Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Elbette

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.--ahzaryamedileti 09:37, 4 Kasım 2014 (UTC)

Elbette[kaynağı değiştir]

Benim çok sevdiğim bir Türkçe çalışma. Şöyle bir haldeydi, bulabildiğim tüm kaynakları bularak elimden geldiğince genişletmeye çalıştım ve şu anki hale geldi. Umarım KM olur. - Seyit mesaj 08:00, 1 Mayıs 2014 (UTC)

  • Yorum Yorum Emeğine sağlık. Aşağıdaki noktaların açıklığa kavuşmasının ardından kaliteli madde olmasının önünde bir engel kalacağını düşünmüyorum.
  1. Kaynakların arşivlenmesi konusu.
  2. Hakan Karahan'ın Sinan old. emin misin? Ben maddesinde buna dair bir veriye rastlayamadım da. En azından Hakan Karahan maddesinde bahsedilse iyi olur.
  3. Yabancı albümlerde old. gibi Türkçe albümlerde neden bilgi kutusunda single listesi yok?--RapsarEfendim? 08:32, 3 Mayıs 2014 (UTC)
  1. Doğrusu çalışan kaynakların arşiv bağlantılarının sayfaya eklenmesinin pek taraftarı değilim özel durumlar dışında, tedbir amaçlı olarak arşivler yine bu sitede var, yarın bir gün çalışmazlarsa verdiğim siteden eklenebilir.
  2. Anonim kullanıcıya teşekkür ediyorum, benim yerime kaynak gösterdiği için. Hakan Karahan maddesinde de Sinan adını kullanmasından bahsettim.
  3. Bu konuda daha önce açıklama yapmıştım diye hatırlıyorum ama yine tekrarlayayım. Özellikle ABD ve Avrupa çıkışlı albümlerde single sistemi var, klip çekilen şarkı tek bir şarkı halinde de internette veya fiziki olarak yayımlanıyor. Ancak Türkiye'de böyle bir sistem yok. Mesela bu albümdeki "Elbette"nin single olarak ayrıca satışa sunulduğu bir CD yok, bunun için Candan Erçetin'in iTunes sayfasını da inceleyebilirsiniz. Bu yüzden koymuyorum. Hem video kliplerin bazen net çıkış tarihini bulamıyorum. Bu yüzden de eklemediğim olabiliyor bazı sayfalarda. - Seyit mesaj 16:05, 3 Mayıs 2014 (UTC)
  • SeyitA, Tekli-Video klip ayrımında haklısınız. Bu sebeple hazırlanmış bir {{Klipler}} şablonu da var, Albüm bilgi kutusu ile birlikte kullanmak için hazırlanmış. Onu da kullanabilirsiniz. Anonim Kullanıcı--95.5.87.170 10:40, 5 Mayıs 2014 (UTC)
Keşke kliplerin gösterime girdiği tarihi bilsek, öğrenebilsek. O zaman koyabilirdim. - Seyit mesaj 14:17, 5 Mayıs 2014 (UTC)
Bir de bir konuda yorum almak istiyorum, yapım görevlileri kısmındakileri alfabetik sıraya göre dizsem daha mı güzel gözükür? - Seyit mesaj 16:23, 3 Mayıs 2014 (UTC)
  • Destek Destek Emeğine sağlık tekrardan. Alfabetik sıra değil de önem sırasına -ki albüm kitapçıklarında da böyle oluyor sanırım- göre listeleme daha uygun bence.--RapsarEfendim? 20:42, 9 Mayıs 2014 (UTC)
  • Destek Destek Ben bir sorun göremedim. Eline sağlık.--B.S.R.F. 💬 18:33, 17 Mayıs 2014 (UTC)
  • Destek Destek Emeğine sağlık. --Görkem7 mesaj 18:00, 25 Temmuz 2014 (UTC)
  • Destek Destek Elinize sağlık. --Veryaz bana 09:58, 18 Ağustos 2014 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.