Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Teşekkürler (Hande Yener albümü)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.--RapsarEfendim? 09:40, 28 Ağustos 2013 (UTC)

Teşekkürler (Hande Yener albümü)[kaynağı değiştir]

KM kriterlerine uyuyor diye düşünüyorum. - Seyit mesaj 14:00, 2 Temmuz 2013 (UTC)

  • Yorum Yorum Eline sağlık. Maddede geçen remix kelimesini remiks olarak değiştirdim, TDK sözlüğünde bu şekilde geçiyor. 19 eylülde dağıtılmaya başladı derken ne demek istedin? Albüm 20'sinde çıkmış. Eleştiriler kısmı geliştirilebilir. Eleştirmenlerden alıntılar yapılabilir, Tanberken'in eleştirisini okudum mesela, orada kendisinin yazdığı bir cümlenin alıntılanması sadece "olumsuz eleştiride bulundu" denmesinden daha iyi olur. Albüm kapağı ve şarkıların hepsinin Sinan Akçıl'dan alınması eleştirilmiş mesela onlar eklenebilir. Kitapçığa yazılan yazı Yener'in her zaman yaptığı bir şey mi yoksa sadece bu albüme özel mi? Ya da uzun bir yazı mı? Eğer öyleyse oradan da belki bir alıntı olabilir. İki defa üst üste Sinan Akçıl'la albüm yapmış, hiç birbirleri hakkında bu konuda röportaj vermişler mi? Merve (mesaj) 20:16, 2 Temmuz 2013 (UTC)
19 eylülde albüm, genel merkezden müzik marketlere dağıtılmış ve 20sinde de müzik marketlerden satışa sunulmuş bunu demek istedim. Eleştirmenlerden alıntı yaptım, birkaç eleştiri daha buldum, ancak bunu KD olmadığını düşündüğüm için eklemedim (KD dersen eklerim). H.Y.'nin kitapçıkları elimde mevcut, ilk albümlerinde teşekkür etmiş, 2006, 2007, 2008 albümlerinde teşekkür yazısı yok, 2009 albümününde tek cümle var, 2010 albümünde de yok. Bakmak istersen bu albümün kartoneti burada, teşekkür yazısıysa şurada. Yani hep teşekkür etmemiş arada sırada yaptığı bir şey. Son olarak Yener, Akçıl için Sezen-Onno işbirliğine bir gönderme yapmıştı, ama pek önemli gelmedi bana. - Seyit mesaj 20:57, 3 Temmuz 2013 (UTC)
Tamamdır anladım. Koyduğun bağlantıya baktım ama bunu yazan kişiyi hangi unvanla kayda değer sayabiliriz ki, maalesef eklenmesi uygun olmaz. Böyle bir program sunucusu ya da eleştirmen yoktu değil mi? Ben böyle yazı deyince uzun, edebi, özet niteliğinde bir şey bekliyordum :) Buradan bir şey eklemeye gerek yok. Akçıl ile yaptığı işbirliği için keşke böyle magazinsel olmayan röportajlar olsaydı ama vermemişler demek ki. Teşekkürler. Merve (mesaj) 17:15, 11 Temmuz 2013 (UTC)
  • Destek Destek --B.S.R.F. 💬 09:35, 4 Temmuz 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Emeğine sağlık. Diğer Hande Yener albümü adaylığında dediğim gibi bence kaynaklar arşivlenirse iyi olur, Türk sitelerine pek güvenemiyorum açıkçası :) Şu resimde "Teşekkürler"i söylediği bilgisi nasıl edinildi? Türk müzik dergileri var mıdır büyük? Onlarda incelemeler var mıdır?--RapsarEfendim? 10:32, 6 Temmuz 2013 (UTC)
Arşivledim kalan bazı kaynakları (hali hazırda mevcutmuş zaten :)). Bazılarının ise arşiv bağlantılarını eklemedim çünkü video kaynak olarak kullanılmış. Arşiv bağlantısında video izlenemiyor. Ne yazık ki Türkiye'de müzik eleştirmenliği pek yaygın değil işte tek tük zar zor arayıp buluyorum. Gerçi birçok kişi, blogları üzerinden eleştiriyor ancak kayda değer değil, tanınmamış senin benim gibi kişiler... Bu resmi ise kendim anlayıp yazdım :D Zamanından bir arkadaş çekmişti fotoğrafı. Nereden anladığımı sorarsan, arkada "Unutulmuyor"un "nulmuy" kısmı çıkmış, ek olarak Unutulmuyor klibi de resimdeki figürün aynısıyla başlıyor. Şuradaki canlı performansta da (2. dakika 32. saniye) aynı figür var. Yani bunlardan yola çıkarak yazdım, ancak en birinci etken resimde çıkan yazı oldu tabi. Özgün araştırma kapsamında değerlendirilir dersen değiştirebilirim yazıyı. - Seyit mesaj 17:22, 6 Temmuz 2013 (UTC)
Teşekkürler. Müzik dergisi var mı bildiğin inceleme yapan? Resmi çok güzel yakalamışsın, kesinlikle kalmalı :) Yalnız dosya açıklamasına da ekleyelim istersen.--RapsarEfendim? 17:43, 6 Temmuz 2013 (UTC)
Yok maalesef, bildiklerim ünlülerin magazinsel şeylerini paylaşanlar. - Seyit mesaj 18:26, 6 Temmuz 2013 (UTC)
  • Destek Destek Ellerine sağlık. :) -Alprkr (mesaj) 14:56, 22 Ağustos 2013 (UTC)
  • Destek Destek--RapsarEfendim? 15:15, 22 Ağustos 2013 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.