Vikipedi:Onbeş Yıllık Toplum

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Toplum nedir?[kaynağı değiştir]

Onbeş Yıllık Toplum Vikipedi projelerine onbeş yıl veya daha uzun süredir katkı yapan ve resmi olmayan editörler grubudur. Bu toplum, editörlerin tutkulu oldukları projelere onbeş yılı aşkın süredir katkıda bulunmalarını kutlamak, ansiklopedide uzun vadeli katılımcılar arasında bağlantı kurmalarını sağlamak, uzmanlıklarını ve bakış açılarını paylaşmak için vardır. Amacı bir üst sınıflık yaratmak değil, coşku ve bağlılığın iyi niyetle tanınması içindir. Toplulukta şu an için 8 üye bulunmakta. [güncelle]

Üyelik adından da anlaşılacağı üzere en az onbeş yıldır katkıda bulunan editörleri içerir. Üyelik viki işbirliğinin orijinal ruhuna uygun olarak seçimsel olup zorunluluk yoktur. Herhangi bir editör koşulu sağlayan bir editöre önerebilir. Yeni üyeleri davet etmek için davet şablonu kullanılabilir.

Üyeler Kategori:Vikipedi Onbeş Yıllık Toplum editörleri altında listelenmektedir. Kendi kullanıcı sayfasına Toplum üyeliği şablonunu eklemek isteyenler {{Kullanıcı 15 Yıllık Toplum}} kullanıcı kutusunu ve/veya {{15 Yıl üstsimge}}sini ekleyebilir.

Ayrıca bakınız[kaynağı değiştir]