Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Russell Westbrook

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--B.S.R.F. 💬 17:29, 2 Aralık 2016 (UTC)

Russell Westbrook[kaynağı değiştir]

Herkezin bildiği gibi daha önce Kevin Durant maddesini seçkin maddeliğe kavuşturmuştum. Şimdi aynı takımda basketbol oynayan Westbrook maddesinide elimden geldiğince geliştirmeye çalıştım. Maddenin şahsi kanaatımca güzel bir hal aldığını düşünmekle beraber kaliteli madde kıstaslarınıda karşıladığını düşünüyorum ve bu sebeple kaliteli madde olması için aday gösteriyorum. Objektif yorumları ve oyları bekliyorum saygılarımla. Gençfenerbahçeli98 22:19, 24 Kasım, 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum yazım problemleri çok fazla göze çarpıyor. konuyla ilgili vikipedistlerden maddeyi okumalarını ve düzeltmelerini isteyebilirsiniz. --kibele 21:48, 25 Kasım 2015 (UTC)
  • Karşı Karşı Emeğinize sağlık, ancak üstteki yorumda da belirtildiği gibi çok fazla yazım yanlışı var ve okunabilirliği çok düşürüyor. En basitinden "Shannon Harton'un bir çocuğu olarak dünyaya geldi" gibi basit bir cümlede dahi hata var ("bir" kullanımı). Ek olarak şahsi yorum içeren ve ansiklopedik olmayan ifadeler mevcut fazlaca. Birkaç örnek vermek gerekirse:
  • "Westbrook'un ortaokul dönemlerinde zamanını geçirdiği Khelcey Barrs adında lise ikinci sınıfa giden bir çocukluk arkadaşı bulunmaktaydı ve Barrs 1.83'lük boy, 90 kg'lik fiziksel özellikleriyle daha o zamandan büyük kolej takımlarının ilgisini çeken bir Kısa forvet oyuncusuydu"
  • "Lise kariyerine 2002 yılında Leuzinger Lisesi'ne katılarak başladı ve buraya katıldığında 1.72 boyunda, 63 kg ağırlığındaki çaylak bir Point gard olan Westbrook, lisedeki üçüncü senesine kadar okulun takımında forma giymedi"
  • "Kolej'deki ilk senesinde Darren Collison'ın yedeği olarak takımda yer alıp kenardan oyuna girip savunmayı yükseltmesi ve enerji getirmesi amacı ile oynatıldı"
  • "Westbrook, NCAA'de iki sezon oynadıktan sonra kalan iki senesinden feragat edip UCLA'dan ayrılıp 2008 NBA Seçmeleri'ne katılma kararı aldı."
Bunlara ek olarak kesme işaretinin kullanımı, küsüratların yazılışı, büyük harf kullanımı gibi imla kuralları hatası da fazlaca var.--RapsarEfendim? 11:52, 8 Ocak 2016 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.