da içerik eklenmesi gerekiyor bence.--c3mâL 10:20, 1 Temmuz 2008 (UTC)
Yorum Yorum Bahsettiğiniz içerik Kullanıcı:Frexy tarafından hazırlanmakta olup, ileriki günde maddeye eklenecektir. Bundan yana bir şüpheniz bulunmasın lütfen. Saygılar, iyi çalışmalar. SBM ileti 18:58, 1 Temmuz 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Özetler hakkında yorum yazan arkadaşlarım, özetleri bitirmeye çalışıyorum. Yarın mutlaka hepsi eklenecektir. Şüpheniz olmasın. Teşekkürler.. Bu imzasız yazı Frexy (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Destek Destek--Martianmister 20:57, 2 Temmuz 2008 (UTC)
  • Destek Destek Madde çok güzel ve doyurucu olmuş; bir de, değişik ulusal ve uluslararası basında çıkan şampiyona ve takımlarla ilgili yorumlardan bahseden bir bölüm maddenin içinde yer alırsa tadından yanmeyecek bir hal alacağından eminim. --Manco Capac 05:56, 3 Temmuz 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde benim oy verdiğim tarihten sonra büyük bir değişiklik geçirerek hem şekil hem de içerik olarak değişmiş ve Seçkin olabilme özelliğini kaybetmiş. Özellikle maçların radyo spikeri edasıyla madde içerisinde anlatılıyor olması bence gereksiz. Bir diğer konuda kaynaksız olan yorumlu içerik. Bu durumda maalesef oyumu karşı olarak değiştirmek durumundayım. Mach'ın Köy çeşmesindeki dikkatimizi çeken uyarısı için teşekkürler. --Manco Capac 13:10, 26 Ağustos 2008 (UTC)
  • Destek Destek Sayfa gayet güzel ve ayrıntılı bilgi içeriyor bence. --Lider41mesaj/ileti 08:28, 18 Temmuz 2008 (UTC)
  • Destek Destek Gayet Güzel--Qwl ye yaz 13:21, 4 Temmuz 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Kaynakçasının yetersiz olduğu yerler var ve bu yerler, kaynakça yetersiz olduğu için, tarafsız bakış açısı ihlâlleri barındırıyor. Ek olarak maddede garip bir içerik dağılımı dengesizliği var; A ve B grubunun grup maçlarından bahsedilirken, C ve D grup maçlarından hiç bahsedilmemiş. Çeyrek finallerin altındaki içerikte Portekiz-Almanya maçından yarı final maçı gibi bahsedilmiş. Diğer 3 çeyrek final maçındansa hiç söz edilmemiş. Çeyrek final ve grup maçları bile anlatılırken final maçından hiç söz edilmemesi de bence garip ve büyük bir eksiklik doğuruyor. Ayrıca gözüme çarpan 1-2 TBA ihlâlini kaldırdım ama kalanlar olabilir, tekrar gözden geçirmek gerek. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 07:53, 3 Temmuz 2008 (UTC)
*Yorum Yorum A,B,C,D gruplarının takım içerikleri tamamlanmıştır. Kaynak yetersizliği bulunan yerler de kaldırılmıştır. Ancak Portekiz-Almanya maçını anlamadım? Frexy 12:52, 3 Temmuz 2008 (UTC)
  • Destek Destek çok güzel olmuş bence ----Serkansporfcmesaj 21:22, 5 Temmuz 2008 (UTC)
  • Destek Destek — Resimden başka genel olarak bir eksiğimiz yok. --Bobcats mesaj 13:27, 7 Temmuz 2008 (UTC)
  • Destek Destek --Kadirmesaj sayfam 11:11, 8 Temmuz 2008 (UTC)
  • Destek Destek Hiç kirmizi baglanti yok. OnurTkatkılar 19:45, 10 Temmuz 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Öncelikle verilen emek için tebrikler. Genel görünüm itibariyle gayet derli toplu bir madde olmuş. Yalnız bazı sorunlar var.
  1. 6, 7 ve 8 numaralı dipnotlarda hata var sanırı. Sanırım kaynakla ilgili bilgilerde eksiklik var.
  2. UEFA'nın resmî sitesinin kaynak olarak gösterildiği yerlerde verilen linklerin bazıları maddede kaynak olarak işaret ettikleri konularla alakasız şeylerden bahsediyor.
  3. Maddenin tamamını okumadım ama okuduğum kısımlarda birbiriyle çelişen bilgiler bulunuyor. Ben rastladıklarımı düzelttim. Örnek: B Grubu maçlarından bahsederken ilk paragrafta Avusturya-Hırvatistan maçında ilk golün 53. dakikada atıldığı yazılıydı, oysa üçüncü paragrafta golün 4. dakikada atıldığı yazılmış (ki doğru olanı sanırım 4. dakika). Bu verdiğim örnekteki hatayı düzelttim ama benzer hatalar olup olmadığına dikkat edilmeli.
  4. Kaynak gösterilmesi istenen yerlere kaynak bulunursa iyi olur. Maçları anlatan metinlerde de "iyi oyun","güzel gol" gibi ifadeler kaynaklandırılırsa daha iyi olur.

Emeği geçenlere tekrardan tebrikler ve teşekkürler. İyi çalışmalar.--2ulus 07:04, 11 Temmuz 2008 (UTC)

  • Destek Destek-- Ben turnuvanın üçüncüsüne takılmış durumdayım.İki tane üçüncü olması bana tuhaf geldi.Burada ya averaj hesapları devreye girer(yarıfinal maçlarının sonuçlarına göre) ya da üçüncülük kısmı maddeden tümden kaldırılır.Uefa.com'da bu konuda herhangi bir bilgiye rastlamadım.Üçüncülük konusunu bir kişi kaynaklandırırsa aydınlatıcı olacaktır.(Şu sıralar otomobil maddelerine adeta gömülmüş olduğumdan maalesef ben araştıramayacağım.)
  • Madde düzenlenmiş.Teşekkürler.Saygılar.--Yürekli 21:47, 12 Temmuz 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum-- Tespit ettiğim eksiklikleri şöyle sıralıyorum.
  • UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'nda üçüncülük maçları 1984'ten bu yana oynanmamaktadır. Üçüncü ve dördüncü diye sıralanan takımlar hangi kaynağa göre sıralanmıştır?
  • Madde de birçok yerde kaynak belirt şablonları mevcut.
  • Turnuva gelirleri başlığı, turnuva bitmesine rağmen hala güncellenmemiştir.
  • Yayın hakları başlığı güncellenmemiştir.
  • Bilet fiyatları başlığı güncellenmemiştir.
  • Hyundai kampanyası Hyundai ile orada ol başlığındaki şu cümle: "Turnuvada her takımın otobüsünün camına kendi dilinde ve İngilizce bazı sloganlar yazılıyor" yerine yazılmıştır gibi bitirilse daha iyi olmaz mı (Bu türden cümleler maddenin birçok başlığında ve birçok cümlede kullanılmıştır)?
  • Fanzone ile ilgili bilgiler maddede var mı? Ben göremedim. Yoksa bu konu hakkında da bilgi girilirse bence iyi olur.

Bunlar bence çok önemli eksikliklerdir. Turnuva biteli neredeyse bir ay olacak ama bazı başlıklar hala güncellenmemiş, birçok veri içeren sayı ve cümleler kaynaklandırılmamıştır. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. Mızrakmsj 16:22, 20 Temmuz 2008 (UTC)

  • Destek Destek Çok güzel olmuş bence hakediyor.--Kızıl Şaman 07:41, 9 Ağustos 2008 (UTC)
  • Destek Destek gerçekten çok iyi olmuş--ÖrdekÖzgürileti 16:40, 10 Ağustos 2008 (UTC)
  • Şartlı destek Bence çok güzel bir madde olmuş ama kaynakça biraz az. Eğer kaynakça geliştirilirse, işte o zaman tam anlamıyla SM olacağını düşünüyorum.--Eyalvac 04:25, 11 Ağustos 2008 (UTC)
    • Destek Destek--Eyalvac 09:34, 2 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek--Kemal K.ileti 12:42, 2 Eylül 2008 (UTC)

Destek Destek Harika bir madde olmuş, oy verdiğimi sanıyordum ama baktım vermemişim. Grafikler ve anlatım çok güzel olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Atakan0652 15:43, 3 Eylül 2008 (UTC)

  • Yorum Yorum madde çok uzun ve gereksiz bilgiler içeriyor okumaya kalkan adam bunu nasıl okur.

mesela maçların dakika dakika anlatılmasına gerek yok.

  • Destek Destek Madde gayet düzenli ve tertipli bir biçimde hazırlanmış.--Alperviki 06:06, 4 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Kaynakları eksik bir madde! --c3mâL 08:45, 4 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek --Kerem 233ileti 18:30, 7 Eylül 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası/2.Tur Maçları maçları maddesi vandalizme uğramış. Bence bu maddeler koruma altına alınmalı.--Eyalvac 15:36, 8 Eylül 2008 (UTC)
  • Destek Destek İstatistikler bölümü vandala uğramıştı ben de elimden geldiği kadar düzeltmeye çalıştım. Son derece güzel bir sayfa. --Triancula 11:10, 12 Eylül 2008 (UTC)

Maddede hala pekçok kaynaksız ifade bulunuyor ve bunlar gerekli şablonlarla belirtilmiş. Haftalar geçmesine rağmen bu kaynaksız ifadeler üzerinde ne bir çıkarma ne de bir kaynak ekleme olmamış. Seçkin madde olabilmesi için kriterleri sağlaması zorunludur ve bu haliyle kriterlerden 1(c) maddesini sağlamadığı açıktır. İlgili değişiklikler artık bir an önce yapılmalıdır. Daha uzun sürmesi halinde adaylığın başarısız olarak kapatılması da mümkündür. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 18:02, 21 Eylül 2008 (UTC)

Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 14:17, 6 Eylül 2008 (UTC)

Trabzonspor Kulübü[kaynağı değiştir]

Madde yi sm yapmak istiyorum.Madde baya geliştirilmiş ve güzel.--sevgilerimle...Selim Elmasmsj 17:35, 18 Ağustos 2008 (UTC)

  • Destek Destek-- --sevgilerimle...Selim Elmasmsj 17:12, 21 Ağustos 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı-- Biraz erken olmuş. Bu da temenni olsun. Maddenin eksikliklerini ve yapmamız gerekenleri ortaya koymak açısından bir fırsat olur umarım. Gözüme çarpan en önemli eksiklikler şöyle: 1. İlk bakışta hoş gibi dursa da bazı önemli düzen problemleri var 2. Çok az resim barındırıyor. Commons'ta da bu maddeyle alakalı başka resim yok. Bu problemi halletmek gerek. Özellikle resmi site ve taraftar siteleriyle konuşup bi kaç resim eklemek şart. Bu tür bağlantıları olanlar mutlaka ilgilenmeli 3. Kırmızılıklar kabul edilebilir azlıkta değil 4. Kaynaklar çok az. Gerçi elde de kaynak denebilecek eser çok az ama yok değil. Özellikle tarihçe kısmının buna gerçekten ihtiyacı var. Kolaylıklar--Xyz... 21:27, 18 Ağustos 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum-- Bir Ts taraftarı olarak maddeyi sm olarak görmek isterdim. Ancak kaynaklandırmalar çok az. Bilgilendirmelerde az ama geliştirilebilir. Ayrıca başlıklara da bir kaç tane resim eklenmeli....Ben kaynaklandırma işleriyle elimden geldiğince uğraşacağım..Saygılarımla Myrat ileti 21:06, 18 Ağustos 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı-- Merhabalar.Öncelikle maddeyi geliştirenleri tebrik ediyorum.Şunu önermek istiyorum:Kulü sayfasını ayrı futbol sayfası ayrı sayfalardan oluşmalı bence.Tıpkı Fenerbahçe ve Galatasaray'da olduğu gibi.Bunun tartışmaları yapıldı.Çünkü bunlar spor kulübü.Futbol kulübü değil.Trabzonspor'un amatör branşları ile ilgili yazı dahi yok.Yine de tesisler kısmı güzel yazılmış.Kırmızı maddeler giderilmeli.Şu an ben de Fenerbahçe Sayfası üzerinde çalışıyorum ve bunu oylamaya sunmak istemem işim bittiğinde.Çünkü çoğu Galatasaraylı'nın gelip burada olumsuz oy kullanacağını biliyorum.Neden diye sorunca da saçma sebepler göstereceğini de.Ama Trabzon öyle değil.Diğer kulüplerle çok büyük bir rekabeti yok.Eğer madde geliştirilirse bir gün neden olmasın.--Kızıl Şaman 09:38, 19 Ağustos 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum-- Biliyorsunuz Trabzonspor, özellikle futbol şubesiyle tanınıyor. Diğer kulüplerinse, özellikle de İstanbul kulüplerinin, farklı branşlarda da süregelen mücadeleleri ve ciddi başarıları var. O yüzden bu sayfaların ayrılmasının özellikle Trabzonspor örneğinde doğru ve gerekli olduğunu sanmıyorum. Bu arada "Trabzon öyle değil.Diğer kulüplerle çok büyük bir rekabeti yok" şeklindeki kullanımınızla Fenerbahçe maddesi için olumsuz oy kullanabilecek bir kitle daha yaratmış olabilirsiniz :). Kolaylıklar.--Xyz... 09:56, 19 Ağustos 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı-- Yalnızca 2 kaynakla SM çok zor bile diyemem. Çok uzun anlatıcı bir madde gibi duruyor ama iki kaynakla bu madde SM olamaz. İkinci olarak maddede çok fazla kırmızı bağlantı var. Bunların da düzeltilmesi gerekiyor. Selim Elmas işin zor. Yardım etmek isterdim ama Vikitatil'e çıkacağım. O yüzden kusura bakma. Kaynaklandırma arttıkça oyumun desteğe dönmesi o kadar kolaylaşır. E-92'yi İzlemeye Devam Edin! 15:50, 22 Ağustos 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Kaynaklandırma az, birçok kırmızı bağlantı var. Bunların eklenmesi gerekiyor... --Kemal K.ileti 15:31, 24 Ağustos 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Kırmızılar fazla ve kaynak sayısı az bence KM olmalı--Eyalvac 09:40, 2 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Maddenin daha da geliştirilmesi lazım.--Alperviki 06:13, 4 Eylül 2008 (UTC)


Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 00:58, 1 Eylül 2008 (UTC)

Turkcell Süper Lig[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar Turkcell Süper Lig maddesini SM yapmaya İngilizce Vikipedi'de Premier League maddesini SM olduğunu görünce karar verdim.Maddeyi elime aldığımda bu maddeye yakışmayan bir giriş bölümü,Hiçbir şey anlatmayan kuruluş bölümü,bir çok kırmızı bağlantı ve Lig'den ilginç notlar bölümünün düzensizliğini gördüm.Öncelikle Lig'den ilginç notlar bölümünü ayrı bir madde yaptım,Giriş ve kuruluş bölümünü hiçbir şekilde kopyala yapıştır yapmadan kendi elimle yazdım.Maddeye kaynaklar gösterdim.Kırmızı bağlantı bu maddede artık yok ve en geç 22 Ağustos 2008'e kadar bir bölüm daha ekleyeceğim ve kaynaka sayısı 30'a yaklaşacak.Bu benim ilk SM adayım olduğu için bazı kusurlarım da olabilir.O yüzden görüşlerinizi yazarken özellikle karşı çıkan Vikipedistler Lütfen karşı çıkma nedeninizi yazın hemen giderelim.Şimdiden çok teşekkürler.E-92 10:14, 9 Ağustos 2008 (UTC)
  • Maddeyi beğendim. SM olabilir bence. --Gezginler06 09:18, 29 Ağustos 2008 (UTC)
  • Destek Destek -- E-92 10:19, 9 Ağustos 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Elinize sağlık; ama kaynaklandırma ve içerik biraz eksik gibi. Maddenin büyük bir kısmını kaynaklandırılmamış istatistikler oluşturuyor. Seçkin Madde olabilmesi için içerik kısmının daha geliştirilmesi gerekli. Bu konuda başlıklar, kaynaklandırma ve içerik yönünden örnek gösterilebilecek, İngilizce Vikipedi'deki Premier Lig maddesi var. Mutlaka geliştirilmeli. --DsMuratileti 10:54, 9 Ağustos 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde içerik olarak oldukça yetersiz.--c3mâL 13:07, 9 Ağustos 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Sadece tablolardan oluşuyor. İçerik çok az. --Kuz 20:02, 9 Ağustos 2008 (UTC)
  • Tarafsız Tarafsız Biraz daha fazla bilgi olmalı--ÖrdekÖzgürileti 16:44, 10 Ağustos 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Çok az içeriği var. Bence seçkin liste olabilir, ama seçkin madde değil, çünkü bu sayfa çoğunlukla tablolardan oluşuyor. Runningfridgesrule 18:53, 10 Ağustos 2008 (UTC)
* Şartlı destek Şu anki hâliyle daha güzel oldu. Emeğiniz için çok teşekkürler, tebrik ederim. Ancak bir şartım var: maddenin bazı bölümlerini ayrı madde yaptınız ya, o paragraflarda sayfaların kısacasını koy. Öyle daha iyi olur. Runningfridgesrule 19:54, 12 Ağustos 2008 (UTC)
  • Destek Destek Şimdi destekliyorum. Yine de teşekkür ederim. Runningfridgesrule 09:17, 13 Ağustos 2008 (UTC)

*Karşı Karşı Bence SM için biraz aceleci davranılmış. Maddenin biraz daha geliştirilmesi gerekli. İç bağlantı sayısı az. Özellikle kaynakça bölümü çok zayıf ama verilen emeğe teşekkür ediyorum. En son girdiğimden beri daha derli toplu bir hal almış.--Eyalvac 04:38, 11 Ağustos 2008 (UTC)

Yorum Yorum Ben de Kızıl Şaman'ın önerisine katılıyorum. Tablolar ayrı madde veya maddelere alınıp daha fazla yazı eklenebilir. Mesela İngilizce Premier Lig[1] yazısında kupanın özelliklerinden, medyadan ve eleştirilerden bahsedilmiş. Eleştirileri açarsak İngiltere'de sürekli şampiyon olan "4 büyük takım"dan bahsedilmiş. Aynı olay bizde de var. Sayfada üç veya dört büyüklerden bahsedilebilir; Anadolu takımlarının son zamanlardaki çıkışından bahsedilebilir. Bunlar olursa madde zenginleşir.--Eyalvac 17:20, 12 Ağustos 2008 (UTC)
Şartlı destek İstediğim pek çok şey yerine getirildi. Sadece 4-5 resimin daha eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu kanuda çalışma yapıldığını görüyorum. Umarım bu çalışmalar sonuçlandırılır. Bunun dışında madde bence gayet güzel olmuş.--Eyalvac 17:06, 13 Ağustos 2008 (UTC)
Yorum Yorum Maddede herhangi bir fotograf göremedim ve bence yazı kısmı da biraz daha geliştirilmeli.Bazı dikkat çeken sezonların hikayesi yazılabilir.Tablolar çok fazla onlar başka bir madde halinde açılabilir.--Kızıl Şaman 14:56, 12 Ağustos 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Dünden Bugüne Süper Lig alt başlığı temelli düzeltilmeli. Kişisel bir blog yazısına benziyor. Kaynaklandırmanın eksik olduğunu düşünmekteyim. Bazı alt başlıklarda hiç kaynak yok. Kuruluş bölümünde Süper Lig'in her 10 yılı özet halinde çıkarılabilir. 1960'lar, 1970'ler gibi. Resim konusunda hâla eksikleri bulunmakta. Az sayıda resim bulunmakta. Ayrıca lig başlığının isimi Süper Lig olması daha doğru. Turkcell adlandırması madde içerisinde sadece kullanılmalı. Eğer biraz daha düzenlenirse oyumu değiştirebilirim. İyi çalışmalar --Muratsahinileti 17:18, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum İçeriği eleştiren arkadaşlara, bütün spor dallarında olduğu gibi futbolda istatistiklere dayalıdır.İstatistiklerde en kolay ve anlaşılır şekilde,yoruma dayalı ifadelerle değil,tablolarla aktarılır.Spor maddelerine diğer makaleler gibi bakılamaz.İstatistikler de birer bilgidir diyorum.Benim gözüme takılan,Premier Lig'le kıyaslama yapıldığında sponsor adının başlıkta değil,madde içinde belirtildiği göze çarpıyor.Turkcell sponsorluktan çekildiğinde (geçmişte Telsim'de sponsor olmuştu.) Madde adı değişecek mi? Benim önerim Türkiye Süper Ligi ya da Süper Lig (Türkiye). Birde en'ler konusu var.Birer kısa cümleyle (tamamen değil) o ayrı madde de yer alan bilgiler bu maddeye de aktarılabilir.Sadece beş fotoğrafın olması bir eksiklik.Bunların dışında ben bir aksaklık göremedim.Bunlar düzeldiğinde olumlu oy vereceğim.Emek verenlere teşekkürler.--Yürekli 18:06, 12 Ağustos 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum-- Ben şahsen Yürekli'ye bir konuda katılmıyorum. Sporda istatistikler önemli olabilir. Ama seçkin olabilecek bir madde tablolar ve istatistiklerden ziyade konuyu en derinine inerek anlatmalı. Durum böyle olursa seçkin bir madde zevkle okunur bence. Alman 1. Ligi olan Bundesliga maddesi Almanca Wikipedia'da seçkin olmuş. Buradan da görüleceği gibi madde konusunu çok geniş bir biçimde anlatıyor (111.652 bayt). Neden bizim maddelerimizde bu kadar geniş olup, ilgili konuları en ince ayrıntısına kadar anlatmıyor (Özellikle bazı SMA'lar)? Sponsor konusunda Yürekli'ye katılıyorum. Kolay gelsin. Mızrakmsj 06:34, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Maddeye eklenebilecek daha çok şey var; bunu yukarıda da belirttim. Diğer görüşlere genel olarak katılıyorum. --DsMuratileti 09:38, 13 Ağustos 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Eğer en:Premier League örnek alırsak bencee maddenin adı Süper Lig olmalı sayfa içinde Turkcell Süper Lig olarak geçmeli.--Aycanileti 14:59, 13 Ağustos 2008 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.