Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Pinkmlover 2

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.

Sonuç: Başarısız. Geçerli oy sayısı hizmetli seçimi için yetersiz olduğundan oylama başarısız sayılmıştır. --Superyetkinileti 19:15, 24 Mart 2015 (UTC)

Sayısal sonuç
 Geçerli oy: 7
 Destek: 2
 Karşı: 4
 Tarafsız: 1
 Oran: %33,33

Pinkmlover[kaynağı değiştir]

Oy verin! (0/0/0) Oylama bitiş tarihi 19:22, 23 Mart 2015 (UTC)

Pinkmlover (MesajKatkılarİstatistikler) – Geçen başvurumda da belirttiğim gibi Vikipedi'de harcayacağım zamanı daha efektif kullanmak için bu başvuruyu yapıyorum. Sadece Vikipedi'ye katkı yapıyorum dolayısıyla politikalara ve Vikipedi'nin işleyişine oldukça hakimim. Sorularınız olursa lütfen sormaktan çekinmeyin. Takdir bir kez daha sizin... Pinkmlover (mesaj) 19:21, 9 Mart 2015 (UTC)



Lütfen olumlu/olumsuz oyları gerekçelendirelim. Vikipedi çoğunluk demokrasisi değildir.
Oy vermeden ve/veya yorumda bulunmadan önce
Vikipedi:Hizmetlilik başvurularında kaçınılması gereken gerekçeler
sayfasına göz atmanız yararlı olabilir.


Olumlu Olumlu[kaynağı değiştir]

  1. Destek Destek - Geçmiş başvurusunda söylemiş olduğum tavrı bu sefer gerçekleştirmedi. Hevesli ve istekli olduğu için destekliyorum. Ԙobserve 20:52, 14 Mart 2015 (UTC)
  2. Destek Destek - İlk başta bir değişikliğe hem deneme hem vandalizm özeti düşmesi beni kuşkuya düşürmüştü. Ama soruma verilen yanıt beni tatmin etti. Cevapta vandalizm ile nasıl mücadele edeceğine dair alt metinler de var. Artı olarak, olumsuz oylara karşı bir tartışma yarışına girmemesi ile olgun bir tavır sergiliyor. Alexandre M. 22:31, 15 Mart 2015 (UTC)

Olumsuz Olumsuz[kaynağı değiştir]

  1. Karşı Karşı Henüz erken olduğunu düşünüyorum. İleri zamanlarda fikrim değişebilir. Olumlu katkılarda bulunmaya devam edin. --Turgut46 06:04, 11 Mart 2015 (UTC)
  2. Karşı Karşı Ben karşıyım. Çünkü kendisini pek ortalıkta göremiyorum. Daha fazla etkin olması gerekmekte. Ayrıca çok sayıda geri alınmış değişiklikleri var.--Talipakyuz19mesaj atın 09:50, 15 Mart 2015 (UTC)
  3. Karşı Karşı Önceki adaylığında da söylemiştim. Katkılarına bir diyeceğim yok bu yüzden de teşekkür ederim. Hizmetlilerin yapması gereken işlerle ilgilenmeyen birisi neden hizmetli olsun ki. --Uğurkentmesaj 15:33, 15 Mart 2015 (UTC)
  4. Karşı Karşı Öncelikle kendisi son zamanlarda oldukça aktif. Bir kaç projede de yer alıyor. 8 Mart'taki verdiğimiz mesajımıza istinaden; kişisel olarak bir kadın kullanıcının hizmetlilik gibi ek yetkiler kullanma isteğinde olması da beni ayrıca sevindiren bir başka husus. Ancak Vikipedi'de hizmetli seçerken öncelikli olarak baktığımız bir takım kriterler var. Bir kişinin hizmetli yetkilerini almak için öncelikli olarak hizmetli müdahalesi gereken işlerde etkin olarak bulunması gerekiyor. Mesela maddelere sil etiketi eklemek bunlardan başlıcası. Pinkmlover'ın şuana kadar ki 3,159 adet değişikliğinden yalnızca 78 tanesi silinmiş. Ocak ayındaki önceki adaylığında ise Uğurkent'in belirttiğine göre bu sayı 61'miş. O tarihten bu yana oldukça az etiketleme yapmış. Onun dışında ben kendisini silinmeye aday sayfalarda da pek görmediğimi belirtmek isterim. Şuradaki son 3.000 değişikliği içerisinde silinmeye aday sayfalardaki katkısı 5'i geçmiyor maalesef. Hizmetlilik yetkisi için bana göre şuan erken. Görüş belirttiğim hizmetli adaylarından çok istememe rağmen bu şekilde istemeyerek karşı olduğum bir aday maalesef. Kendimde şuanda aday olsam inanın kendime de karşı olurdum, çünkü şuana kadar bende hizmetli yetkilerini almayı hakedecek nitelikte katkılar yapmıyorum. Ancak bundan sonra bu belirtilen noktalardaki istatistikler artarsa bu konudaki fikirler değişecektir. Kolay gelsin. :) Sait71 22:24, 15 Mart 2015 (UTC)

Tarafsız Tarafsız[kaynağı değiştir]

  1. Pinkmlover'in aşağıda belirttiği gibi değişiklikler nicelikten pek nitelik taşımalı ve zaten öylede. Burada belirtildiği gibi Yeteri kadar olduğunu bildikten sonra fasulyeleri saymanın bir faydası yoktur. Fakat hizmetlilerin yapması gereken işlerle pek ilgili olmayan bir kullanıcı. --Ömer Berkaymesaj 18:17, 14 Mart 2015 (UTC)

Geçersiz Geçersiz[kaynağı değiştir]

Yorum Yorum[kaynağı değiştir]

  • Aynı gerekçeli oylar gelince yorum yapma ihtiyacı hissettim. Yaptığım işlerde nicelikten çok niteliğe önem verdim. Değişiklik sayımın görece az olmasının nedeni uzun bir süre sadece madde yazmamdır. Sıradan bir değişiklikten kat be kat emek isteyen bu iş maalesef değişiklik sayımı belli bir düzeyde tutmuştur. Pinkmlover - mesaj 16:57, 14 Mart 2015 (UTC)
  • Bunu tahmin edilebilir bulduğum için belirtmemiştim, belirtmem gerekiyormuş demek ki hizmetlilik görevleriyle ilgileniyorum bu yüzden bu başvuruyu yaptım... Pinkmlover - mesaj 15:53, 15 Mart 2015 (UTC)

Sorular Sorular[kaynağı değiştir]

Aşağıdaki sorular 2006 sonundan beri hizmetli adaylarına topluluğun kendisini daha iyi tanımasına yardımcı olabilmek için sorulmakta. Cevaplayıp cevaplamamakta serbestsiniz. Buradan cevaplarıma ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılanları da lütfen buradan sorunuz.

  • Soru Adaylığınıza son değişiklikler kısmında rastladım. Deneme amaçlı değişiklik ile vandalizmi nasıl ayırt edersiniz. Arasındaki fark nedir? Alexandre M. 19:36, 15 Mart 2015 (UTC)
  • Cevap Cevap AlexandreManette öncelikle sorun için teşekkür ediyorum. Eğer değişiklikliğin altında Vikipedi'ye katkı sağlamaktan başka bir amaç yatıyorsa, komik olmak, reklam yapmak, nedensiz zarar vermek gibi bu değişiklik direkt olarak vandalizmdir. Ayrıca ilk başta deneme gibi gözüken bir değişiklik de ısrar edilirse vandalizme kayabilir. İlk defa karşılaşılan bir kullanıcı da ikisini ayırmak bazen zor olabiliyor, ancak zaten kullanıcı Vandal ise genelde bir değişiklikle yetinmiyor. Böylelikle kendini ele veriyor. Bunlara ek olarak uyarıldığı halde beş temel ilkeyi hiçe sayan kullanıcılar da benim için Vandal'dır. Özellikle de kendi görüşlerini, çıkarımlarını sanki mutlak doğruymuş gibi ansiklopediye yazmaya çalışanlar... Pinkmlover - mesaj 19:51, 15 Mart 2015 (UTC)

Yukarıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.