Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Mulazimoglu 3

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.

Sonuç: Başarısız. Yeterli 10 oy kullanılmadığından yönetici seçilememiştir. Mskyrider ileti 20:16, 26 Ocak 2008 (UTC)

Sayısal sonuç
 Geçerli oy: 4
 Destek: 2
 Karşı: 2
 Tarafsız: 0
 Oran: %50


Mulazimoglu[kaynağı değiştir]

Oy verin! (0/0/0) Oylama bitiş tarihi 20:02, 26 Ocak 2008 (UTC)

Mulazimoglu (MesajKatkılarİstatistikler) – Selamlar herkese...Son başvurumda karşı oyların sadece üçle sınırlı kaldığını gördüm... Bu durum beni iyice umutlandırdı...Bu umutla bu sefer seçileceğimi düşünerek yeniden aday oluyorum...Kısaca yöneticilik için gereken tüm özellikler şahsımda mevcut olup vikipediye yönetici olarak daha yararlı olacağımı düşündüğümden şahsım için değil ancak vikipedinin yararlanması adına desteklerinizle bu oylamadan başarıyla çıkacağıma inanıyorum...Saygılarımla... Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:02, 12 Ocak 2008 (UTC)



Önceki adaylıklar :



Lütfen olumlu / olumsuz oyları gerekçelendirelim. Vikipedi çoğunluk demokrasisi değildir.
Oy vermeden ve/veya yorumda bulunmadan önce
Vikipedi:Yöneticilik başvurularında kaçınılması gereken gerekçeler
sayfasına göz atmanız yararlı olabilir.


Olumlu Olumlu[kaynağı değiştir]

  1. Destek Destek Öncelikle ilk yöneticilik başvurusunun ardından tavrında olumlu değişim olduğunu farkettim. Ard arda başvurması da yönetici olmadaki arzusunu gösteriyor bence. Bu konuda arzulu olmasında sakınca olduğuna inanmıyorum. Ben insanların her zaman iy olduğunu var sayan bir insanım. Beyaz bir sayfayı istiyorsa bunu hakkediyordur bence. Katkıları ve son dönemdeki davranışları ile yönetici olabileceğini düşünüyorum.--Machinair ileti 21:26, 12 Ocak 2008 (UTC)
  2. Destek Destek Nasılsa uzun bir süre seçilemeyeceğini biliyorum ama vikipediyi bir kaç gün içerisinde terk edeceğimden bu olumlu oyumu vereyim dedim. Umarım bir gün şeytanın bacağını kırarsın da seçilirsin...Tabii o zamanı ben olmayacağım için göremeyeceğim ama inanıyorum ki bir gün olacaksın... eğer bir daha oylamda karşılaşmazsam bu son yöneticilik oyum oluyor, vaz geç aylar sonra yine dene aylar sonra yine denemezsen artık vermeyi düşünmüyorum... şansın bol olsun...--Sαвяι¢αи76ileti 22:31, 22 Ocak 2008 (UTC)

Olumsuz Olumsuz[kaynağı değiştir]

Karşı Karşı Son başvurusundan beri fikirlerimde değişen bir şey olmadı. Yöneticilik görevini yapabileceğini sanmıyorum.--Martianmister 22:33, 22 Ocak 2008 (UTC) Karşı Karşı Ardı ardına ısrarla başvurmasını doğru bulmuyorum. Tavırlarındaki olumlu değişikliğin teyidi için, reddedildiği son oylama üzerinden, kullanıcının aktif olarak katkıda bulunduğu uzun bir sürenin (en az birkaç ayın) geçmesi gerektiğini düşünüyorum. homonihilis 21:42, 24 Ocak 2008 (UTC)

Tarafsız Tarafsız[kaynağı değiştir]

Geçersiz Geçersiz[kaynağı değiştir]

Yorum Yorum[kaynağı değiştir]

Ben bu tavrı hoş karşılamıyorum. Daha önemlisi ciddi bulmuyorum. İlk oylama sonucunda 11 olumsuz oy aldıktan 3 gün sonra yeni bir oylama açmak pek doğru değil... 2. oylamada az yada cok 3 karşı oy aldıktan 1 ay bile geçmeden yeni bir oylama abes kaçıyor doğrusu... Yönetici olmak için bu denli arzulu olunması, (ki ben bunu mülazimoğlu'nun affına sığınarak hırs olarak nitelendiriyorum) bende başka düşünceler uyandırdı. Yöneticilik için şahsında tüm özellikleri barındırdığına inanabilirsin ama ilk oylamada diğer katılımcılar inanmamış. Hiçbir yöneticiden yararlanmıyorum şahsım adına, kimseninde yararlandığına inanmıyorum sadece Vikipedi'de bulunmaması gereken şeyleri silmek gibi kontrolü sağlayıcı işlevleri ve bunları inceleyecek zamanları var... Bu nedenle yönetici olmak için burada yapılan gerekçenin doğru olduğuna da inanmıyorum. Lütfen aradan belli bir süre geçtikten sonra adaylıklar koyulsun. Aksi halde vakit kaybı ve gereksizlikler yaşanıyor. İyi çalışmalar.--Boyalikus 22:13, 12 Ocak 2008 (UTC)

Sadece 3 olumsuz oy alsanızda atladığınız bir şey var hiç olumlu oy almamışsınız. Doğrusu size olumlu oy vermeyi düşünüyordum ama adaylık gerekçenizi okuyunca şaşırdım. Ne ise. Lütfen adaylık gerekçenizi ciddiye alabileceğimiz biçimde yazın.--Tuz 17:11, 20 Ocak 2008 (UTC)

Namzetin aldığı engelleme üzerine adaylığının düşürülmesini talep ediyorum. Eu EPISTVLA 15:27, 21 Ocak 2008 (UTC)


Yukarıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.