Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Adana (il)/Arşiv1

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.

--Mızrakmsj 19:15, 26 Temmuz 2009 (UTC)

Adana (il)[kaynağı değiştir]

Bence kaliteli madde olabilir. Elimden geldiğince geliştirmeye çalıştım.--Alpagunat 10:26, 9 Temmuz 2009 (UTC)

  • Karşı Karşı Maddede kırmızı bağlantı çok fazla ve tarih kısmında hiç kaynak yok ve çoğu yerde kaynak yetersiz. Kaliteli Madde olmak için daha çok çalışılması gerek.--MightY msj 10:33, 9 Temmuz 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Dokuz tanecik kaynakla olamaz.--Gökçє Yörük mesaj 10:35, 9 Temmuz 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Kaynakça yeterli düzeye gelirse olabilme ihtimali var gibi----Coollandİletişim 10:59, 9 Temmuz 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Maddenin yeterince kapsamlı olmadığı düşüncesindeyim. Altbaşlıklara daha çok bilgi eklenebilirse iyi olur. Maddede kaynaklandırma da yetersiz. Bazı altbaşlıklarda hiç kaynak verilmemiş. Giriş bölümü çok kısa, genişletilmesi gerekiyor, ayrıca girişte hiç bağlantı verilmemiş ve maddenin genelinde de bağlantı kıtlığı var. Son olarak, altbaşlıkların adları değiştirilmeli: "Seyahatnamelerde Adana İçin Söylenenler" değil "Seyahatnamelerde Adana için söylenenler" (bkz. VP:BEK). --Kemal K.ileti 11:07, 9 Temmuz 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde ciddi oranda telif ihlali içeriyordu. Büyük bölümünü sildim. Geriye kalan metinde de telif ihlali olabilir, daha sonra yeniden inceleyeceğim. Ayrıca "seyahatnamelerde Adana hakkında söyleneneler" bölümünün ansiklopedi maddesinde yer almaması gerekir. Bu kısım Vikikaynak'a taşınmalı. Çeşitli web sitelerinden içeriği alıp buraya aynen kopyamalakla kalite madde yazılamaz. Bu iş gerçekten çaba ve emek gerektirir. Lütfen vikipedi kurallarını, özellikle de telif konuları iyice özümseyiniz. Aksi durumda hem telif ihlallerinin ayıklanması için hem de gereksiz yere kaliteli madde oylaması için topluluğun zamanını almış oluyorsunuz.
    NOT: Şimdilik tüm telifli içeriği çıkarttım ama madde geçmişinde şimdiki hâlinden daha iyi telifsiz sürüm olup olmadığını inceleyemedim. İlgilenen olursa geçmişten telifsiz ve düzgün bir sürüm geri getirilebilir. İyivikiler... [ho? ni!] 11:46, 9 Temmuz 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı yorumlara katılıyorum. --Kerem233 12:12, 9 Temmuz 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Anlaşılan maddeyi daha fazla geliştirmem gerekecek. En azından şansımı denedim. --Alpagunat 15:01, 9 Temmuz 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Bence de! Öncelikle çok daha fazla kaynak gerekli. Çünkü sadece 4 kaynak yetmez. Ayrıca kırmızı bağlantıların azaltılması ve maddenin biçiminin düzeltilmesi gerekli. Bu imzasız yazı Kaan 123 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.