Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Karabağ Hanlığı

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir. Mızrakmsj 20:50, 23 Kasım 2008 (UTC)

Karabağ Hanlığı[kaynağı değiştir]

Herkese selam. Karabağ Hanlığı maddesi üzerinde uzun süre çalıştım. Gerek İngilizce'den gerekse Azerice'den uzun metinler çevirdim. Ayrıca Rusça bir haritayı uzun süre uğraşarak Türkçeleştirdim. Maddenin KM olabileceğine inanıyorum. Kaynakçası az gibi gelebilir fakat uzun metinler bu kaynaklardan alındığı için böyledir. Zaten konu için kaynak bulmakta zordur. Fakat ben bulabildiğim kadarını sayfada kullandım. Saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 16:39, 17 Ekim 2008 (UTC)

  • Destek Destek KM şartlarını karşılıyor diye düşünüyorum. --Eyalvac 18:34, 17 Ekim 2008 (UTC)
  • Şartlı destek Öncelikle "giriş" kısmı oldukça yetersiz. Açıyorum: Giriş bölümünde yalnızca çevre devletlerle ilişkileri verilmiş. Bunun yanına Karabağ Hanlığı'nın kendi içindeki olayları ekleyebilirsin. Örneğin ben bu girişi okuduktan sonra "Kim kurmuş bu hanlığı???" diye bir soru aklıma geliyor... Bir diğeri "kültür" bölümü çok kısa tutulmuş. Sanırsam bu hanlığa ait kültür birikimi bu kadar az değildir. Bir diğeri bilgi şablonuna baktığımda 3 tane hükümdar görüyorum. "Tarih" bölümüne baktığımda ise 2 tane hümüdara ait parça var. "Mehdi Kulu Han" hakkında Tarih bölümünde bir başlık eklenmesi gerekiyor. Şimdilik bu kadarı yeter gibi...--@Łĭ® 07:02, 18 Ekim 2008 (UTC)
Destek Destek Sanırım yapılabilecekler yapılmış. "Giriş" ve "Kültür" bölümü gözden geçirilirse sevinirim.--@Łĭ® 18:35, 18 Ekim 2008 (UTC)
  • Peki giriş bölümü geliştirilebilir. Mehdi Kulu Han hakkında bilgi çok az. Bu yüzden yıkılış bölümü ile birleştirmiştim.--Gökçє Yörük mesaj 11:02, 18 Ekim 2008 (UTC)
  • Destek Destek Çok güzel bir madde, incelediğimde çok büyük kusurları yoktu. Ellerinize sağlık. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 14:27, 18 Ekim 2008 (UTC)
  • Destek Destek Güzel oldu ve destekliyorum. Ancak mümkünse Kültür bölümüne biraz daha bilgi ekleyebilir misiniz lütfen? Biraz kısa oldu. Bu bir şart değil, ama tabii ki madde daha kaliteli olur. Runningfridgesrule 15:14, 18 Ekim 2008 (UTC)
Elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz. Teşekürler... --Gökçє Yörük mesaj 21:43, 18 Ekim 2008 (UTC)

Destek Destek Güzel bir madde.Km kriterlerini sağlıyor.--Selim Baba ileti 12:26, 20 Ekim 2008 (UTC)

  • Destek Destek Kaliteli madde olmayı hak ediyor. Elinize sağlık.--Oğuz256 16:11, 28 Ekim 2008 (UTC)
  • Destek Destek İyi bir madde olmuş. --Kerem 233ileti 16:10, 2 Kasım 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum-- Maddenin KM olabilmesi için biraz daha gayret gerekmektedir. Madde ne çok kısa ne de çok uzun ancak ben okurken gerçekten zorlandım. Maddenin genelinde anlatım bozukluğu mevcut. Mesela İbrahim Halil Han dönemi başlığının ilk paragrafı dört cümleden ibaret ancak içinde tam dört defa İbrahim Halil Han ismi geçiyor. Bu tip cümleler yeniden düzenlenmeli. Bunun dışında maddede yer alan Azerbaycan tarihi adlı şablonu maddeden çıkarıyorum, çünkü şablonda yer alan iki resimden biri İran Şahı İsmail'e ait. Kendisi Azeri olmadığına göre bu şablonda bulunması bana pek mantıklı gelmedi. Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? Mızrakmsj 16:54, 9 Kasım 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Bence şablonu değil de şablondaki Şah İsmail resmini çıkarmalıyız. --Eyalvac 15:02, 13 Kasım 2008 (UTC)
  • Soru Acaba madde adaylığı ne zaman kapatılacak? Bana göre madde kapsamlı ve kaynaklandırma yeterli ki zaten yorumlarda bu yönde. Gökçe Yörük arkadaşımızın (ve diğer katkıda bulunanların) ellerine sağlık. Adaylığın kapatılmamasının nedenleri belirtilirse el birliği ile eksiklikler düzeltilebilir kanatindeyim. Saygılar--Merube 89 23:05, 21 Kasım 2008 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.