Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Born This Way: The Collection

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.--ahzaryamedileti 15:05, 12 Mayıs 2015 (UTC)

Born This Way: The Collection[kaynağı değiştir]

İngilizce Vikipedi'deki KM'den çeviri.--B.S.R.F. 💬 05:40, 26 Temmuz 2014 (UTC)

  • Yorum Yorum Eline sağlık. Box set - kutu seti ikilemi giderilmeli. Kutu seti kullanan var mı bilmiyorum Türkçede o yüzden box set kullanılabilir bence. Bir de girişteki ABD'li konusu var. Bununla ilgili bir tartışma var mı? Maddesi Amerikalı şeklinde olduğu için ben bu şekilde kullanıyorum, sen ise ABD'li yazıyorsun, bir karar alınmışsa buna uyayım aynı şeyi yazalım. - Seyit mesaj 09:11, 26 Temmuz 2014 (UTC)
Teşekkürler. Maddenin genelinde box set kullanımı mevcut. Onun dışında Albüm bilgi kutusunda değişiklik yapılması gerekiyor. Ben de kutu seti kullanımına hiç rastlamadım. Amerikalı demeyi ben de yeğlerdim ama Rapsar ABD'li kullanımı ile ilgili görüş birliği olduğunu söylemişti.--B.S.R.F. 💬 09:20, 26 Temmuz 2014 (UTC)
Tartışma nerede yapılmış bir bakayım o zaman ona göre ben de ABD'li kullanırım. Bir de, bu kapağı mı kullansak acaba explicit etiketi yok. - Seyit mesaj 09:23, 26 Temmuz 2014 (UTC)
Yükledim.--B.S.R.F. 💬 09:32, 26 Temmuz 2014 (UTC)
Destek Destek Teşekkürler. - Seyit mesaj 09:40, 26 Temmuz 2014 (UTC)
Ben de Amerikalı kullanımını yeğlerim; ancak bu konunun tartışılmış olduğunu hatırlıyorum. Amerika kıtasında yaşayan kişilere de Amerikalı deniyor ya, karışmasın hesabı...--RapsarEfendim? 18:11, 26 Temmuz 2014 (UTC)
Madem hepimiz bunu yeğliyoruz, e o zaman kullanalım. Hiçbir makalede bir Meksikalı veya Kanadalı için Amerikalı dendiğini sanmıyorum. Hem TDK'ye göre, Amerika Birleşik Devletleri halkından olan kimse için Amerikalı denir. Yani kullanmakta sakınca yok. Hem buradaki maddesi de ABD'liler değil Amerikalılar şeklinde. Bu durumu tartışmak için daha uygun bir yer varsa oradan devam edelim, burayı işgal etmeyelim. - Seyit mesaj 08:59, 27 Temmuz 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Emeği geçenlerin emeğine sağlık. Kaynaklar arşivlenmeli öncelikle. Bunun yanında bilgi kutusunda "box set" yazarken, girişteki tanımda "derleme albüm" yazıyor.--RapsarEfendim? 10:44, 29 Ekim 2014 (UTC)
Bir de İngilizce Vikipedi'deki ve bizdeki diskografi maddelerinde yer almıyor. Derleme albüm değil de box set sanırım doğrusu? Madde içindeki ilgili kısımların, alttaki dolaşım şablonunun ve kategorilerin de buna göre düzenlenmesi lazım eğer öyleyse.--RapsarEfendim? 10:47, 29 Ekim 2014 (UTC)
Teşekkürler öncelikle. Kaynakları arşivledim. Şuraya bakınca box setin derleme albümün bir türü olduğunu gördüm. Sanırım bu nedenle girişte öyle yazıyor. Kategorilere de baktım ve box set ile ilgili hiçbir kategori yokmuş.--B.S.R.F. 💬 11:21, 29 Ekim 2014 (UTC)
Destek Destek Ben de teşekkür ederim değişiklikler ve açıklama için :) Kaliteli madde olmasını engelleyen herhangi bir şey göremiyorum şu an maddede.--RapsarEfendim? 11:24, 29 Ekim 2014 (UTC)
Bir de gözümden kaçmış, DVD'nin şarkı listesi kısmında söz yazarı ve yapımcı kısmı yok. İngilizce Vikipedi'deki DVD maddesinde bunlara yer verilmiş, burada koymamışlar (ya da kaldırmışlar) nedense. Burada yer vermemek için bir sebep göremiyorum şu an ben. Bunları da eklesek? Bir de bu listeler açık vaziyete bulunsa daha iyi olmaz mı (liste açılır-kapanır olsun da maddeye ilk girdiğimizde açık gözüksün)?--RapsarEfendim? 11:31, 29 Ekim 2014 (UTC)
Box sette yer alan 3 diskin de ayrı ayrı maddeleri var belki ondan kaldırmışlardır diye düşündüm ama diğer iki disk için bunlara yer vermişler. Belki o disktekiler video olduğu için koymamış olabilirler ben de bilemedim. Ekleyeyim istiyorsan. Açılır kapanır meselesini denedim de dediğin olmuyor. Ya kapalı ama açılabilir oluyor (şu an olduğu gibi) ya da full açık oluyor, kapanamıyor. Şablon:Tracklist'in değiştirilmesi gerek o dediğin için bu da beni aşar.--B.S.R.F. 💬 11:43, 29 Ekim 2014 (UTC)
Ben İngilizce Viki'deki maddede neden olmadığını anlamadım ve olmaması için bir neden göremiyorum açıkçası :) Belki zamanında ana maddedeki şarkı listesinde yoktu ve oradan o şekilde kopyalandı, sonra da öyle kaldı. Bilemiyorum artık :) Diğerini ben de beceremedim, kalsın artık öyle :)--RapsarEfendim? 16:19, 29 Ekim 2014 (UTC)
Yazarları ekledim.--B.S.R.F. 💬 17:07, 29 Ekim 2014 (UTC)
  • Destek Destek Standart ve özel sürümün farkı ne? İçerik kısmında deluxe sürüme özel bir şey göremedim ben. Merve (mesaj) 11:48, 28 Kasım 2014 (UTC)
Maddeyi okuduğunuz için teşekkürler öncelikle. Orada bahsedilen Born This Way albümünün standart (14 şarkılık) ve özel (17 şarkılık) sürümleri.--B.S.R.F. 💬 11:57, 28 Kasım 2014 (UTC)
  • Destek Destek Seçilmemesi için bir sebep yok gibi. --Görkem7 mesaj 17:53, 22 Nisan 2015 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.